Şimdi Ara

böyle sansım var ne diyem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ewaaat.arkadaslar bildiginiz gibi öss basvuru sonucları bugün acıklandı.ama benim bu kötü sansım kara bahtım ne diyem.ne oldu derseniz ea1 bölümden 310,küsür cektim.30 puan aşşa yerlere bile yerleşemedim.
    bizimkiler ne olur ne olmas diye 2 yıllık yer yazmamı sölemişti.bende yazdıydım.tuta tuta 23. sıradaki o seçimim geldi.
    neyse okl okldur.okucaz artık.bu arada nigde üni. ulukışla kazandım.turizm ve otelcilik.aranızda niğdeli olan varsa bana yazarsa memnun kalırım.nğdeyi hiç bilmiyorum çünkü. işte msnem: sea_harier@hotmail.com

• Hadi hayırlı olsun. Bende İstanbul yolcusuyum bakalım önümde bol preli 2 sene var gibi göründü. Giremiyoruz falan ama forever ko beah
  • quote:

Orijinalden alıntı: rav3n.

Hadi hayırlı olsun. Bende İstanbul yolcusuyum bakalım önümde bol preli 2 sene var gibi göründü. Giremiyoruz falan ama forever ko beah
    iide knight la ne ilgisi var bunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: T4Z

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: T4Z

burası aynı zamanda bir dayanışma noktası

• quote:

Alıntıları Göster
    işte knightla ılgısı olmayan seylerı suraya yazmayın beeaaaaa:p

• quote:

Alıntıları Göster
    niğde güzel şehir 3 fefa gittim ama babam oralı ve hep bahseder ünüversitesi çok ii diye hadi hayırlısı

• yazacak yer bulamadın knight bolumune yazdın ne diyeyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Korsan Olayı ne olur sizce?
    21 yıl önce açıldı
    Buna bi çare var mı??
    5 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: KoBRaTheLast

yazacak yer bulamadın knight bolumune yazdın ne diyeyim
    quote:

Orjinalden alıntı: KoBRaTheLast

SANANEEEE
  • quote:

Orijinalden alıntı: sea_harier

quote:

Orjinalden alıntı: KoBRaTheLast

SANANEEEE

Alıntıları Göster
    Olsun moralini bozma orasıda okul!
    umarım mutlu olursun

• quote:

Orijinalden alıntı: John Purdew

Olsun moralini bozma orasıda okul!
    umarım mutlu olursun

Alıntıları Göster
    COGU SACMA TOPİCDEN COK COK İYİ BİR TOPİC. PAYLASIM NOKTASI... SONUCTA ARKADAS BURANIN BİR UYESİ VE KNİGHT OYUNCUSU... HAYIRLI OLSUN KARDESİM.. İSTEDİĞİN YER GELSEYDİ DAHA İYİMİS AMA OLSUN... HEM UNİDE DAHA COK OYNARSIN KNİGHT İ BURSUB 1/4 UNU PRE YE YATIR

• quote:

Orijinalden alıntı: AcHieLL

COGU SACMA TOPİCDEN COK COK İYİ BİR TOPİC. PAYLASIM NOKTASI... SONUCTA ARKADAS BURANIN BİR UYESİ VE KNİGHT OYUNCUSU... HAYIRLI OLSUN KARDESİM.. İSTEDİĞİN YER GELSEYDİ DAHA İYİMİS AMA OLSUN... HEM UNİDE DAHA COK OYNARSIN KNİGHT İ BURSUB 1/4 UNU PRE YE YATIR

Alıntıları Göster
    Üniversite demek Knight Online da zirve yapmak demektir be hajım. Önümüzde güzel günler var...

• quote:

Orijinalden alıntı: rav3n.

Üniversite demek Knight Online da zirve yapmak demektir be hajım. Önümüzde güzel günler var...

Alıntıları Göster
    aq sanane knightmış knighthayatmı aq ne knightı üniversiteden önemlimi tebrikler başarılar sana arkadaşım
  • quote:

Orijinalden alıntı: halobaba

aq sanane knightmış knighthayatmı aq ne knightı üniversiteden önemlimi tebrikler başarılar sana arkadaşım

Alıntıları Göster
    hahahahah teee ne zaman açtıydım konuyu vay be üni biteli 2 yıl oluyo :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: kangroo

sea_harier sen misin la
  • quote:

Orijinalden alıntı: gezizekalı

quote:

sea_harier sen misin la

Alıntıları Göster
    evet benim pm atan varsa bu nikime atsın şifreyi unuttum.unuttuğum yetmezmiş gibi mail adresimde gitti üstüne cyper da yırtına yırtına kastığım 65 lwl assassinimde gitti onunda şifresini unuttum yaklaşık 3 yıldır ko oynamıyorum

• quote:

evet benim pm atan varsa bu nikime atsın şifreyi unuttum.unuttuğum yetmezmiş gibi mail adresimde gitti üstüne cyper da yırtına yırtına kastığım 65 lwl assassinimde gitti onunda şifresini unuttum yaklaşık 3 yıldır ko oynamıyorum

Alıntıları Göster
    okul okuldur , önemli olan kendini yetistirebilmen .

• quote:

Orijinalden alıntı: Oida

okul okuldur , önemli olan kendini yetistirebilmen .

Alıntıları Göster
    Cevabı vermiş

• quote:

Orijinalden alıntı: FedericoAlvarez

Cevabı vermiş

Alıntıları Göster
    naaptın otelci mi oldun nerde çalışıyosun merak ettim

• quote:

Orijinalden alıntı: onz

naaptın otelci mi oldun nerde çalışıyosun merak ettim

Alıntıları Göster
    :D 4 sene geçmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinsar

:D 4 sene geçmiş

Alıntıları Göster
    valla arkadaşlar okuduğum yer çok berbattı.nefret ediyorum hala oradan.niğdeli varsa yanlış anlamasın ama ulukışla ilçesi bence haritadan silinmeli.okul bitti bizim mersin susanoğlunda ana yol kenarında ppansiyon şeklinde yapılmış ufak bir binamız vardı.orayı restore ettirdim (kaba inşaat halindeydi) ufak pansiyon gibi bişey açtım.hatta gezi ve turizm bölümünde ilanımda var.yazları orayı çalıştırıyorum.kışın müşteri yok gibi bişey.kışında aile işlerine yardım ediyorum.şimdi açıktan sınavsız işletme okuma şansım vardı onu değerlendirdim işletme 3 okuyorum.2012 yılında askere gidicem. (26 yaşımda ) askerden dönünce pansiyonun altına restorant açmayı düşünüyorum.saolsun babam o binayı komple bana bağışladı bir iki de iş düşünüyorum yatırım işi.ufak bir fabrika açmak gibi bir planım var eğer allah izin verirse 2-3 yıl içinde büyük bir iş adamı olucam babamında destekleri çok bu konuda oda sahil kenarında 35-40 odalı bi otel yaptıralım diyip duruyor.şu an açıköğretimden okuduğum bölüm çok zevkli.işletme bölümü.herşeyini öğreniyorum bi şirkette yöneticilik yapıcak kadar geliştirdim kendimi.durmak yok yola devam diyorum bakalım sonum ne olacak

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.