Şimdi Ara

Böyle bir durumda siz naparsiniz ? Kız mevzusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir kız var seviyorum. Kızın okulu seneye bitiyor. Kızda okul bitince evlenir muhtemelen talipliside çok ben de onlardan biriyim aileside beni istiyor kızında gönlü var ama ben daha sınava hazırlanıyorum ya 2 seneligi bitirip kızı alicam ya da 4 senelik okuyup kızı unutucam.

Kız üniversitede bu arada. Benimde bazı sıkıntılar oldu hazirlanamadim geçen senelerde. Siz naparsiniz bu durumda ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aşıksan hiç düşünme okulunu oku bırak kızı. He yok aşık değilsen hic düşünme okulunu oku.

• ne alaka anlamadım

4yıllık oku+ kızı al

2ile4 ün ne farkı olacak ikisinin de ilk adımları aynı

1deyken sizin geleceğiniz belli olacak gibi zaten

Yani sonuç ya hiç okuma kızı al

Ya 4 oku kızı al

Ya 4 oku kızı sal

Bi de anlamadığım bir şey var kız üniyi bitirince neden direkt everiyorlar? Kız kendi bulsun biraz boş düşünsün

Ya da ünideyken de everebilirler üniyi bitirsin diye neden bekliyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alimmm78 kullanıcısına yanıt
    Hocam işte kız hazır okumusken bitirsin diyorlar. Okul bitince de birine verirler hemen.

Kızın okulu seneye bitiyor o yuzden diyorum 4 yıllık mi 2 yıllık mi.

• Hocam hiç bişey anlamadım ya

• 4 yıllık okurum. Kızı da unuturum
    Bu ne ya? Nasıl bi aile bu? Böyle bi aileye damat mı olacaksın asdfghnnm çok kötü. Sanki eşya alıp satıyorlar. Sinirim bozuldu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kız ne istiyor? Seni seviyor mu? Neden üniversiteyi bitirecek yaşa geldiği halde ne zaman ve kiminle evleneceğine kendi karar veremiyor?

Bence 4 senelik oku baskasi icin egitiminden taviz verme pişman olursun. ayrıca su kızı verme alma olayı falan cok rahatsız etti beni, bunları kızla da konuşabilirsin daha iyi olur öyle

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çok seviyorsan hem okur hem çalışırsın.
  • Hocam kızın sende gönlü varsa okul bitince niye başkasıyla evlensin, seni bekler.

He kızla konuşuyorsan ve seni bekleyemem diyorsa zaten seni sevmiyordur.

30 yaşındayım, bir kızım var. Bu aşk meşk işleri şimdi toz pembe gözüküyor ama aynı ev içinde yaşamaya başlayınca iş değişir. Huyunu suyunu bilmediğin insanla evlenirsin, anlaşamazsanız hayatın kararır. Okul bitsin evleneyim falan derken aceleye getirme. Atıyorum 2 yıllık okul yazarsın, seneye anlaşmazlık olur ayrılırsınız, eğitim hayatına yazık olur. Akışına bırak, şimdiden düşünme. Sınava odaklan.

Edit: Düzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supporters1963 -- 1 Şubat 2018; 15:50:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smack That

4 yıllık okurum. Kızı da unuturum
    Bu ne ya? Nasıl bi aile bu? Böyle bi aileye damat mı olacaksın asdfghnnm çok kötü. Sanki eşya alıp satıyorlar. Sinirim bozuldu.

+1

bekar kalırım ama üstüne de lisans yaparım kat kat daha iyi
  • Al benden de o kadar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben simdi şunu anlamadım sen kaç yaşındasın ki kız üniversiteyi bitirince sana verecekler yaşın büyük olupdami üniversiteye hazırlanıyorsun yoksa liseyi yenimi bitirdin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avcı Bekılayv -- 1 Şubat 2018; 16:46:14 >
  • 22 hocam benim yaşım .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.