Şimdi Ara

boy uzatan/kalın tabanlı erkek ayakkabı tavsiyesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Birkaç ay sonra kısmetse evleneceğim ve müstakbel eşim benden daha uzun boylu olduğundan düğünde giymek üzere boy uzatan kalın tabanlı erkek ayakkabı arıyorum. Online satış yolu ile ya da mağazadan (İstanbul) alabilirim. Tavsiyeleriniz nelerdir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hukukcu84 -- 13 Şubat 2015; 11:03:47 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ayakkabı boy uzatmaz. Süt içerseniz belki uzayabilirsiniz. Allah bir yastıkta kocatsin. İyi forumlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dugun icin giyecekseniz su siralar yuksek taban oxfordlar moda magazalari gezin isterseniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SONICMAN

Hocam ayakkabı boy uzatmaz. Süt içerseniz belki uzayabilirsiniz. Allah bir yastıkta kocatsin. İyi forumlar.

+1
    Ve basketbol takımına girin elbet fayda olacaktır sütün yanında. Hayırlı olsun.
    İyi günler.

• Hatun da topuk giyer of
    Senin iş yaş hocam alta takoz koy takoz

• Evlilik teklifi etmeden önce düşünseydi bunu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu kadar takılmayın hatun sizden uzun olabilir. Ben 1.85 boyundayım önceki sevgilim benden uzundu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrQuN -- 14 Şubat 2015; 11:29:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrQuN

Bu kadar takılmayın hatun sizden uzun olabilir. Ben 1.85 boyundayım önceki sevgilim benden uzundu.

Sevgiliniz zürafa mıydı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.