Şimdi Ara

Boy hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
2
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kungfukid -- 26 Mayıs 2025; 23:44:26 >

• Uzarsın iyi beslen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lan boy demeyin simdi misafirler geldi kızları benden uzun benim boy 171

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Circassian81 -- 29 Temmuz 2014; 20:17:14 >
  • 1.74 boy yetmiyor mu gayet normal Türkiyeye göre
    En fazla 3-4 cm uzarsin o da pek birsey katmaz, 1.80-1.74 arasi pek fark yok bence yani kompleks yapmana gerek yok
    1.78 im 1.70 arkadasimla yan yana geldigimde kulagima falan geliyor
    Hadi simdi rahatla :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kungfukid

beyler 16yaşındayım 1.74 boyum var
    evde düzenli bir şekilde spor yapıyorum , beslenmeme de dikkat ediyorum ama genetiğim iyi değil annem 1.58 babam 1.67 civarı yaklaşık
    sülalede pek uzun adam yok bi dayım 1.85 üstü bi de yaşıtım kuzeni ailesi kısa olduğu halde 1.80 ( o da belki baba tarafına çekmiştir)
    ben uzar mıyım yaw

Lan daha ne uzucan.Uzamışsın işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Circassian81

Lan boy demeyin simdi misafirler geldi kızları benden uzun boy 171

konuyu takip edin siz de belki faydalı cevap gelir
  • O ANNE BABADAN O KADAR OLDUĞUNA ŞÜKRET VE SANIRIM İZMİRLİ DEĞİLSİN?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    boy kısaltma nasıl olur?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Uzunsun yeterli boyum 1.80 den uzun olsun istemedim zaten değil.Türkiye standartlarına göre uzunsun kızlar pigme zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: kungfukid

quote:

Orijinalden alıntı: Circassian81

Lan boy demeyin simdi misafirler geldi kızları benden uzun boy 171

konuyu takip edin siz de belki faydalı cevap gelir

Aynen şöyle 10 cm uzasam süper olucak ama işte :( sakal falanda var,genetik yok bi kere lanetlenmiş gibiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: affiliation

O ANNE BABADAN O KADAR OLDUĞUNA ŞÜKRET VE SANIRIM İZMİRLİ DEĞİLSİN?

izmir trolü
    arada güldürüyosun ama
  • benim annem 1,61 babam 1,73 falan benim boy ayakkabıyla 1,82 falan, lise 4te uzadım 1,72 civarından, şimdi uzamaz diyenler dağılın beden dersinde dönem başı erkeklerde boy sırasında 2. iken dönem sonu 9. olmuştum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiromen3 -- 29 Temmuz 2014; 20:20:52 >
  • beyler uzunsun diyorsunuz , genetiğime bakarak ben de bu bile iyi diye düşünüyorum bazen ama 1.74 ün de yeterli olduğunu düşünmüyorum sınıfa göre kısayım mesela bu yaşta 1.85 olanlar var v.b
    onun dışında yorumlarınız için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: hiromen3

benim annem 1,61 babam 1,73 falan benim boy ayakkabıyla 1,82 falan, lise 4te uzadım 1,72 civarından, şimdi uzamaz diyenler dağılın beden dersinde dönem başı erkeklerde boy sırasında 2. iken dönem sonu 9. olmuştum

iyimiş yaw
    uzamak için özel bişeyler yaptınız mı beslenme spor vb.

• quote:

Orijinalden alıntı: AslanAvda

kafa benim de kaslar fotoşok
  • kungfukid kullanıcısına yanıt
    gece yatmadan önce -mümkünse gece 23-24den sonraya kalma- zıplayabildiğin kadar zıplayacaksın yani ben zıpladım, ta ki bacakların ağrıyana kadar, en az 100-150 kez zıplayacaksın kendini zorlayacaksın, gelişim gece oluyor, ağrı olunca da yenilenir oralar, gelişir diye tahmin ediyorum, böyle birkaç ay her gün aksatmadan yaparsan gelişim göreceğine inanıyorum hocam, sabır lazım, burada söylediklerim oluyor, 1 ay sonra tekrar soruyorum naptın gelişme var mı diye, devam etmiyorum, bıraktım diyor, ben böyle uzadım, isteyen istediğini yapsın, hayırlısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: hiromen3

gece yatmadan önce -mümkünse gece 23-24den sonraya kalma- zıplayabildiğin kadar zıplayacaksın yani ben zıpladım, ta ki bacakların ağrıyana kadar, en az 100-150 kez zıplayacaksın kendini zorlayacaksın, gelişim gece oluyor, ağrı olunca da yenilenir oralar, gelişir diye tahmin ediyorum, böyle birkaç ay her gün aksatmadan yaparsan gelişim göreceğine inanıyorum hocam, sabır lazım, burada söylediklerim oluyor, 1 ay sonra tekrar soruyorum naptın gelişme var mı diye, devam etmiyorum, bıraktım diyor, ben böyle uzadım, isteyen istediğini yapsın, hayırlısı

teşekkürler zıpalamaya bugünden başlıyorum da özellikle bu yaz aylarında erken yatamıyorum ( 4ü 5i buluyo)
    okul zamanı da gündüz dinlendiğim için ödevler akşama kalıyor 1-2 gibi yatabiliyorum
    ama okul zamanı ödevleri gündüz yapıp 1 den önce yatmaya çalışacağım bu yıl

• 16 yaşındayım, boyum 1.62 falan, bence kısa değilsin değerini bil.
  • kungfukid kullanıcısına yanıt
    büyüme hormonu gece salgılandığı için gece uykusu çok önemli, sabaha kadar ayakta gezersen ne kadar faydalı olur bilemiyorum hocam

edit: yatmadan önce derken zıpladıktan sonra yatağa uyumaya git direk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiromen3 -- 29 Temmuz 2014; 20:54:59 >
  • Mersinliyim tantuni sağolsun boy 1.85

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.