Artık eskisi gibi kaliteli ürünler yok. Kaliteli bir markanın musluğu ile değiştir yıllarca kafan rahat olsun
bu musluk konusunda en fazla dertli olan benim galiba, 2 ay oldu yeni musluk takalı oda pert oldu.1 musluk 2 ayda nasıl damlatmaya başlar ya?zaten hava yapmaya başlamıştı çamaşır maskinesi su çekerken tuvaletin musluğu ses yapıyordu,dün gene söktüm eski musluğu taktım yukarda gösterilen şeyi değiştirerek bakalım gene ses yapacakmı?
wtwt24w
kullanıcısına yanıt
Musluğun contasını bozan şey fazla sıkmaktır. Damlatmayacak şekilde tatlı sık zorlama. Sıktıkca conta ezilir damlatmaya başlar.
symbolcus
kullanıcısına yanıt
normali o olabilir ama bizde öyle değil.çevirmeli aç kapa musluk aldım 2 ayda oda su damlatmaya başladı içini açıp bakıyorum daha gıcır gıcır.hadi eski tür muslukları fazla sıkıyoruz diyemim bu neden bozuldu?fazla tazyik musluğu bozarmı?benden başka 2-3 ayda bir musluk kafası değiştiren yoktur heralde...
wtwt24w
kullanıcısına yanıt
İçindaki kartuş adi olabilir.Kaliteli bir kartuş alın.(yani aç kapa mekanizması)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme