Şimdi Ara

Boy Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhaba. Ben 18'e girmek üzereyim ve boyum 162. Annem,babam da hemen hemen aynı boydalar. Aslında boyumu pek dert etmem ama son zamanlarda kafama takıldı biraz. Bütün arkadaşlarımın yanında büyük farkla çok küçük kalmak can sıkıcı oluyor. Neyse ki bununla cidden dalga geçecek kadar salak bir arkadaşım olmadı ama bazen dalgası oluyor ben de gülüp geçiyordum. Ama dedigim gibi son zamanlarda kafama takılmaya başladı. Doktora gittim spor ve beslenme dedi. Onları da zaten yapabildiğim kadar yapıyorum. Sizin de önerilerinizi bekliyorum yardım edin lütfen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Basketbol oyna bol bol süt iç 1 senede 5 cm falan uzarsın belki daha fazla insandan insana değişir
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabinlenter

Basketbol oyna bol bol süt iç 1 senede 5 cm falan uzarsın belki daha fazla insandan insana değişir

Valla hocam 2 sene oynamıştım bundan önce 4 cm falan oldu en fazla. Normal insan boyuna gelsem yetet. Birden boy atabiliceğim bir şey yok mudur?

• Genetiğinde öyle belirlenmişse,yapacak birşey yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim babam belki 1.60 bile değil annem babamdan biraz uzun ama abimle biz 1.78iz ve aynı boylarımız bence genetiklik sana vurmuş 18'inden sonra boy en fazla 1-2 cm uzar.
    Alış bu duruma yapacak başka birşey yok malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sadrazamın Sol Testisi

quote:

Basketbol oyna bol bol süt iç 1 senede 5 cm falan uzarsın belki daha fazla insandan insana değişir

Valla hocam 2 sene oynamıştım bundan önce 4 cm falan oldu en fazla. Normal insan boyuna gelsem yetet. Birden boy atabiliceğim bir şey yok mudur?

Belki sen normal insan boyundasındır herkes normaldan daha uzundur işe bide butarafından bak Ama gel gelelim çoğunlukla genetik oluyo ailende boyu uzun insan yoksa zor boy atman ama hani amcanın boyu falan uzunsa veya dayının falan bi umut var diyim pat diye uzayamassın basketbola devam et kalsiyumu eksik etme ve bu konuyu fazla kafana takma bu arada yaş kaçtı sormayı unuttum

• quote:

quote:

quote:

Belki sen normal insan boyundasındır herkes normaldan daha uzundur işe bide butarafından bak Ama gel gelelim çoğunlukla genetik oluyo ailende boyu uzun insan yoksa zor boy atman ama hani amcanın boyu falan uzunsa veya dayının falan bi umut var diyim pat diye uzayamassın basketbola devam et kalsiyumu eksik etme ve bu konuyu fazla kafana takma bu arada yaş kaçtı sormayı unuttum

17'yim hocam. Yakında 18'e gireceğim. Kafama takmıyordum önceden ama şu son günlerde bişeyler oldu kafama takıldı
    Edit:bu arada bi amcamın oğlu baya uzun ailede hocam. Bi de kardeşim kilo verse baya uzayacak gibi ama işte ben böyleyim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadrazamın Sol Testisi -- 18 Kasım 2013; 20:40:26 >

• Boy uzatma egzersizleri var onu ve barfiksi denemelisin hocam kesin sonuç verir diye düşünüyorum. 2 ay her gün düzenli bi şekilde yaparsan çok faydasını görürsün ha tabii bir de süt ürünleri ve uyku düzeni
  •  Boy Sorunu
    Not: Takma kafana. Her insanın genetiği farklı. Herşey boy değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arthas Litch King -- 18 Kasım 2013; 20:41:09 >
  • Zamanın varken bol süt ve cicibebe yemeni tavsiye ederim. 21 yaşından sonra büyümen mümkün olmayacaktır.Boy esnetme hareketleri ve bol bol süt balık almalısın. Yada barfiks demiri alıp hergün 1 dakika asılı kalabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CemalBahar

Zamanın varken bol süt ve cicibebe yemeni tavsiye ederim. 21 yaşından sonra büyümen mümkün olmayacaktır.Boy esnetme hareketleri ve bol bol süt balık almalısın. Yada barfiks demiri alıp hergün 1 dakika asılı kalabilirsin.

Asılı kalmak derken hocam? Barfiks çekmek yerine öyle tutulu kalayım havada? Bir de bu kapı barfiksleri falan olur mu? Ve olursa onlar ne kadardır hocam tahminen?

• quote:

quote:

quote:

quote:

17'yim hocam. Yakında 18'e gireceğim. Kafama takmıyordum önceden ama şu son günlerde bişeyler oldu kafama takıldı

Çalışmalara devam et 21,22ye kadar yoluvar o yaşalara kadar ne yaptın yaptın sonra dahada uzamaz

• quote:

Orijinalden alıntı: El Niño

Boy Sorunu
    Not: Takma kafana. Her insanın genetiği farklı. Herşey boy değildir.

Valla hocam takmıyordum ama işte şu son bikaç günde bişeyler oldu canımı sıkmaya başladı

• Sadrazamın Sol Testisi kullanıcısına yanıt
    25-30 liradır koridor barfikslerinden alabilirsin. Ayağın yere değmeyecek sekilde asılı kalacaksın.Eğer kemik gelişimin durmadıysa 6 ayda 5 cm uzayabilirsin.
  • Spor yap arttırabileceğin kadar arttır 1.68 falan olsan yeter.

• @CemalBahar Valla hocam deneyeceğim teşekkürler
    @Kediyekafatutanfare hocam zaten 1.70 falan olsam yeter bana fazlasında gözüm yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadrazamın Sol Testisi -- 18 Kasım 2013; 20:55:14 >
  • Babam 1.90
    Annem 1.65 civari
    Ben 16 yasindayim suan 1.83 civariyim pek süt icip.basket vs oynamam.. kesinlikle genetik bişi

• quote:

Orijinalden alıntı: No More Sorrow

Babam 1.90
    Annem 1.65 civari
    Ben 16 yasindayim suan 1.83 civariyim pek süt icip.basket vs oynamam.. kesinlikle genetik bişi

Şanslıymışsınız hocam o zaman. Ben de işte böyle kaldım

• Genetikle ilgili.Annem ve babamın boyu kısadır.18 yaşındayım ve boyum 1.68 ama sorun yapmıyorum.
  • İyi yanina bak ben ufak tefek kizlardan hoslaniyorum en azindna yanina yakisiyorlar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.