Bildirim
Böyle yaparak ne kadar kilo verebilirim
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Yemeği hiç yeme bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Tonyukuk HanSS
Yemeği hiç yeme bence
Ramazan da yaklaştı
bende kilo almaya çalışıyorum ne bulursam yiyorum :D -
50000 kilo verirsin.
Bu ne simdi? Saka falan mi?
Bilgisayar başında tıkınarak mı olacak bu dediklerin? Kilo falan veremezsin orbit obez olursun bence. -
1 ayda 5 kilo verdim. Cok basit oldu. Kahvalti 2 haslanmis yumurta sadece sarisi(ben sevdigimden) bi tabaga domates kasar dilimliyorum. Ustune de bu iki yumurtayi yiyorum. 1-2 tost bimin tost ekmegiyle. 2-3 gibi bereket doner durum tavuk doner menu aliyorum. 75 gr doner patates kizartmasi ayran. Aksama aciktigimda 1 kase yogurt. Saglikli falan demiyorum. Ama bu sekilde 85ten 79a dustum. Acliktan kivrana kivrana cok uyudum ama o rakamlarin bir bir dustugunu gormek epey enerji verdi. Pc basindaydim cogunlukla ayrica. Yazdiklarim haricinde ekstra hicbirsey yok. 1 ayda 5 kilo verdim. He bunu yasam tarzi haline getirip daha mantikli sekilde yaparsan saglikli sekilde kilonu verirsin. Mesela bi ogun hunharca yiyip sonra uzun sure bisey yemiyordum. Sacma gelebilir savunmuyorum zaten ama sadece kilo verdigimi soyluyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X