Şimdi Ara

Musluğum kapanmıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
6.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Evdeki klozetin taharet musluğunu kapatmak için çok sert sıkıştırmam gerekiyor. Nasıl tamir edebilirim? Elimde hangi malzemeler olması gerekiyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Musluğun Kapanmaması Sorunu ve Çözümleri

Musluğun tam olarak kapanmaması sinir bozucu ve su israfına neden olan bir sorundur. Özellikle taharet musluğunun kapanmaması, aç kapa musluğun kapanmaması veya klozet taharet musluğunun kapanmaması durumları oldukça yaygındır. İşte bu sorunu gidermek için izleyebileceğiniz adımlar:

• Taharet musluğunun tam kapanmaması durumunda, öncelikle musluğun contasını kontrol edin. Conta aşınmış veya hasar görmüşse, musluğu tam olarak kapatmasını engelleyebilir. Contayı yeni bir conta ile değiştirin.

• Aç kapa musluğun zor açılması veya kapanmaması durumunda, musluk kulpunun altındaki somunu gevşetin ve musluk başlığını çıkarın. Musluk başlığının içindeki rondelayı kontrol edin. Rondela aşınmış veya hasar görmüşse, değiştirilmesi gerekir.

• Klozet cesmesinin kapanmaması durumunda, klozetin doldurma valfini kontrol edin. Doldurma valfi, klozetin suyla dolmasını kontrol eden bir parçadır. Valf hasar görmüşse veya arızalıysa, klozetin suyu kesilmeyebilir. Doldurma valfini yeni bir valf ile değiştirin.

Yukarıdaki adımları uygulayarak taharet musluğu kapanmıyor, aç kapa musluk kapanmıyor veya klozet taharet musluğu kapanmıyor sorununu genellikle çözebilirsin. Ancak sorunun devam etmesi durumunda, profesyonel bir tesisatçıdan yardım almanız önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • muhtemelen contası bitmiştir. videodan bakarak değiştirebilirsiniz.

• Artık eskisi gibi kaliteli ürünler yok. Kaliteli bir markanın musluğu ile değiştir yıllarca kafan rahat olsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bu musluk konusunda en fazla dertli olan benim galiba, 2 ay oldu yeni musluk takalı oda pert oldu.1 musluk 2 ayda nasıl damlatmaya başlar ya?zaten hava yapmaya başlamıştı çamaşır maskinesi su çekerken tuvaletin musluğu ses yapıyordu,dün gene söktüm eski musluğu taktım yukarda gösterilen şeyi değiştirerek bakalım gene ses yapacakmı?
  • wtwt24 W kullanıcısına yanıt
    Musluğun contasını bozan şey fazla sıkmaktır.
    Damlatmayacak şekilde tatlı sık zorlama.
    Sıktıkca conta ezilir damlatmaya başlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • symbolcu S kullanıcısına yanıt
    normali o olabilir ama bizde öyle değil.çevirmeli aç kapa musluk aldım 2 ayda oda su damlatmaya başladı içini açıp bakıyorum daha gıcır gıcır.hadi eski tür muslukları fazla sıkıyoruz diyemim bu neden bozuldu?fazla tazyik musluğu bozarmı?benden başka 2-3 ayda bir musluk kafası değiştiren yoktur heralde...
  • wtwt24 W kullanıcısına yanıt
    İçindaki kartuş adi olabilir.Kaliteli bir kartuş alın.(yani aç kapa mekanizması)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.