Şimdi Ara

Böyle arkadaş olur mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün ders arasında arkadaşlarla mühendislik fakültesinde eğitimin kantinine gittik sebep belli,Kızlar çok orada 5-6 arkadaşdık,2si kızdı.Kızlar orada arkadaşlarını gördüler onların masasına oturdu bizde onların hemen arkasındaki masaya oturduk. 4arkadaş oturuyordukki bizim kızlardan biri geldi masaya, diğer kızlar sizi çağırıyor çaktırmayın hadi sizde gelin dedi.Bizim saplar masadan kalkmadılar çünkü onların kız arkadaşı var tek benim yok
    Daha sonra öğrendiğime göre masadaki kızlardan biri beni beğenmiş şimdi onada çok ayıp oldu.O kadar bizi çağırdılar ama biz gitmedik daha doğrusu bizim bebeler kalkmadı yerlerinden, bende tek başına gitmedim masalarına
    Sinir oldum o an arkadaşlarıma.
    Şimdi o kızla irtibata geçicem ama bizi kendini beğenmiş olarak falan görmüştür büyük ihtimalle, umudum varmiki ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat_5320 -- 23 Mart 2010; 23:14:53 >

• Bu arada konuyu pek iyi anlatamadım farkındayımda idare edin :)
  • Bence açıl gitsin kaybedcek neyimiz varki
  • br makıne muhendısı ogrencısı olarak senı cok ıyı anlıyorum :D:D:DDD::D tabiki var dene şansını
  • Kız senden hoşlanıyor ise dök ona içini dürüstçe.O zaten böyle bir teklif beklediğinden aranız hemen olacaktır.Arkadaşlar vasıtası ile tanışma git yanına otur.
  • bence arkadaşlarına dua etmelisin çünkü seni beğenen kız karşısında 1-0 öne geçtin... daha çok toy olduğun için ne dediğimi ileride anlarsın
  • ben de makina muhendisi oğrencisiyim ve arkadaşın dediği gibi anlıyorum, bu fırsatı kaçırma , kız zaten seni beğendiğini arkadaşlarına söyleyerek en büyük adımı atmış, suan top kale çizgisinin üzerinde sana bir tek dokunmak kaldı
    sakın çekinme universitede bu işler böyle olur, kızlar gelir sen gitmesen bile, pısırık durursan kaybedersin atak ol bitir işini
  • quote:

Orijinalden alıntı: marantz

bence arkadaşlarına dua etmelisin çünkü seni beğenen kız karşısında 1-0 öne geçtin... daha çok toy olduğun için ne dediğimi ileride anlarsın

Aynen öyle. Ancak bu zihniyetle isterse 20-0 önden başlasın pek bir şansı yok. Yine de denemekte fayda var :P
  • Arkadaşlar zaten çekinme yok, nerden çıkardınız anlamadım toysun falan
    Daha akşam oldu bu olay işte yarın halladicem bakalım ama buraya bi konu açim dedim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: opps35

br makıne muhendısı ogrencısı olarak senı cok ıyı anlıyorum :D:D:DDD::D tabiki var dene şansını

Aynen ya. Bir makine mühendisi öğrencisi olarak biz de eğitimin kantinine gidiyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotheRDie

quote:

Orijinalden alıntı: opps35

br makıne muhendısı ogrencısı olarak senı cok ıyı anlıyorum :D:D:DDD::D tabiki var dene şansını

Aynen ya. Bir makine mühendisi öğrencisi olarak biz de eğitimin kantinine gidiyoruz.

Eğitimide müh. fak. çevirmeyin

Şaka bir yana eğitim fakültesi süper yaa

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.