Şimdi Ara

Bowers & Wilkins (B&W) Soru, Sorun, Tavsiye ve İncelemeleri (190. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.139
Cevap
30
Favori
223.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 188189190191192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk önce bebiş hayırlı olsun . Allahım hayırlı evlat olmasını nasip etsin. Zaten dünyanın en iyi ses sistemi varmış evinizde. Gerisine ne hacet

Yurt dışı ise iş değişir hocam. Kesinlikle dali alma diyemem. Ama daha çok müzik için tavsiye ediliyor. Belki film için de uugundur. Ne yazık ki diğer hoparlörle ilgili bilgim yok. Pek acele etmeyin. Forumda tecrübeli arkadaşlar var. eraycelik80 bu konuda size yardımcı olacaktır. Kendisini bu konudan haberdar edeyim. Sağlıcakla...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ***radyo*** * kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.. arastirmaya devam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***radyo***

İlk önce bebiş hayırlı olsun . Allahım hayırlı evlat olmasını nasip etsin. Zaten dünyanın en iyi ses sistemi varmış evinizde. Gerisine ne hacet

Yurt dışı ise iş değişir hocam. Kesinlikle dali alma diyemem. Ama daha çok müzik için tavsiye ediliyor. Belki film için de uugundur. Ne yazık ki diğer hoparlörle ilgili bilgim yok. Pek acele etmeyin. Forumda tecrübeli arkadaşlar var. eraycelik80 bu konuda size yardımcı olacaktır. Kendisini bu konudan haberdar edeyim. Sağlıcakla...

Tesekkur ederim sagolun hocam. Gercekten insanin hayatini degistiren bir mucize. Isten eve gelmek icin can atiyor insan. Birde ge ge ge dedimi deyme keyfime :)

Bu konuda umarim 683 s2 ve cm8 ile ilgili bilgi alabilirim. Kullanan varmi arkadaslar bu hoparlorleri?

• Allahım analı babalı büyütsün. İnşallah ist ediğiniz gibi bir sisteme kavuşursunuz. Sağlıcakla...

• Üstad iki seçenek var ya ikon serisi yada b&w Serisi hangisini alırsanız alın sizi Üzmez iki grupta üst seviye cihazlar Rabbim size sistemin Kralını nasip etmiş allah analı babalı büyütsün

• quote:

Orijinalden alıntı: tema59

Üstad iki seçenek var ya ikon serisi yada b&w Serisi hangisini alırsanız alın sizi Üzmez iki grupta üst seviye cihazlar Rabbim size sistemin Kralını nasip etmiş allah analı babalı büyütsün

Ikiside uzmez fakat bilincsizde birsey almak istemiyorum. Tabiki muzikte dinliycem. Fakat genel olarak film icin kullanacagimdan hangi hoparlor isime daha gelir bana uyar bunu bulabilmek icin hala yardima ihtiyacim var. Burada kullananlar varmi ? Yorum ve yardim bekliyorum.

• R.Sambora kullanıcısına yanıt
    Ben 683 s2 dinlemiştim mağazada imkanım olsa direk alırdım açıkçası hem goruntusu hem sesi ama benim yer sıkıntım var.tabi sizin karariniz.

• Üstad o zaman en mantıklı olan anfini eline alıp kolonların satıldığı yere gidip denemen en azından kafanda soru işareti kalmaz beğendiğini alırsın

• quote:

Orijinalden alıntı: R.Sambora

quote:

Üstad iki seçenek var ya ikon serisi yada b&w Serisi hangisini alırsanız alın sizi Üzmez iki grupta üst seviye cihazlar Rabbim size sistemin Kralını nasip etmiş allah analı babalı büyütsün

Ikiside uzmez fakat bilincsizde birsey almak istemiyorum. Tabiki muzikte dinliycem. Fakat genel olarak film icin kullanacagimdan hangi hoparlor isime daha gelir bana uyar bunu bulabilmek icin hala yardima ihtiyacim var. Burada kullananlar varmi ? Yorum ve yardim bekliyorum.

İkon Serisini film için önermiyorlar, linkte bir kaç video var,ses ve filmler ilgili BW683 S2 nin... Zaten ödül aldı 683 S2 serisi bu sene bence üzmez görünüyor seni...
    http://www.youtube.com/watch?v=Pw9G7fL9oug müzik
    http://www.youtube.com/watch?v=gTVbRt5X8eo film

• sascha35 kullanıcısına yanıt
    bw Mt-60d sence sinema için yeterli olur mu ? bütçem fazla degil bahsettikleriniz için.. bu ürünü nerden alabilirim.. bide avr olarak ne iyi gider
  • quote:

Orijinalden alıntı: sascha35

quote:

quote:

İkon Serisini film için önermiyorlar, linkte bir kaç video var,ses ve filmler ilgili BW683 S2 nin... Zaten ödül aldı 683 S2 serisi bu sene bence üzmez görünüyor seni...

Avr yi yanima alip gitme sansim yok hocam. Burada oyle yardimci olacaklarini sanmiyorum. Onkyo 838 ile iyi olurmu bu 683 s2?
    Birde su bw nin beyaz modelleri parlak beyaz olsa iyiymis :). Tv masasi ile uyumlu olucakti. Yaninda mat durmaz insallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R.Sambora -- 16 Ocak 2015; 16:20:07 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sascha35

quote:

quote:

Avr yi yanima alip gitme sansim yok hocam. Burada oyle yardimci olacaklarini sanmiyorum. Onkyo 838 ile iyi olurmu bu 683 s2?
    Birde su bw nin beyaz modelleri parlak beyaz olsa iyiymis :). Tv masasi ile uyumlu olucakti. Yaninda mat durmaz insallah.

http://www.youtube.com/watch?v=L5477ymQqDQ bunda arkadaş 838 le sürüyor kulağına kalmış iş artık :) Dinle partları var 1-2-3 diye dinle az çok bişey oluşur kafanda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sascha35 -- 16 Ocak 2015; 16:54:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ismailkaya27

bw Mt-60d sence sinema için yeterli olur mu ? bütçem fazla degil bahsettikleriniz için.. bu ürünü nerden alabilirim.. bide avr olarak ne iyi gider

Olabilir tabiki isteğine göre rewiewleri iyi görünüyor. Amfi olarak birşey önermeyeyim bilenler daha iyi öneride bulunabilir. Pioneer dan başka bir amfi kullanmadım henüz yanıltmış olmayayım. Ama bu tarz compact sistemlerde Polk Audio TL1600 - 2600 başarılı dinlediğime göre, ikinci elini bulabilirseniz daha iyi olur. Birde mümkünse alacağınız sistemi dinleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sascha35 -- 16 Ocak 2015; 17:01:56 >
    CM 9 un beyazı var

Dinleme şansınızın olmaması biraz sıkıntı aynı sıkıntıyı ben de yaşıyorum. Tek seçeneğiniz bol bol testlere göz atmak. Çoğu test yanlı ama birden fazla testi okuduğunuzda bir harman yaparak bir fikir oluşur.
    Arkadaşların dediği gibi dali de b&w'de üzmez sizi.
    Ben dali dinlemedim ama b&w cm9 dinledim ve beğendim. Hedefim cm9.
    Bower'lardan tam verim alabilmek için güçlü amfi gerekiyor ve 838'in özelliklerine baktığımda da bir sıkıntı yaşamazsınız diye düşünüyorum.
    Daha iyi fikir edinebilmeniz açısından onkyo başlığına da danışmanızı öneririm. Takip ettiğim dönemde aktif bir başlıktı. Orada mutlaka her iki marka ile de dinlemiş arkadaşlar vardır. En azından Onkyo ile hangi markanın daha uyumlu olduğu konusunda yardımcı olurlar.
  • O amfiye CM bağlamak Ferrariye tüp takmak gibi birşey

• HI-DEF-MAN kullanıcısına yanıt
    Güç anlamında sıkıntı olmaz gibi gözüktü kağıt üstünde ama onkyo dinlemedim hiç gerisini bilmem abi.
  • Marka sorun degil yamaha pioneer veya denon/marantz da olabilirdi. Bu seviyede bir amfiye hoparlor secilirken hoparlorun performansını aşağıya çekilmemeli.
    Ayric bw hoparlorler guc sever avrler de cok kanal islediginde malesef 30-40 wattlara dusebiliyorlar.

• HI-DEF-MAN kullanıcısına yanıt
    Evet haklısın abi bazı avr'lerin özelliklerinde öyle şeyler yapıyorlar, tek kanal yada iki kanal olarak güçleri yazıyorlar dikkat etmek gerek.

Avr'yi pre olarak kullanıp IcePower'ın power amfisini kullanmak verim açısından nasıl olur, fikrini almak isterim?
    http://www.icepower.bang-olufsen.com/en/solutions/theater/

• onkal kullanıcısına yanıt
    @ HI-DEF-MAN usta haklı b&w ciddi güç isteyen hoparlörler bana kalırsa arkadaş tercihini Rotelden yana kullansın memnun kalır akustada cm8 ile birlikte dinlemiştim hakikaten muazzam performans veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Di Renovatio -- 16 Ocak 2015; 20:30:59 >
  • 
Sayfa: önceki 188189190191192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.