Şimdi Ara

Boya ile ilgili ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kasayı boyicam fakat başka yerde cevabını bulamadığım 1-2 sorum var;

1_Boyadan önce astar kullanmalımıyım gerek varmı?
    2_ Ben renk olarak Aliminyum rengi istiyorum fakat pürüzsüz simsiz parlak böyle ayna gibi olmalı, ne diye sormalıyım normal metalik aliminyummu yoksa jant boyası şeklinde mi almaylıyım? teşekkürler.

• senin aradığın boya krom boya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrecan1

Arkadaşlar kasayı boyicam fakat başka yerde cevabını bulamadığım 1-2 sorum var;

1_Boyadan önce astar kullanmalımıyım gerek varmı?
    2_ Ben renk olarak Aliminyum rengi istiyorum fakat pürüzsüz simsiz parlak böyle ayna gibi olmalı, ne diye sormalıyım normal metalik aliminyummu yoksa jant boyası şeklinde mi almaylıyım? teşekkürler.

aynen krom boya ilk kata astar beyaz atıp üstüne asıl rengi çek
  • Dikkatli ol dostum krom boya diger boyalar gibi degildir mutlaka kalitelisini kullanmalisin denildigi gibi altina astar cek tavsiyem gri tonda astar cekip ince bi zimparayla puruzsuzlestirmen. Ardindan krom boyanin istedigin rengini uygula yuzeye. Istedigin rengi derken genellikle gri olani piyasada vardir ama aslinda bu krom boyanin ozellikle kirmizisi cok guzel duruyor. Ben gordugum yapi market ve esnafi kovaliyorum. Simdilik chrome red boya bulamadim laptopa girisicem bulursam :-)

• Hah! :D işte aradığım şey :D Krom boya diye bi boya olduğunu şimdi sizden öğrendim tamamdır bu iş, Astar kesinlikle atılacak am kasanın iç yüzeyine astara zımpara atamam malesef bu astar sprey şeklinde yoktur heralde fırça vururum, krom boyayıya en kaliteli markalardan bakıcam Dyo Marshal bu ikisinden birinde vardır inşallah teşekkürler beyler.
  • Astar boya sprey olarak piyasada mevcut

• krom astar ve krom boya kullanman gerekmekte bu işte en iyiside presto marka olanlardır.400ml olarak satılıyor ve püskürtme memeleri açılıdır .

http://www.isikboya.com.tr/presto-urunler.html

bu siteden de istediğin çeşitlere bakabilir ve telefonla arayıp sorabilirsin. istediğinden daha fazlada bilgiye sahip olabilirsin...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: opelgt

krom astar ve krom boya kullanman gerekmekte bu işte en iyiside presto marka olanlardır.400ml olarak satılıyor ve püskürtme memeleri açılıdır .

http://www.isikboya.com.tr/presto-urunler.html

bu siteden de istediğin çeşitlere bakabilir ve telefonla arayıp sorabilirsin. istediğinden daha fazlada bilgiye sahip olabilirsin...

Sağolasın hocam dediğin ürünü almaya gidicem yarın bakalım nasıl.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.