Şimdi Ara

Boy Uzatma (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
2
Favori
14.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • boy uzatmanın biraz sabırla ilgisi var sabırsız davranmamak lazım bazı yiyecek içiecekler işe yarayabiliyor ama en önemli faktör egzersizler yapmak özellikle sıçrama hareketleri yapmak özellikle gençler bu şekilde boylarını uzatabilirler ama dsiplinli çalışmak lazım teşekkürler
  • adam 25 yaşa kadar uzar sıkıntı yok
  • Beyler forumda birinin şöyle bir yazısı vardı lütfen yardımcı olun..

    Boy problemi ceken arkadaslar bende sizin gibi sıkıntıdaydım yeterinde uzamıs sayılmam ama hala devam ediyorum .. Bakırköy hastanesinin endokrin bölümünde bir çok tedavi gördüm ve hormonlarımda hiç bi sıkıntıya rastlanmadı . Bir çok arkadasında böle bir sıkıntısı yok sorun sadece beslenme yetersizliği .
    2007 den bu yana boy grafiğime baktığımda 32 cm lik bi artışı gördm
    2007 den beri kullandıqım ilaçlar ;
    Zinco Surup ( Demir ve bol miktarda kalsiyum içerir)
    Omega 3 6 9 Balık yağı (Bu herkes tarafından doğrulanıor )
    ve Minneral die bir hap (Adından anlasıldıqı gibi qünlük mineral ihtiyacını karsılar )
    Bu 3 ilacı düzenli aldığınzda boyunuzda ki artısı görüceksiniz beyler ben denedim gercekten aklım şimdi basıma geldi devam ediorm



    Şimdi bu ilaçları aldım günde ne kadar kullanmalıyım ve nasıl yani aç karna tok karna fark ederm




  • Arkadaşlar lütfen bir kaç öneride bulunun yaş 15 boy 1.60 kilo 50 boyumu uzatmak için ne yapmalıyım ? Arkadaşlarımın yanında çok kısa kalıyorum :(
  • Günde en az 4 saat basketbol

    1 saat elma toplama hareketi

    Bol süt ve portakal

    eşek gibi olursun

    ilkokulda cüce diyorlardı lise bitince 1,90 oldum
  • Turkuaz Prusa kullanıcısına yanıt
    Anne ve babanın boyu kaç ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lüzumsuz Adam

    Anne ve babanın boyu kaç ?

    Baba 1,75

    valide 1,60
  • Şöyle bir baktım forumda bayağı bir yazılmış çizilmiş ama ben fitness antrenörlüğü yapmış biri olarak işin doğrusunu söyleyeyim.Öncelikle 10 cm uzarsın 15 cm uzarsın gibi birtakım vaatler var onu kim nasıl yaptırıyor bilmiyorum ama ben görmüş olduğum şu kitap için konuşuyorum.
    <<<www.boyuzatanlar.com
    Kitaba baktığımda 1 ayda 3-6 cm uzama diyor.Mümkün mü acaba diye soruyorsunuz.Evet mümkün.Nasıl peki onu da açıklayayım:
    Öncelikle 18-19 yaşlarına kadar bütün erkekler aktif bir biçimde uzar.Bunu boy uzatma egzersizleri,spor,beslenme,uyku ile desteklediğinizde normalde uzayacağınızın 3-7 cm fazlasına ulaşabileceğiniz bilimsel olarak ispatlandı.(tek yumurta ikizleri üzerinde yapılan bir deneyle.Farklı iklim koşulları,beslenme,uyku ve spor ile ilgili bir deneydi araştırabilirsiniz)Şimdi ergenlik çağında olan kardeşlerimiz için neyin önemli olduğunu vurguladık gelelim asıl meseleye.22 yaşından sonra kemik uçları,kıkırdak büyümesi durmuş bir insan uzayabilir mi?
    Cevabı evet uzar.Nasıl onu da söyleyeyim.Diyelim ki sırtta kifoz(kamburluk) var.Bunu düzelttiğinizde ve kişide düzeltilmiş omurga şekli stabil hale getirildiğinde kişi otomatikman birkaç cm uzar.Kimisi için bu 1 cm lik farktır kimisi için 5 kamburluğa göre değişir.
    İkinci olay da ebru şallının tv deki pilates derslerinde sürekli bahsettiği şey.Omurgadaki disklerin arasındaki boşluk alanının uzama ve esneme hareketleriyle 2-2,5 cm artması.Bunların hepsini topladığın zaman alın size 3-7 cm bir ayda uzama.Ama bu tabikide tek seferlik.Bir sonraki ay bi 3-7 cm daha uzarım diye umutlanmayın.
    Son olarak şunu da söyleyeyim ergenlikteki genç arkadaşlarıma bu egzersizlerin faydası daha çok olur çünkü dikey yönde uzama esnasında yer çekiminden dolayı omurga üzerinde sürekli bir baskı oluşacağı için esneme hareketleriyle bu baskı azalır ve omurga uzamaya daha müsait bir ortam bulur.Haltercilerin ters mantığı gibi düşünebilirsiniz.
    Ama bu egzersizleri belirli bir sıraya göre ve programlı bir biçimde yapmak gerekir.Öyle youtube de falan video izleyip çırpınmakla olmaz.Kitabı yazan buna göre bir program yapmış olmalı diye düşünüyorum.Olay bu gençler isteyen alır,isteyen satar.Kolay gelsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercinato88 -- 15 Ocak 2015; 13:28:38 >




  • Herşey genlerle alakalı dostum, ekstra olarak beslenmene dikkat etmelisin, yüzme ve basketbol boy uzamasına yardımcı olan sporlardır, fakat şöyle bi ön yargı var basketbol boy uzatmaz, yardımcı olur.
  • haspi H kullanıcısına yanıt
    hocam dediklerin doğruysa bende almayı düşünüyorum o ilaçları fakat bunları eczaneden almanı önerirdim eczanedeki adam sana söylerdi nasıl kullanman gerektiğini İlaçların ismi tam olarak şunlar değilmi :
    Zinco surup
    Omega 3 6 9
    Minneral (hap)
    Doğru mu ?
  • Konuya yazdigim gibi isimler yani oyle hatirliyorum yanliz ben bizzat test etmedim saygilar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaanj90 K kullanıcısına yanıt
    Air alert nerden indiriliyor yardımcı olun acil!!!!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boy uzatma formülü ile yaşınız kaç olursa olsun boyunuzun uzaması mümkün. Tek yapmanız gereken size verilen programı harfiyen uygulamak. Uyguladığınızda göreceksiniz ki boyunuz uzayacak. Boy uzatma ile ilgili bütün bilgileri boy uzatma sitesinden öğrenebilirsiniz.
  • Arkadaşlar merhaba. Tamamen doğal yollarla ve egzersizle boyumuzun uzaması mümkün. Kullanan arkadaşlar genel itibarıyla memnun. Bu
    konuda daha fazla bilgi içinhttps://boyuzatansporlar.blogspot.com/ bloğunu ziyaret edebilirsiniz. İstediğiniz sonucu almanızı
    dilerim.
  • boyu 30 lu yaşlarda omurgayı esneterek pilates yoga vs ile 4-5 cm uzatabiliyormuşuz doğru mudur?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.