Şimdi Ara

BOY

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR BENM BOYUM 1.45 YAŞIM 12 SON ZAMANLARDA BOYUMU KAFAMA TAKTIM... SİZCE BOYUM UZARMI!?..

• CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM...
  • daha yaşın çok küçük..tabi ki uzucak
  • Dur bir daha, yaşın 12, heyecan yapma
  • mesela bu boyla sen 1.60 da kalabılırsın 1.90 da olabılırsın yanı yasın ıcın bu saatte hıc bısı soylenemez.ailenın boy yapısı onemlı.sen yedıklerıne ıctıklerıne dıkkat et.bol bol kalsıyum vıtamın proteın vs ıceren seyler ye ıc.kafana da takma sakın.ben lıse 1 de 1.58 falandım cok takıodum boyumu sımdı lıse 3 um 1.75 oldm.hala da uzar gıbı gelıo
  • Çokk teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: infanta

Çokk teşekkürler

sen sağol
  • Peki birşey daha sorucam.. Benm annem benden kısa babam da 1.80-85 civarlarında kme benzerimqi acaba??
  • Daha uzarsın ve süt ic baskette oyna tabi.Ayrıca cok proteinli yemekler ye.Et falan da ye.Kilo alırım deme sen ye.Ben uzunum ve sısmanımda.Ama sonra verırsın.Cunku ınsan sonra bıdaha uzamıyor ama kıloları verirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayalbaz93 -- 2 Mart 2008; 11:50:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: infanta

Peki birşey daha sorucam.. Benm annem benden kısa babam da 1.80-85 civarlarında kme benzerimqi acaba??

annen senden kısa mı ? :S ilginç 1.50 nin altındaki bayanların doğum yapması çok sakıncalı diye duymuştum
  • ben de 12 yaşında 145cm civarıydım ben de kafaya taktım bi basket oynamaya başladım ve küçüklükten beri çok süt içerim hatta doktor yasaklamıştı bana o derece günde 1,5litre ve daha fazlası içmiştim neyse şuan 15 yaşındayım 175cm boyum var
  • aynı şeyleri yaşıyorsun
    ben bi ara öle bi takmıştım ki böle günlük üç kez ölçülüyorum
    herhangi bi konuşmadan nem kapıyodum
    16 yaşıma geldim 174 boyum oldu
    annem babamda uzun değil daha uzarsın korkma
  • Çok saollllllunn
  • Yaşın Ufak 20 Ye. kadar Yolun war uzarsın daha

Süt Ve Süt ürünLeri Tüket
  • ben 18 yaşindayim boyum 1.60 filan senin kadar düşünmüyom
  • 12 yaşındasın basketbola başla seni her yönden tatmin eder sosyal olsun vücut olsun boy olsun...

et süt ve yumurta tabikide ama kesinlikle basket yada voleybol oyna sıkı antremanlar yap sonrada bir anda fırlar boyun rahat ol

bende senin yaşındayken sınıfta beden derslerinde orta yerlerde takılıyodum şuan 18i mi doldurmadım ve boyum 1.91
  • ben de 15 yaşındayım boy 1.76 süt içerim bol bol multivitamin hapları alıyom. basket oynamıyom yanlız

yazın güneşe çıksam falan 1.85 olur muyum bu gidişle?
  • yaza şurda ne kaldı 9cm atman imkansız dostum fakat basket yada voleybol kesin öneriyorum hap ve süte devam edersen 20 yaşına kadar en az 185 kesin olursun
  • bence boyun uzaması için süt kesinlikle önemli bir etken..ben kendimi bildi bileli süt içerim halada içiyorum ve boyum 175 bayan olduğum halde annemle babamı geçtim:))erkekler 20 ye kadar kızlar genelde 16-17 sine kadar uzuyor diye biliyorumm..
  • quote:

Cevap: BOY

POS

ENDAM
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.