Şimdi Ara

Böyle rüyalara lanet olsun ya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaş ben kaç senedir bi taraflarımı yırtıyorum doğru düzgün bir sonuç alamadım. Birsürü hata oldu hayatımda neyse. Bu gece öyle bi rüya gördüm ki sonuçlar açıklanıyordu annem yanımda ekrana bakıyoruz korka korka tıklıyorum bakıyorum ea da 44 yazıyo matematikte ayt 35 net yapmışım güya ya diyorum salladım ama bu kadar tutamaz ben nasıl 44. oldum falan tekrar tekrar ekrana bakıyorum babamı ağlayarak arıyorum falan ama o kadar gerçekçiydi ki anlatamam uyanınca rüya olduğunu anlayıp tekrar ağlayasım geldi…

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bende çok rüya gördüm yks hakkında bu sistemin taaa bilmem neresine koyum

• ben aynı sınava tekrar giriyordum bu dikkatsizlikleri düzeltmem lazım deyip düzeltiyordum

• Ben de sıralama rüyası gördüm elimle kapatmıştım ekranı hafifçe kaydiriyordum siralamamin -1- ile başladığını gördüm iyi la 10k Lara gitmişiz dedim o rahatlıkla açtım ama 100k idi

• bilader ben de 2 günden beri sıralama görüyorum hadi hayırlısı

• refine1e kullanıcısına yanıt
    Time travel

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bu gece ilk defa ben de gördüm 2020de yaptığım sıralama gelmişti aşırı gerçekçiydi valla açıklansa da kurtulsak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • refine1e kullanıcısına yanıt
    ben de bidaha giriyordum geometriyi görmüyordum şimdikinden az yapıyordum hahahahaha

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bende ilk 100 e girdiğimi görmüştüm aşırı iyiydi :D

• 2-3 gündür sıralama rüyası görüp duruyorum. Rüyamda da sürekli böyle rüyalar gördüğümü söylüyorum ve sonunda doğru sonucu gördüğüme seviniyorum. Sonra tekrar uyanıyorum xD

• Ben yanlışlıkla bir sürü soru atlamışım sınav bittiğinde optiği verirken fark ediyormuşum 50 tane soru atladigimi

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-26EE13EE3

bende çok rüya gördüm yks hakkında bu sistemin taaa bilmem neresine koyum

Ben hiç görmüyorum ya neden acaba?

• Ben geçen sene çok çektim bundan hatta siralamama cok yakin bişey gördüm dahası sinav açıklandıktan sonra da geçmemişti sinav sonrası rüyamda sinava yetişemiyordum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • benim rüyamda da her yerde açıklandı diyordu telegramdan mesaj geliyordu foruma giriyordum her yerde açıklanmış. sonuç sitesine giriyordum listede 2021 yks yazmıyordu kpss vardı full. sonra çıkıyodum odamdan aslında dersanedeymişim. terasa çık diyorlardı sonucu öğrenmek için. sonra fetöcüler darbe yapıordu engin altan düzyatan da darbecileri engellemek için gelen askeri timdeymiş beraber helikopterle odamın camından içeri dalıyorlardı.

hayatımda gördüğüm en saçma salak rüyalarda top 3e oynar keşke seninkini görseydim

• Ulan bende sınav neden geç açıkalnıyo diye ösym binasını bastım iki tane suriyeli optikleri elle kontrol ediyordu

• Güzel bir rüya, hem kendinizin hem çevrenizin artık bunca çileden sonra mutluluk gözyaşı dökmesini çok istiyorsunuz. Baya zorlu bir süreç geçirmiş gibisiniz. Umarım dilediğiniz olur.

• lan ben gecen gormustum 1 milyona girmistim yemin ederim olum heo kötü rüya görüyorum

• Penanggalan kullanıcısına yanıt
    hocam en azından rüyanızda görmüssünüz biz onu bile göremiyoruz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.