Şimdi Ara

Böyle bir işlem olabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. İkinci el bir polo için sahibi ile konuştuğum diyalog sonucu;
    Aracin bir çamurluğu boyalıymış.Servise götürüyor sahibi boyatmak icin. Fakat tramerde 1650 lira gözüküyor. Sebebi ise hazır çamurlugu boyatmışlen komple triger baski balata vs her islemi yaptiriyor. Ve bunun sonucunda tramerde 1650 lira fiyat cikiyor. Fakat sbm kayitlarina göre eksper raporu bulunmuyor yaziyor ama carpma olarak o tarihte tramer gözüküyor. Umarim anlatabildim. Yardimci olursaniz sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Araba olaylarından çok anlamam..Ama sadece mantık yürütüyorum..Boya için gidip kaskodan yaptırabilirsiniz sanırım..Mini onarımdan falan yani..Ama hadi baskı balata triger bitti bunuda kaskodan yaptırayım deseniz yapılmaz bildiğim kadarıyla..Tabi kaza hariç..Benim mantığıma göre önden sağlam bir kaza yapmış..Yine belirtiyorum ben sadece mantık yürütüyorum..Yanlız ne olursa olsun alırken dikkat edin ve bir ekspere muhakkak gösterin..Ben ablam dediğim insandan aldım..Bana sağ ön çamurluk boyalı dedi..Sonra hasbel kader bir usta gördü ve bu arabanın sağ tarafı tamamen boyalı demişti..Gerçi 10 yaşında arabaydı normal karşıladım ama yinede söylenen sözün doğru çıkmaması beni üzdü..
  • aracta eger alttan vurulmadigi surece mekanik aksamin odemesini kasko yapmaz mutlaka dediginiz gibi bir durum vardir bana pek guvenilir gelmedi acikcasi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba hocam,

    hayır olmaz hocam.
  • Tesekkur ediyorum fikirleriniz icin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında olabilir.Şöyleki;Yaptırdığı yer tanıdık yerdir.işlem normalde misal 400 tl ye halledilecek bir şeydir kendin yaptırmaya kalksan.Tanıdık olduğu için masrafı şişirelim 1650 tl ye ben aradaki farklada triger vs yide halledeyim der olur biter.Experde gelmemiş zaten sanırım.Gelse bile usta-exper vs ayarlandıktan sonra herşey olur..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aybasan -- 11 Ocak 2018; 18:14:33 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.