Şimdi Ara

Böyle Bir Durumla Karşılaşan Var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün arabayı aldığım Mersin Kavi otomotivden arandım. Ben arabayı kredi ile aldım 39.500 kredi kullandım imzaları attık arabayı aldık. Arada. Tam 1 ay geçti bugün bana söylenen vdf nin 39000 kredi verdiği ve Kavi otomotivin 400 tl açık verdiği, bu açığıda benden talep ediyorlar. Müşteri temsilcimin bariz hatası var kabul ediyor gözden kaçırmış ben ödemezsem kendisi ödemek zorunda kalacak. Mtv mide açık oluştuğu için yatıramıyorlarmış 18 i son günüydü be yatırdım 400 tl yi verirsem mtv giderini bana iade edecekler. Moralim bozuldu şuan tatilde olduğum için kredi dökümanları ve faturalarada bakamadım arkadaşlar sizce nasıl bir yol izlemeliyim ödeme zorunluluğum var mı ben arabayı aldım attık imzayı bittigitti şimdi 400tlpara istiyorlar şuan nakite sıkışık olduğum için ne yapacağımı şaşırdım açıkçası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orlando23 -- 30 Temmuz 2013; 22:20:16 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 1 ay evvel aldığın arabaya neden mtv yatırsınlar zaten mtv sana düşüyor 400ü almadan mtv yatırmadıklarına göre sana pek güvenmiyorlar anlaşılan
  • quote:

Orijinalden alıntı: wehrmacht

1 ay evvel aldığın arabaya neden mtv yatırsınlar zaten mtv sana düşüyor 400ü almadan mtv yatırmadıklarına göre sana pek güvenmiyorlar anlaşılan

Genelde son gün toplu olarak yatırılır ayrı ayrı yatırılmıyor bu vw ve seat da bu sekilde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orlando23

quote:

Orijinalden alıntı: wehrmacht

1 ay evvel aldığın arabaya neden mtv yatırsınlar zaten mtv sana düşüyor 400ü almadan mtv yatırmadıklarına göre sana pek güvenmiyorlar anlaşılan

Genelde son gün toplu olarak yatırılır ayrı ayrı yatırılmıyor bu vw ve seat da bu sekilde

hayır pazarlıktamı mtvyi onlara yükledin onu anlamadım.
  • verme parayı cebinden ödesin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Buna bi çare var mı??
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.