Şimdi Ara

Boyle bir sey yapsam destekler misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Suan Amerika'dayim ve forumdan bir kac kisi burayi gezip dolastigim ve etrafi tanittigim videolar cekmemi onermisti ama bos zamanim olmuyordu fazla.

Su aralar baya bir boslugum var ve hobimde yok, boyle bir sey yapsam destekler misiniz yada izlenir mi sizce? Eger boyle bir sey yaparsam videolarda forumdakilerin merak ettikleri seyleri yapacagim ve Konu Disinda blog tarzi kullanacagim ayri bir konu acip orada da resimlerle yazilarla destekleyecegim videolari.
    Hatta aksiyon kamerasiyla bisiklet turu falanda yapmak istiyorum arada.

Ama sagda solda reklam falan yapmayacagim, sadece forumda paylasacagim icin forumdan destek almazsam yapmayacagim. Kendi kendime video cekecek halim yok sonucta.

• hayır desteklemeyiz
  • Peki amerika da bizi görecek mi?

Güzel olabilir ben takip ederim şahsen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Notorious

hayır desteklemeyiz

Uzdun be kopek adam.

@bakar niye bakmasın
    Tesekkurler destek icin.

@J7A
    Zaten video cekip milyoner olacagimi yada unlu olacagimi dusunmuyorum.
    Birde kendimi ovmeyi sevmem, tum galakside nefes alan en alcakgonullu canliyimdir ama rockstar ruhum oldugu icin yapacagim is amator olacaktir zaten, cunku rock n roll bunu gerektirir.

• Destekleriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oooo destekleriz tabi

• Destekleriz ama +18 olursa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu sımgeyi bilen var mi
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben desteklemiyorum

Adamsın.DESTEKLEMİYORUZ!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wüste -- 13 Mayıs 2016; 8:14:09 >
  • Destekleriz.

• Senin ş, ı, ö gibi harfleri olmayan klavyeye basan parmaklarını yerim karıncayiyen yiyen adam destekleriz tabi.

• Ben desteklerim

• Ofc no.

• Karıncayiyen Yiyen Adam kullanıcısına yanıt
    Böyle bir vLog yapacaksan önce Amerika'ya nasıl gidilebileceği ile başlayıp o süreci güzelce anlatarak başlayıp sonra gezilecek görülecek yerler, yaşam hakkında bilgiler ..vs faydalı içerik olması güzel olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atmosferikmotor

Böyle bir vLog yapacaksan önce Amerika'ya nasıl gidilebileceği ile başlayıp o süreci güzelce anlatarak başlayıp sonra gezilecek görülecek yerler, yaşam hakkında bilgiler ..vs faydalı içerik olması güzel olur.

Aaaaa bursa çocuğu

• quote:

Orijinalden alıntı: Transskek

quote:

Aaaaa bursa çocuğu

Şu attığınız mesaja bir bakın. Konuyla ilgisini çözmeye çalışın. Boş mesajlar atarak ne kazanıyorsunuz bir sorgulayın. Lüzumsuz bir insan olarak ortaya atılmanın size ne kazandıracağını bekliyorsunuz? Nedir bu attığınız saçma sapan mesajın amacı? Konuya ne faydası var? Hangi görüşünüzü ve düşüncenizi ifade etmenizi sağladı düşünmeden mesaj atmak zorunda mısınız?

• Sonuna kadar arkandayım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese tesekkurler destek icin, 1-2 kisi falan destekler diye tahmin etmistim ama bayagi gaza geldim suan.
    Buyuk ihtimalle 1-2 hafta icinde baslarim video falan cekmeye, ve foruma konuyu acarim.

quote:

Zaten videolarin icerigini forumdan gelecek yorumlara gore sekillendirecegim yapmaya basladigimda.

quote:

Orijinalden alıntı: ZippoCH

Senin ş, ı, ö gibi harfleri olmayan klavyeye basan parmaklarını yerim karıncayiyen yiyen adam destekleriz tabi.

dmesene oyle sapsal .s

• quote:

quote:

quote:

Aaaaa bursa çocuğu

Şu attığınız mesaja bir bakın. Konuyla ilgisini çözmeye çalışın. Boş mesajlar atarak ne kazanıyorsunuz bir sorgulayın. Lüzumsuz bir insan olarak ortaya atılmanın size ne kazandıracağını bekliyorsunuz? Nedir bu attığınız saçma sapan mesajın amacı? Konuya ne faydası var? Hangi görüşünüzü ve düşüncenizi ifade etmenizi sağladı düşünmeden mesaj atmak zorunda mısınız?

Zaten ben boş bir insanım. Konuyla alakası olmadığınıda biliyorum sadece canım istedi yazdım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aaaaa bursa çocuğu

Zaten ben boş bir insanım. Konuyla alakası olmadığınıda biliyorum sadece canım istedi yazdım.

Canınızın her istediğini, düşünmeden ve amaçsız bir şekilde yapmaya devam etmemeni tavsiye ederim. Başına olmadık işler açabilir. Hiç değilse toplumda saygı görmekten uzak bir noktada kalırsın. İnsanın yaptığı, söylediği ve yazdığı her şeyin bir amacı olması lazım. Boş beleş insanları kim neden sevsin ve saygı duysun?

• Karıncayiyen Yiyen Adam kullanıcısına yanıt
    Başlık açarken boş gezenin boş kalfası insanların doluştuğu alanlar yerine seyahat ..vb gibi alanlara açmanızı tavsiye ederim.

Amerika'nın hangi bölgesinde yaşıyorsunuz?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.