Şimdi Ara

Böyle operatöre şarj mı dayanır reklam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.youtube.com/watch?v=YhQ3cILb-FQ

Gören oldu mu bilmiyorum :)

• Bende bu konuyu açmaya geliyordum simdi gördüm
    Kim çıkardı bu reklamı ilk once buda daha once yok bizimki iyi çekiyor yok sizinki iyi cekmiyor reklamina dönecek avea da inceden girmiş hani tabiki şebekesi az çeken tel daha cok guc harcar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnce görmüşler

• Burda 15 gun once bahsettigim reklamin hemen hemen aynısını yapmislar. Cok basarili olmus. :)

• harika cevap
  • Headshot.

• Sıradışı ve yaratıcı. Ters köşe yapmışlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    telefon fiyatları ne böyle
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hehehe haklılar ama
  • tam konuyu açmaya geliyordum, çok iyi kampanya olmuş, almanyadaki audi-bmw-mercedes atışmalari gibi olmuş

• Çok iyi ya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Su cekim olayinida tam halletseler yine aveaya donerim gercektende en iyisini oynuyor avea fiyatlar ve kullanimi cok cazip ama performansi maalesef dusun

• Reklam gerçekten cevap gibi olmuş . Yapmış oldukları hesaplamalar da bence çok doğru interneti en çok kullanılan operatör ve en çok mesajlaşan operatör olduğu kısım kesin doğrudur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuş konuş şarz biter, Şarz'a takarsın geçerrr :) vay vay vay :)
  • 0,50 mbit internet ile sabır testine beni tabi tutan sevgili avea, sende şarjım müşteri hizmetlerini aramakla bitiyor. başka bir operatöre numaramı taşıyacağım..

Edit: mesajı 3-4 defa denemede gönderebildim. Yer Tokat merkez. (Başka operatör reklamı yapmak istemem)

Mesajı beğenmeyen arkadaşlar, buyurun burada ekran görüntüleri. H+ (3g ve full çekiyor) Haklımıyım haksızmıyım. Yeğenime para gönderemedim gece çocuğa lazım oldu, hiç bir yeri açamıyorum akşamları saat 20:00'den sonraları.

DÜZENLEME 05/12/2014 : Kimsenin hakkını yemek istemem. Son bir kaç gündür bu sorun biraz azaldı, artık daha kabul edilebilir seviyede hızlandı biraz. Ama yine de 1 ay önceki kadar iyi değil. Buna da şükür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidden -- 5 Aralık 2014; 16:01:48 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.