Şimdi Ara

Bowers & Wilkins (B&W) Soru, Sorun, Tavsiye ve İncelemeleri (188. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.139
Cevap
30
Favori
223.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 186187188189190
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: altanpsx

Kaçırılması gereken fırsat. Hakikaten ya kendileri enayi, yada insanları enayi zannediyorlar.

Bende beko elektrik süpürgesi var toz torbalı acaba takas teklifinden mi bulunsam ?
    Elektronikçi ne bakımı yapıyor acaba hoparlöre?.Tizin de göbeği gitmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YAZICIOĞLU -- 12 Eylül 2014; 18:38:46 >
  • Geçen bayinin biri retina ekranlı imac satıyordu. Apple piyasaya sürmeden nasıl başardılar acaba...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dustdevil D kullanıcısına yanıt
    Önemli olan zaten Apple çıkarmadan satabilmek :)) Diğer türlü herkes satar.

Bu arada linkini verdiğim ilandaki vatandaş ilanda çok önemli bir detay geçmiş;

"2 hoparlör birden verilecektir."
  • quote:

Orijinalden alıntı: atalayalper

Önemli olan zaten Apple çıkarmadan satabilmek :)) Diğer türlü herkes satar.

Bu arada linkini verdiğim ilandaki vatandaş ilanda çok önemli bir detay geçmiş;

"2 hoparlör birden verilecektir."

Arkadas bence bonzai li. :)))))₺

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YAZICIOĞLU

tuğrul.3500s in hangi class olduğunu haala bulamadım.

mrak ettim 3500s nasıl bir ampli? netde arayınca yamy olarak karşıma geliyor aynı ampli mi?
  • the_cantan kullanıcısına yanıt
    YAmaha

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Centre ihtiyacı olan arkadaşların işine yarayabilir, fiyatı çok düşürdüm..

B&W HTM62
  • Arkadaşlar b&w cm center 2 düşünen varsa dikmende güzel fiyat yapmışlar değerlendirilebilir

• sakgoz79 kullanıcısına yanıt
    Normal fiyatı zaten şu anki fiyatı. :)

• onkal kullanıcısına yanıt
    am ben dolar 1.73 iken cm center almıştım o zaman cm center 2 sormuştum son 2.800 tl ye bırakmışlardı nakite şuanda kur paritesinin 2.25 tl olduğunu düşünürsek pek dediğiniz olmuyor maalesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakgoz79 -- 25 Ekim 2014; 16:18:52 >
  • sakgoz79 kullanıcısına yanıt
    Teorik olarak dediğiniz gibi ama aldığım fiyat oydu. :)

• Indirim ısı bi avr Ler de gercek gerisi yalan. Dolan vatan gibi once yükselt sonra dusur

• Dün sonunda b&w 683 s2 beyaz hoparlör almış bulunmaktayım.eger düşünen varsa kesinlikle tavsiye bıraz agır 27.5 kılo ama olsun.sesi kalitesi sonunda beni almaya itti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • güle güle kullanın, nereden kaça aldınız? tr piyasası nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: turushanovgu

güle güle kullanın, nereden kaça aldınız? tr piyasası nasıl?

Tesekkürederim Yurtdisindan aldim. Tr piyasasini bilmiyorum neyazikki.gönlüm cm10lardaydi ama cook pahali tanesi 1350 €.simdilik gücüm buna yetti cifti 1500€ Bolbol müzik dinliyorum.rotel marka ampiyle denemistim test ederken magazada hayran kaldim sonra karar verip aldim. Yamaha rx v 775 le kullaniyorum b&w leri aslinda tam performas almak icin sterio amfi almam gerekli ama ileride oda olucak sanirim.bakalim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spor911 -- 5 Aralık 2014; 1:06:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu hakkında bilgisi olan üstadlara bir sorum var acaba b&w hoparlörler için uygun kablo yapısı ne olmalı? yani gümüş mü bakır mı yoksa hybrid bir kablo mu bir b&w hoparlörün gerçek performansını ortaya çıkarır?
  • Arkadaslar hevesle aldigim satmaya kiyamadigim ,ancak odaya koyacak yer bulamadigim için 2 yili askin bir süredir hiç kullanmadigim ses sistemim komple satiliktir. Sistemde herhangi bir sorun deformasyon yoktur. Orjinal kutulariyla birlikte gönderilecektir. Ses sitemi içinde ;

1-ONKYO TX-SR875 Receiver :1500.00 TL - SATILDI
    2-B&W 686 HOPARLÖR (çifti) :1.000.00 TL
    3-B&W HTM62 HOPARLÖR : 500.00 TL
    4-B&W 683 KULE HOPARLÖR (çifti ) :2.000.00 tl
    TOPLAM :5.000.00 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayancıklı -- 13 Ocak 2015; 12:30:17 >
  • Güzel sistem fiyatta makul bence ama satışınızı kolaylaşması adına sistemin resimlerini ekleyin derim

• Fiyat maalesef bence makul degil 686 ve 683'ün piyasasi bu kadar yuksek degil hele hele onkyo 875 icin istenen fiyata yorum bile yapmaya gerek yok. Pazarlik payi biraz fazla koyulmus galiba.

• Merhaba arkadaslar bende dm2000 var satmak istiyorum ama fiyati hakkinda bir bilgim yok sizce ne kadar eder

• 
Sayfa: önceki 186187188189190
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.