Şimdi Ara

Boy abdesti ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben sürekli burnu kanıyan bir insanım sürekli burnum kanar. Boy abdesti alacağım zaman burnumun içerisinde kurumuş kan olursa abdestim kabul olurmu ? Dikkat edin burnum kanarken değil ! Burnumun içinde kurumuş pıhtılaşmış kan varken abdest kabul olur mu ?

Bu üye 3 Bant Bilardo aşığıdır..!
  • zaten yıkayınca o kurumuş kanlar gitmiyor mu?

Orijinalden alıntı: zkkp

zaten yıkayınca o kurumuş kanlar gitmiyor mu?

Gitmiyor, yada ben gitmiyor sanıyorum. Her zaman içeride kurumuş kan var. Burnuma sürekli su çekiyorum ama temizlenmiyor...

Orijinalden alıntı: EasyBell

Kurumuş kanı burnumdan kendi mudalemle (parmaklayarak) çıkartınca da burnum kanıyor :S sizce ne yapmalıyım ?

kanayınca abdeste devam et zararı olmaz gusle.

dinimizislam diye bir site var ordan mail ile soru sorup cevap alabiliyorsun daha net bilgi için bence orayı kullan

Orijinalden alıntı: zkkp

quote:

Kurumuş kanı burnumdan kendi mudalemle (parmaklayarak) çıkartınca da burnum kanıyor :S sizce ne yapmalıyım ?

kanayınca abdeste devam et zararı olmaz gusle.

dinimizislam diye bir site var ordan mail ile soru sorup cevap alabiliyorsun daha net bilgi için bence orayı kullan

Sağolun, verdiğiniz sitede ki adrese mail attım Biraz öncede burnumun içinde ki kanı temizledim şu an sorun yok gidip abdest alayım bari... Herşey için sağolun...
    18 yaşından sonra boy uzaması
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Abdest niye alıyorsun ki?

Think Different
  • Geçenlerde "Cenabet Dolaşmak" adı altında masumca bir konum dini konu açmak yasak gerekçesiyle kapatılmıştı.

tıkladım pişmanım

tekrar yaşamamak için

Farewell, good hunter. May you find your worth in the waking world.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nirvana..

Abdest niye alıyorsun ki?

Dini inançlarım gereği yapmam gerekiyor

Ben sürekli burnu kanıyan bir insanım sürekli burnum kanar. Boy abdesti alacağım zaman burnumun içerisinde kurumuş kan olursa abdestim kabul olurmu ? Dikkat edin burnum kanarken değil ! Burnumun içinde kurumuş pıhtılaşmış kan varken abdest kabul olur mu ?

kabul olur olur sorun olmaz. mesele bütün vücudunda su değmesi o sırada burnunu olabildiğince temizle. yeter.. mesela mutlak abdestinde sorun değil onda sadece burna su almak yeterlidir.
    fakat boy abdestinde genize kadar çekmelisin tabi bu rahatsızlıklar olduğunda sorun teşkil etmez...

dinimiz zorluk dini değil kolaylık dinidir.

Orijinalden alıntı: husock

quote:

Ben sürekli burnu kanıyan bir insanım sürekli burnum kanar. Boy abdesti alacağım zaman burnumun içerisinde kurumuş kan olursa abdestim kabul olurmu ? Dikkat edin burnum kanarken değil ! Burnumun içinde kurumuş pıhtılaşmış kan varken abdest kabul olur mu ?

kabul olur olur sorun olmaz. mesele bütün vücudunda su değmesi o sırada burnunu olabildiğince temizle. yeter.. mesela mutlak abdestinde sorun değil onda sadece burna su almak yeterlidir.
    fakat boy abdestinde genize kadar çekmelisin tabi bu rahatsızlıklar olduğunda sorun teşkil etmez...

dinimiz zorluk dini değil kolaylık dinidir.

Eyvallah kardeşim, yardımcı oldun sağolun zaten burnumu bir cesaret ile temizledim şu an sorun yok umarım bundan sonra bir daha kanamaz

Not: Kendimi kandırmama gerek yok yarın yine kanar

• quote:

quote:

Dini inançlarım gereği yapmam gerekiyor

O zaman azalt biraz,fazla zorlama.Burnun da daha az kurcalancağı için daha az kanar,sorun çıkarır.

Think Different
  • Sen abdestten önce bir doktora görün.Burnunun bu kadar sık kanaması olumlu bir şey değil...

♥ ♦ ♣ ♠ELVIS PRESLEY 1935-1977 ♥ ♦ ♣♠
  • quote:

Orijinalden alıntı: Las_Vega$

Sen abdestten önce bir doktora görün.Burnunun bu kadar sık kanaması olumlu bir şey değil...

Doktora 4 kez gittim dördündede burun damarımın çatlak olduğunu ve yakılması gerektiğini söyledi her seferinde de kabul ettim sürekli burnumu yaktılar ve her seferinde bu çözüm olmadı... Bende bu işin peşini bıraktım artık..... Babamda annemde ve dedelerimin de burnu sık kanarmış galiba genetik bişey
    Ama bir ara doktora tekrar gitsem hiçte fena olmaz
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.