Şimdi Ara

BOYA FİYATI BU KADAR TUTAR MI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
47.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

2006 Kia rio sedan araç sahibiyim. Ön + arka tampon komple ve muhtelif yerlerde baş parmak tırnağı kadar boya atması - çizik var , toplasanız 4 5 parça , bir parça da kapıda ters c şeklinde avuç içini doldurmayacak büyüklükte bir çizik var, benden önceki sahibi o kısmı rötuşla kapatmaya çalışmış.

Gelelim konumuza, ben ön arka tamponu komple boyaya sokmaya karar verdim. ön tamponda boyanın kazınması gereken yerler var işçiliği biraz daha fazla sürer. arka tamponda sorun yok , normal çizikler.

İstanbul - küçükçekmecede oturuyorum. Bir arkadaşın tanıdığına fotoğraflarla fiyat sorduk , 900 TL dedi , başka bir arkadaşın tanıdığına sordurduk , tam 2 katı 1800 tl dedi.

Şuan ofiste olduğum için fotoğraf atamıyorum, eve geçince yükleyeceğim. Aranızda bu işi yapan ilgilenebilecek biri varmı veya tanıdığınız ?
    Açıkçası 2 tampon için bu kadar fiyat çıkması çok normal gelmedi.
    Tavan hariç ne kadara boyuyorlar ki ?

• 1 ay önce fluence arka tampon komple boyandı (İlk önce boya tümden temizlendi,zımpara Vs) arka camurlukta da küçük bir göçük düzeltme ve lokal boya yapıldı, Z rot (1 adet degisti) toplam 230 liraya hallettim,işçilik Vs çok iyiydi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En fazla 300-400 lira iki tampon Sanayiye gidin düzgün bir dükkan gözlemleyin,yapılacak işi ve fiyatı biliyor gibi davranın bu fiyatlara yapılacaktır Bu fiyatlar için ya süper lüks bir araca biniyorsunuz ya da işi bilmediğiniz için kandırmaya çalışıyorlar

Orijinalden alıntı: ayzam

1 ay önce fluence arka tampon komple boyandı (İlk önce boya tümden temizlendi,zımpara Vs) arka camurlukta da küçük bir göçük düzeltme ve lokal boya yapıldı, Z rot (1 adet degisti) toplam 230 liraya hallettim,işçilik Vs çok iyiydi

maşallah çok iyi fiyata yaptırmışsınız birde üstüne memnnun kaldıysanız. İstanbul da mı bu yer ?

Orijinalden alıntı: .mRcan.

En fazla 300-400 lira iki tampon Sanayiye gidin düzgün bir dükkan gözlemleyin,yapılacak işi ve fiyatı biliyor gibi davranın bu fiyatlara yapılacaktır Bu fiyatlar için ya süper lüks bir araca biniyorsunuz ya da işi bilmediğiniz için kandırmaya çalışıyorlar

İşi ne biliyorum ne bilmiyorum diyelim :) lüks bi aracımda yok ama iki tampon 3 4 tane ufacık boyaya bu fiyatlar verilmesi çok absürt geldi.
    Dediğiniz gibi yapıcam bakalım ne fiyat çıkacak

• İstanbul Beyoğlu tarafına gelebilirseniz numara paylaşabilirim, foto gönderir fiyat alırsınız ben sizin yerinize konuşurum gerekirse.
  • Tampon opak renk 150-200 TL dir parça başı (ön tampon + arka tampon 400 bilemedin 450 ye çıkar) kaporta aksamında el kadar dediğiniz yer için komple parça boyama yapabilirler özellikle metalik boyas ise buda parça başı (örneğin tek kapı 200-300 aralığında boyanabilir) buradan hesap edin. 1800-2000 TL ye komple araç boyarlar opak renk.

Her marka boyanın fiyatı aynı değil biri akzonobel kullanır biri standox

Her boyacı bir değil biri adam gibi macun çeker adam gibi boya atar boya kuruduktan sonra boyandığını anlamazsın.

Boya fırında atmak en iyisidir. Dışarıda tozda pislikte boya atarsan üzerine toz yapışır boya cam gibi çıkmaz.

Bilmem anlatabildimmi
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.