Şimdi Ara

Böyle Buyurdu Zerdüşt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yakın zamanda almayı düşünüyorum. Çok tavsiye edildi. Nasıl bir kitap? Spoil vermeden içeriği hakkında bilgilendirirseniz sevinirim. Teşekkürler şimdiden.

• Zerdüştün insan yaşamına,erdemli olmasına,hayata bakışına yönelik düşüncelerin ihtiva ettiği bir kitap.Tamamen Nihilizm yani hiçlik felsefesi doğrultusunda Zerdüşt tavsiyelerde bulunuyor bu eserde.Yani felsefik bir kitap...
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackemre

Zerdüştün insan yaşamına,erdemli olmasına,hayata bakışına yönelik düşüncelerin ihtiva ettiği bir kitap.Tamamen Nihilizm yani hiçlik felsefesi doğrultusunda Zerdüşt tavsiyelerde bulunuyor bu eserde.Yani felsefik bir kitap...

arkadaşa katılıyorum. Eklemek istediğim çok ağır derecede bir kitap. Felsefik terimler olsun anlatım tarzı olsun bu konuya eğilimin yoksa anlayamıcağın bi kitap. Şahsen ben yarıda bırakmıştım düşünce kapasitemin sınırlarını çok zorlamıştı.Belkide 17'li yaşımın verdiği toyluktan kaynaklanıyordu bilemicem. Bu kitaptan öğrenebilceğin en yararları şey Karşıtlık olur.

Nietzsche Ağladığında kitabını okumadıysan kesinlikle öneririm. Bu kitabı okuyup Böyle Buyurdur Zerdüşt'ü almak istediysen 2 kitap arasında dağlar kadar fark var belli bi beklenti içindeysen istediğini alamassın.

• arkadaşlarından bahsettiği gibi çok ağır bir kitap.çoğu kısmı anlayamadan geçtim,bazen bir cümleyi anlamak için günlerce düşündüğüm olmuştu :) en sonunda dayanamayıp daha sonra okumak için rafa kaldırmıştım :)
  • kitap çok ağır. benim çok vaktim olmadığı için yaza okumak üzere erteledim. çünkü normal bir romanı okulda, otobüste falan çok rahat okuyorum. ama bu kitabın üslubundan dolayı aynı yeri defalarca okumak gerekiyor bazen. bu yüzden sessiz ortam ve saatler lazım.

kusursuz nihilist veya nietzsche ağladığında adlı kitaplardan birini okuyabilirsin. niietzsche ağladığında çok sürükleyici bir kitaptır. hayatımda okuduğum en iyi kitaplardan biri.
  • Kitabı bugün aldım arkadaşlar. Yorumlarınızı okudum, teşekkürler. Felsefeye ilgim vardır, o yüzden tavsiye edildi bu kitap bana. Bakalım, şansımı deneyeceğim. Bahsettiğiniz gibi daha sonra okumak üzere rafa kaldırabilirim biraz okuduktan sonra.

Bir sorum olacak. Zerdüşt nedir tam olarak? Birkaç siteden baktım, fakat çokça çelişen ifadeler vardı.
  • İnsanın Üst İnsana ulaşma yolunda sadece bir köprü görevi edindiğini anlatan ve "yudum yudum" okunması gereken muhteşem bir eser.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İslam Çupi Haklıymış
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kitap çok ağır ve anlamıyorum. Aylardır aynı kitabı okuyoruz anasını satıyım. Bende mi rafa kaldırsam ne yapsam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.