Şimdi Ara

boya dökülmesi (Golf 7)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
2
Favori
9.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 ay önce aldığım aracın tamponunda boya dökülmesi oldu. aracı servise götürdüm fotoğraflarının çekip doğuş İstanbul merkeze ileteceklerini söylediler. tamam dedim ayrıca! içime dert olan kısım beyaz araban tamponunun dökülen kısmında gümüş gri boya çıkması' aracım ayıplı araç mı ne yapmam gerekiyor arkadaşlar:(
     boya dökülmesi (Golf 7) boya dökülmesi (Golf 7)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• gri boya çıkması gerçekten ilginç...
  • astar v.s. 20 kat madde sürüyorlar hocam boya üzeri boya değildir merak etmeyin hiç sanmıyorum yani .Ama bir boya ölçümü yaptırın bakalım arka tampon ile aynı mı?.

Tampon değişir muhtemelen zaten yeni araç .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whisper911

astar v.s. 20 kat madde sürüyorlar hocam boya üzeri boya değildir merak etmeyin hiç sanmıyorum yani .Ama bir boya ölçümü yaptırın bakalım arka tampon ile aynı mı?.

Tampon değişir muhtemelen zaten yeni araç .

ne bileyim gri boyanın orada olması soru işaretleri getiriyor insanın aklına
  • Alttaki çizik gibi duruyor ama.
    Birşey dökülmediğine eminmisiniz?
  • Ne? Nasıl olur? Dünya'nın en iyi arabasında. Yok canım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kudret1

1 ay önce aldığım aracın tamponunda boya dökülmesi oldu. aracı servise götürdüm fotoğraflarının çekip doğuş İstanbul merkeze ileteceklerini söylediler. tamam dedim ayrıca! içime dert olan kısım beyaz araban tamponunun dökülen kısmında gümüş gri boya çıkması' aracım ayıplı araç mı ne yapmam gerekiyor arkadaşlar:(

dökülme nasıl oldu hocam..? biraz çizik var gibi...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hadi bakalım almancılar bunu da açıklayın
  • Bomb has been planted..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi bakalım ateizler bunu da açıklayın
  • kullanıcı hatasıdır o
  • o bölgeye hidrolik gibi boya sökme özalliği olan bir kimyasalın değmiş olma ihtimali varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gezginbur

Hadi bakalım ateizler bunu da açıklayın

• Bu durum bu aralar çok sık yaşanır oldu, bakalım doğuşun tavrı nasıl olacak umarım kullanıcı hatası demezler... Gri boya olayına takılma hocam zannedersem astar o benim iki aracımda olmuştu tampon boyasının altı hep gri oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi canım dünyanın en iyi arabası.
  • Araba önceki hayatında gümüş gri renkliymiş.
  • opelciler fiatççılar ve adını sayamadığım muadilleri bayram edin aferin sizlere. inşlllah sizin arabalarınıza birşeyler olmas
    yapıcı davranan arkadaşlara teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark_elf

quote:

Orijinalden alıntı: kudret1

1 ay önce aldığım aracın tamponunda boya dökülmesi oldu. aracı servise götürdüm fotoğraflarının çekip doğuş İstanbul merkeze ileteceklerini söylediler. tamam dedim ayrıca! içime dert olan kısım beyaz araban tamponunun dökülen kısmında gümüş gri boya çıkması' aracım ayıplı araç mı ne yapmam gerekiyor arkadaşlar:(

dökülme nasıl oldu hocam..? biraz çizik var gibi...

hocam çiziğin nasıl alduğu konusunda bilgim yok ama araba yıkanırken o bölge çıkıverdi

• Önce Renault sonra VW.Ne oluyor bu araçlara yahu?
  • İnanamıyorum, araç daha yeni sürtme olmadığı sürece imkansız. Ön yargılı davranmakta istemiyorum ama burnuma fake kokusu geliyor. Kusura bakmayın 2013 kayıtlısınız ve otomobil platformunda profilinizden Sadece Golf yazışmalarınızı gördüm.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.