Şimdi Ara

Böyle bir hastalıkla karşılaşan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar,size bir konuda hem içimi dökmek,belki de yardımcı olabilecek biri çıkar ümidiyle bu konuyu açıyorum.

Dedem bundan 7-8 sene önce pazarcılık-ayakkabıcılık yapardı,şükür işleri de gayet güzeldi.Çok çalışkan birisiydi o zamanlar,hiç yerinde durmaz atom karınca gibi bi adamdı tabiri caizse.Neyse iki sene önce falan işi bıraktı emekli oldu,bir hastalığı var ne dengede durabiliyor,ne kafasını kaldırabiliyor,yemek yerken eli ayağı titriyor elinde bir şeyi tutamıyor.Afedersiniz lavobodan kalkamadığı zamanlar oluyor,yollarda düşüyor falan böyle acayip bir şey.Onlarca doktora gittik,hiçbiri bir teşhis koyamadı.Sizce ne yapmalıyız,adamı böyle görünce içim gidiyor belki yardımınız dokunur.

• @Çaylı Şeker
    quote:

Orijinalden alıntı: Çaylı Şeker

Merhaba arkadaşlar,size bir konuda hem içimi dökmek,belki de yardımcı olabilecek biri çıkar ümidiyle bu konuyu açıyorum.

Dedem bundan 7-8 sene önce pazarcılık-ayakkabıcılık yapardı,şükür işleri de gayet güzeldi.Çok çalışkan birisiydi o zamanlar,hiç yerinde durmaz atom karınca gibi bi adamdı tabiri caizse.Neyse iki sene önce falan işi bıraktı emekli oldu,bir hastalığı var ne dengede durabiliyor,ne kafasını kaldırabiliyor,yemek yerken eli ayağı titriyor elinde bir şeyi tutamıyor.Afedersiniz lavobodan kalkamadığı zamanlar oluyor,yollarda düşüyor falan böyle acayip bir şey.Onlarca doktora gittik,hiçbiri bir teşhis koyamadı.Sizce ne yapmalıyız,adamı böyle görünce içim gidiyor belki yardımınız dokunur.

9 yaşındayken Guillan barre sendromu (GBS) yakalanmıştım tetenoz aşısı yan etki yapmıştı
    hastalığı şöyle diyim kumandayı kaldıramıyordum kumandayı bırak serçe parmağımı kaldıramıyordum boynumu ayağımı
    1aylık bebek gibiydim sonra işte o GBS teşhisi koydular düzeldim ama yan etki el titremesi,vücud titremesi her böglesi kaslarım zayıf 10 yıl geçmesine rağmen
    20 kilo kaldırrken zorlanıyorum ve fazla tutamıyorum

veya arkadaşların dediği gibi yaşlılık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tomysawyer -- 13 Nisan 2015; 13:31:05 >

• yaşlılık...
    birgün hepimiz yaşıyacağız...
    geçmiş olsun...
    ...
    ..
    .
    ..
    ...
    ..
    .
    ..
    ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yolda gordum selam verdim

• quote:

Orijinalden alıntı: tomysawyer

@Çaylı Şeker
    quote:

Merhaba arkadaşlar,size bir konuda hem içimi dökmek,belki de yardımcı olabilecek biri çıkar ümidiyle bu konuyu açıyorum.

9 yaşındayken Guillan barre sendromu (GBS) yakalanmıştım tetenoz aşısı yan etki yapmıştı
    hastalığı şöyle diyim kumandayı kaldıramıyordum kumandayı bırak serçe parmağımı kaldıramıyordum boynumu ayağımı
    1aylık bebek gibiydim sonra işte o GBS teşhisi koydular düzeldim ama yan etki el titremesi,vücud titremesi her böglesi kaslarım zayıf 10 yıl geçmesine rağmen
    20 kilo kaldırrken zorlanıyorum ve fazla tutamıyorum

veya arkadaşların dediği gibi yaşlılık

Öyle aşırı yaşlı değil hocam 55,56 yaşında birden çöktü birde.Sağolun bu hastalık tam değil gibi ama onun hastalığı.

• İlerlemiş parkinson gibi geldi bana ama onlar düşmüyordu sanırım.
  • Parkinson hastaligindan bahsediyorsun galiba.

Çok ilerleyen seviyelerinde düşme olabilir neden olmasin..o kadar titreme neden olabilir düşmeye.
    Geçmiş olsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Var mı böyle bir dizi
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dostum aynisi babaannemde var. Ne dediklerinin hepsi ayni. Ne 3 yil oncesine kadar sapa saglamdim simdi yuruyemiyor. Yuruyememeden once elleri acaip titriyodu falan doktorlar hic birsey bulamadi. Testler falan hep normal cikti

Simdide malesef alzheimer basladi. Hayatta en cok deger verdigim insani boyle gormek cidden koyuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Muten Roshi

İlerlemiş parkinson gibi geldi bana ama onlar düşmüyordu sanırım.

Parkinson değil arkadaşlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: Shinku

Dostum aynisi babaannemde var. Ne dediklerinin hepsi ayni. Ne 3 yil oncesine kadar sapa saglamdim simdi yuruyemiyor. Yuruyememeden once elleri acaip titriyodu falan doktorlar hic birsey bulamadi. Testler falan hep normal cikti

Simdide malesef alzheimer basladi. Hayatta en cok deger verdigim insani boyle gormek cidden koyuyor.

Aynen benimde öyle,ama hafıza olarak benden iyi,her şeyi hatırlıyor, umarım dedemde boyle olmaz.

• geçmiş olsun kardeşim. Allah dedene ve bütün hastalara şifa versin. Allah ele ayağa düşürmesin gerçekten. Ölümünde hayırlısını nasip etsin inşallah...
  • quote:

Orijinalden alıntı: biseksenbidoksan

geçmiş olsun kardeşim. Allah dedene ve bütün hastalara şifa versin. Allah ele ayağa düşürmesin gerçekten. Ölümünde hayırlısını nasip etsin inşallah...

Amin kardeşim,Allahtan ümit kesilmez bakalım nu sene Haca gidecek bi ümit var icimde belki orada iyileşir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parkinson veya vertigodan bahsediyo olmalısın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gankbang

Parkinson veya vertigodan bahsediyo olmalısın.

Yok hocam, bu dümdüz hareketde de oluyor,vertigo değil.Parkinson başlangıcı var ama bu hastalık sadece parkinson değil,titremeleri ilaçla geçiyor.Adam bütün gün uyuyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Shinku

Dostum aynisi babaannemde var. Ne dediklerinin hepsi ayni. Ne 3 yil oncesine kadar sapa saglamdim simdi yuruyemiyor. Yuruyememeden once elleri acaip titriyodu falan doktorlar hic birsey bulamadi. Testler falan hep normal cikti

Aynen benimde öyle,ama hafıza olarak benden iyi,her şeyi hatırlıyor, umarım dedemde boyle olmaz.

ilk belirtiler başladıktan 2 yıl sonra falan alzheimer başladı. umarın düzelir deden

• Okumadım
    Tamam+blok

• quote:

Orijinalden alıntı: MOROKKO

Okumadım
    Tamam+blok

Blokluydun bende,bende neden diyorum,terbiyeni belli etme bu kadar.

• Geçmiş olsun kardeşim benimde aklıma parkinson geldi ilk olarak tabi doktorlar daha iyi bilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: WonderCx

Geçmiş olsun kardeşim benimde aklıma parkinson geldi ilk olarak tabi doktorlar daha iyi bilir..

Keşke parkinson olsa hocam en azından bi tedavisisi belirli ilacı var sagolun

• Parkinson veya Huntington olabilir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.