Şimdi Ara

Boy Kilo Hakkında Sorular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 1)Merhaba öncelikle 15 yaşına girmeme 1 ay kaldı ( 10 mayıs ). Boyum 1.71.Annemin boyu 1.67 babamın 1.76 sizce tahmini kaç olabilirim?

2) Sizce kısa mıyım?

3) 171 im 70 kiloyum 35 cm kolum var 17.5 cm bilek kalınlığım var sizce yaşım arttıkça kalınlaşır mı?

4) Zayıf mıyım?

• Kardeşim ben 20 yaşındayım. Aynı senin gibi boyum 170-171 civarı kilom 65 gayet normal hatta biraz daha düşersem zayıf sayılabilir yani kilon normal gibi. Bilek konusunu bilmiyorum benimde çok ince ama ben seviyorum :D Son olarak da boyda babanı geçersin büyük ihtimalle diye düşünüyorum. Genelde geçiyorlar yani ben geçtim

• Gelişim çağındasın. Ben tombiş falandım. Belli olmaz o işler şimdiden. Kafanı bunlara yorma :) Ayrıca şimdiden 171'sen tamam işte, daha ne istiyorsun :) İzbandut gibi durmak da hoş değil. Biraz daha uzarsın ve mis gibi boy işte.

Orijinalden alıntı: Ghetto İnsider

Aslında boyum kısa değil dediğin gibi abi ben 9.sınftayım sorun şu ki sınıf ortalaması 1.75 falan boy olarak.

Yaşın küçük umarım uzarsın gerçekten çok isterim mümkünse bu durumu çok takmamaya çalış bir 17-18 yaşlarına gel bakalım boyu ne olacak 16 yaşına girdiğinde boyunu ölçersin sonra 17 olunca +180 üstü boy mükemmeldir

Abi açıkçası 1.78 falan istiyorum inşallah olur.

• kirwem ben 16 yım 176 boyum var. 15 de 170 idim 6 cm aldım iki senede. bu sene biterken 177 olurum totalde iki senede 7 cm almış olurum. anne 160 baba 178 falan olması lazım telefon 8s plus. sen de 180 olursun. ben de o civarlarda olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7CB396CB8 -- 12 Nisan 2021; 22:13:40 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Beklenen boy = (anne boyu + baba boyu +13) / 2 bu erkekler için. Kadınlar için -13 oluyor sadece. Ama Türkiye’de eski nesiller yetersiz beslenme vs sebeplerle olası tam boylarına ulaşamadıkları için hesaplarıma 1-2 cm daha ekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7CB396CB8

kirwem ben 16 yım 176 boyum var. 15 de 170 idim 6 cm aldım iki senede. bu sene biterken 177 olurum totalde iki senede 7 cm almış olurum. anne 160 baba 178 falan olması lazım telefon 8s plus. sen de 180 olursun. ben de o civarlarda olurum

ben 185im reis sana şöyle diyeyim benim boy aniden uzadı şans eseri özellikle ergenliğe girince kişiden kişiye değişir bu olay sabret bakalım sonuç ne olacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: meola147of

ben 185im reis sana şöyle diyeyim benim boy aniden uzadı şans eseri özellikle ergenliğe girince kişiden kişiye değişir bu olay sabret bakalım sonuç ne olacak

Alıntıları Göster

o boya bi vücut yapsan tipin de önemi kalmaz sanki

Bunun etkisi olur mu?

Orijinalden alıntı: Peter Jones

o boya bi vücut yapsan tipin de önemi kalmaz sanki

Alıntıları Göster

çok fazla kişi böyle diyor denemeyi düşünüyorum

Bu hesaba göre 180 çıkıyorum.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.