Şimdi Ara

Boyalı Kuş - Jerzy Kosinski

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İkinci dünya savaşı sırasında güvende olması için ailesi tarafında uzak bir doğu köyüne, yaşlı bir kadına emanet edilen 7-8 yaşlarındaki karakterimiz bakıcı kadın öldükten sonra köy köy dolaşır ve savaşın ne kadar berbat bir şey olduğunu daha o yaşlarda görmeye başlar. Okurken sürekli diken üstünde olduğunuz, sayfaları tedirgin bir şekilde çevirdiğiniz, yer yer nefesiniz kesilmesine ve gözlerinizi kapatmanıza neden olacak kadar ağır bir savaş eleştirisi. Her ne kadar son bölümlerde yazar taraflı bir şekilde yazmaya başlıyor olsa da bu durum kitabın değerini düşürmüyor ve kitap, edebiyat tarihinde kendine sağlam bir yer ediniyor.

• kitabı çok uzun süre önce bitirmiştim.Çok etkileyici bir kitaptı.Hala savaş hakkıdaki bazı kesitleri hatırlarım.
  • Unutmadan ekleyeyim, yazarın kitabın onuncu yılına özel olarak hazırladığı sonsöz en az kitap kadar etkileyiciydi.
  • Kitabı kısmetse yakında okumayı düşünüyorum,tüyaptan almıştım fırsatını bulup okuyamadım.
  • Zebercet kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Listeye ekledim.
  • Rica ederim hocam, iyi okumalar. (Ya keyifli okumalar desem abes kaçacak, iyi okumalar nedir)
  • İlgi çekici duruyor. Sefillerden sonra buna başlayayım bari teşekkürler bu arada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GAZAP ATEŞİ (DENZEL WASHİNGTON)
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.