Şimdi Ara

Böyle bir işte çalışırmıydınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Giyim üzerine mağaza(Fazla büyük degil) sabah 8:30 da orada oluyorsun orada kahvaltı yapıyorsun öglen yemegini akşam 6-7 gibi veriyorlar (1 adet tavuk dürüm) asgari ücret alıyorsun gece 9-10 gibi çıkıyorsun ve haftalık izin yok c.tesi pazar da çalışıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sammy... -- 18 Mayıs 2011; 22:51:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AsiBLUE

Giyim üzerine mağaza(Fazla büyük degil) sabah 8:30 da orada oluyorsun orada kahvaltı yapıyorsun öglen yemegini akşam 6-7 gibi veriyorlar (1 adet tavuk dürüm) asgari ücret alıyorsun gece 9-10 gibi çıkıyorsun ve haftalık izin yok c.tesi pazar da çalışıyorsun

Sosyal hayat sıfır hacı, gece alemine takılıyom zaten diyosan git bence.
  • İşe kesin gireceksen söyle de tabutunu hazırlatalım dostum
  • alıcağın ücret ne kadar?
  • quote:

Giyim üzerine mağaza(Fazla büyük degil) sabah 8:30 da orada oluyorsun orada kahvaltı yapıyorsun öglen yemegini akşam 6-7 gibi veriyorlar (1 adet tavuk dürüm) asgari ücret alıyorsun gece 9-10 gibi çıkıyorsun ve haftalık izin yok c.tesi pazar da çalışıyorsun

Pek sosyal biri değilsen yani evde vakit harcayan biriysen git yani iyi bile gelir. Ama arkadaş ortamı, gezmek tozmak falan hoşuna gidiyorsa mutlu olmazsın diye umuyorum
  • Arkana bakmadan kaç ordan..(çok ihtiyacın yoksa eğer.. )
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Açık açık biz çalışma kanununa karşı geliyoruz diyorlar yani?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deserthawk -- 18 Mayıs 2011; 22:48:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

Açık açık biz çalışma kanununa karşı geliyoruz diyorlar yani?

Gelmeyen mi var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: enkarizmanickbende

öğle yemeği 6da nasıl oluyor

Öglen kalabalık oluyormuş onun icin akşam boş olunca yiyolarmıs
  • Bencede çok dışarıda takılmıyorsan iyi olur ama sosyal biriysen bencede iyi olmaz.
  • quote:

dostum mecbursan
    ihtiyacın varsa
    gidip çalışıcaksın
    daha iyi bir şey bulana kadar
    bakmaya da devam ediceksin
    sonuçta göbeğinden bağlanmıyorsun işe
    3 ay 5 6 ay sonra ayrılırsın

yoksa ihtiyacın yoksa
    hiç yorma kendini
    yan yatır kendini mis gibi daha insancıl bir iş bul

sen 750 tl maaş teklif edilen mühendistin galiba yanlış hatırlamıyorsam.Ne oldu yeni bir iş bir bulabildiniz mi?
  • quote:

ilk defa ceza alabilirim: HASSS... diyeceğim geldi yani

alay mı ediyon tek kelimeyle tecavüzdür bu çalışana!
    />

• Öyle bir iş olmaz.Kim söylediyse seni yemiş bence.
  • quote:

buldum dostum teşekkürler

hadi hayırlı olsun
  • sanırım burası bir şahıs mağazası... sanki işci değil kendilerine köle arıyorlar.. dostum eğer bulabilme ihtimalin varsa ve uzun süreli çalışacam diyorsan kurumsal bir şirkete ait olan yerleri araştırabilirsin.. donanımına göre kariyer net'ten, secret cv'den falan da bakabilirsin.. böyle franchising yerler insanı resmen köle gibi kullanıyorlar.. kurumsal bir şirketin mağazalarına girebilirsen 8 saat zaten asgari ücretin normal çalışma süresi. bunun üstüne çıkılırsa mesaini bordrona eklemek zorundalar (mağaza müdürün bunları bildirmeli tabi) performansa göre prim verilir (bazı mağazalar kota sınırı koyarlar) sgk mutlaka yapılır. yol parası duruma göre verilir (servis varsa vermezler o ayrı tabi) sodexho, multinet gibi yemek kartlarınıda verirler..vs..

• başka yorumlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.