Şimdi Ara

BÖYLE BİRŞEY NE GÖRDÜM NE DUYDUM, BİLENLER YARDIMA!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dün samsung lcd tv aldım ve kurulumunu gerçekleştirdim(yetkili servis ile).

LCD'yi alınca haliyle scart'tan d-smartı taktım. Dün akşam eve gidince ne göreyim, bazı kanallar çekmiyor. (fx- moviesmart, ntv, kanaltürk vb). sinyal yok hatası alıyor. Diğer kanallar sorunsuz, çoğu belgesel kanalları, sinema kanalları, show tv, star vs.

Neden neden diye dört döndüm, lnb kabloları tekrar çıkar tak yapayım dedim.

kanal fx deydi, lnbyi sök tak yaptım. fx geldi, moviesmart geldi, ntv kanaltürk hala yok. çok sinir bozucu bir durum,
    kanalı ntv ye getirdim, lnb sök tak, ntv çalışıyor, kanaltürk çalışıyor, fx yok, moviesmart yok.

öyle bir durumki, lnb kablosunu çıkarıp geri taktığımda (öyle uzun uzun döndür vidala değil) (direk yuvaya değer değmez) bahsettiğim kanal ikililerinden biri çekiyor, diğer çekenler bozuluyor, direk sinyal yoka düşüyor.

Ben böyle bişi ne gördüm ne duydum, en son lnb'yi sabitlemedim, eğreti biçimde fx kanalını gösterirken bıraktım. ne zaman ntv izlemek isterim, kabloyu çekip yeniden temas ettireceğim.

bu konuda bilgisi olanlar varmı? yeni tv'den olmaması lazım, ama eski tüplüde en ufak bişi yoktu :((

teşekkürler

Fenerbahçe S.K

• Lnb bozulmuş olabilir. Paralel bir bağlantınız var mı? Yani tek kabloda iki receiver. D-smartınız var ise değiştir kampanyasından yararlanıp ayda 33 liraya maxi+hd 6 ay hediyeli sinema paketi kullanabilirsiniz. Bütçenize uyuyorsa tavsiye ederim

Senin Açtığın Yerde OnYedi Yürek Karanlığa Gömülür
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne olduğunu bilen var mı
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.