Şimdi Ara

Boyası kalkmış duvar ve çift taraflı bant

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
22.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.Duvara ince mdf tablo asmak için tablonun içinden çıkan çift taraflı bantları kullandım.Ama tabloyu tutmadı.Çıkarmak istediğimde bantların bir kısmı çıktı,bir kısmı duvarın boyasını söktü,bir kısmı da siyah siyah kaldı duvarda.
    Öncelikle bu duvarı nasıl düzeltebilirim? Uygun renkte boya alıp sadece kalkan yerlere uygulasam olur mu? Kiracıyım mutlaka eski haline getirmem lazım. Bir de bu çift taraflı bantları duvardan nasıl sökebilirim?



  • duvara zımpara yaparak klaan parçaları çıkarabilirsin. Sonrasında duvar alçı zemin ise zımpara yaptığın yerelere alçı astarı vurman lazım yoksa boya tutmaz, sıva ise direk boya ile boyayabilirsin.

    Lakin yer yer duvarı boyicaksan aynı renkte boya alsan bile sırıtıcaktır bu yüzden komple boyaman lazım odayı :)
  • Öncelikle cevap için çok teşekkür ederim zımparayı deneyeceğim. Ama zemin alçı mı sıva mı bilmiyorum. Duvar sıfır daire duvarı :) boyası kalkan yerlerde 1-2 mmlik kat farkı var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • littlehill kullanıcısına yanıt
    eğer duvar kaymak gibiyse alçı çekilmiş zemindir, pütürlü ise sıvadır.
  • Bant duvarda kalsaydı ve boyayı soymasaydı(kat farkı var yazmışsınız) spatulayla bant kalıntılarını iyice kazıdıktan sonra sentetik tinerle yapışkanlarını alırdınız. Duvarda spatula izi(grilikler) kalırsa bir kat rötuş bile yeterdi.

    Duvar boyası kirlenmişse rötuş boyası sırıtır. Hava kirliliği olmayan yerlerde, sigara içilmeyen evlerde boyasına göre tek kat boyanın kapattığı bile oluyor. Bazı duvarlara üç kat boya vursan yine kapatmıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.