Şimdi Ara

??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Vaybee...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahoglu -- 27 Şubat 2018; 11:57:55 >



  • aynı hikayeyi 20 kere duymuşumdur, sizde duymuşsunuzdur, çok klişe yani.
    bu tarz bir şeyi illaki birinci gözden yaşaman gerekiyor öğrenmek için yoksa senin gibilere anlatsanda anlamazlar.
    kötü tarafı bunu 1-2 yıl içinde de yaşayabilirdin çok daha uzun sürmüş, sağlık olsun suyunu iç önüne bak artık, bir dahaki ilişkinde artık o kadar salak olmazsın
  • Kadınlarla erkeklerin ayrılık kavramı farklıdır.

    Kadınlar için bir ilişki aylar öncesinden biter. Ama son noktayı koymazlar. Neden peki? Boşluğa düşerler. Kadın milleti boşta kalmayı sevmiyor. Hani bir laf var ya "Kadınlar maymun gibidir, bir dalı tutmadan ötekini bırakmaz." Aynen böyle. O ilişki aslında aylar önce bitmiştir. Ama sen farkında değilsindir.

    Sen noktayı koyduğunuz tarihte bitti dersin ilişkiye. Yani senin için eylül ayı. Ama o senden eylülde ayılmadı ki. Belki ocak, belki şubat. O aylarda onun kafasında çoktan bitmişti ilişki. Sadece boşta kalma korkusu veya alışkanlıklarından bir anda kopma korkusuydu onu birkaç ay daha devam ettiren.

    Senin için ayrılıktan 3 ay sonra bulmak oluyor o. Onun için senden ayılalı aylaaar oldu zaten. Ve emin ol, o eylül aylarında filan tanışmıştır o ilişkiye başladığı elemanla.

    Bu saatten sonra yapacak birşey yok. Kadınlardan kazık yiyenler kervanına hoş geldin.

    quote:

    Ve geçte olsa anladım yanlış yaptığımı... kim ne derse desin aşk,ilişki tamamen bir tahterevalli dir... Ne kadar çok değer verirsen o kadar değerin azalır, ne kadar çok seversen o kadar az sevilirsin, ne kadar çok peşinden koşarsan senden kaçar... Herşeyi dengede tutmak lazım... ama nasıl yapayım ben bunu... ilişki tecrübem hiç yok nerdeyse, bu yaşıma kadar aşka,sevgiye olan açlığım ve ikibuçuk sene peşinden koşmuşluğumdan sonra denge menge kalmıyor ortada... Tek taraflı bir aşka döndü bizimkisi... hep bişeyler yapan her zaman fedakarlık yapan taraf ben oldum... ben hayatımı ona odaklamışken her adımımı ona göre atıyorken dünyamın merkezinde "o" var iken, ben onun için sadece hayatının bir parçası oldum çıktım...her zaman ailesinden arkadaşlarından kankalarından ve hatta işinden sonra geliyordum...işinde başarılı biriydi ve kariyer basamaklarında adım adım yükseliyordu... Ve bunun sonucu olarak daha çok ego daha çok özgüven daha çok inat seviyesi artıyordu... ara ara tartışmaya başladık... ayın 30 günü mutlu ederdim bir günü tartışırdık ve o etrafındakilerin gözüne batardı...


    Sende benim gibi geç anlamışsın bunları. İş işten geçtikten sonra. Dediğim gibi yapacak hiçbirşey yok artık.

    Bundan sonrasına bakacaksın. Hiçbir kadını tepene çıkarmadan, değer vermeden yaşayacaksın. Gerçekten farkına vardım. Değer vermeyince değer görüyorsun. S.kersen seviliyorsun.




  • Hikaye güzel başladı kötü bitti. Ya doğru insan değildi yada sen kendinden çok sevdin onu. Sorun burdan çıktı.
    Okurken duygulansam da asıl yaşayana zor tabi. Tecrübe olmuştur. Eminim büyütmüştür bu olay seni, geliştirmiştir.
  • Geçmiş olsun hocam çok zor evet ama hayatta her şey var.Güllük gülistanlık gitmez her zaman gidemez doğamızda yok bir defa.



    hAYATIN BOYUNCA BİRİLERİ SENİ YOLDA BIRAKACAK HOCAM İSTER KARIN OLSUN İSTER NİŞANLIN OLSUN İSTER ORTAĞIN İSTER ARKADAŞIN...
  • Özet geçin ne almış hediye diye anahtarlık falan mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrılığı kabullenemeyip hep aynı mevzu. Beyler yenisini hemen buldu. Ayrılmışsınız oğlum işte. Ötesi yok.Seve seve kimse ayrılmaz buna da inanmıyorum. Ayrılmasanız öldürüceklermiydi.Kafasına silah mı dayadılar. Kız öyle böyle bi şekilde ayrılmış yoluna bakmış. Seneler boyu sevgili kalma mantığına da karşıyım sonunda genelde patlıyor giden senelerine oluyor. Şimdi kızı aklından silmek için bi 5 senen daha gider hayat çöplük.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.