Şimdi Ara

Bound by flame oynayan varmi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mrb arkadaslar skyrim, fallout, dark souls, witcher vs gibi oyunlari fazlaca oynamis biri olarak bu ara oyun sikintisi cekiyorum. Bu oyunu oynayanlar neler soyleyebilir? Tamam cok fazla birsey beklemiyorum ama vurus hissiyati, item loot vs tatmin edermi? Oyunla ilgili videolari izledim ama kararsizim almakta. Gordugum kadariyla bayagi bir koridor yapisinda bu yuzden bilemiyorum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konu guncel arkadaslar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vuruş hissiyatını ben hissedemedim. Sanki havaya vuruyorsun gibi, Mmo oynuyorsun sanki. Item olayı olarak craft var, craft olayı fena değil, ayrıca itemleri upgrade edebiliyorsun. Itemlerin sadece stat olarak değil, fiziksel olarak da değişiyor.Kılıcın tutma yeri olsun, kesici kısmı olsun değiştirebiliyorsun. Oyunun hikayesi meh biraz, karakterler de öyle.
    Bir de zorluk olarak tam ayarlayamamışlar gibi, burada zorluk kavramı, karşılaştığın düşmanlarının hpsinin yüksek, senin de düşük hasar vermenden ibaret. Böyle olunca da sürekli vur allah vur sıkıyor adamı, of yine mi bunlar diyorsun. Koridor olayı tıpkı Dragon Age gibi yani özgürlük pek yok. Diyaloglar biraz iyi ama oyun sıkıyor, ben de çok fazla ilerleyemedim bu yüzden.
    Korsansa kaybedecek bir şeyin yok ama para vereceksen sonbahar oyunlarına sakla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grimm

Vuruş hissiyatını ben hissedemedim. Sanki havaya vuruyorsun gibi, Mmo oynuyorsun sanki. Item olayı olarak craft var, craft olayı fena değil, ayrıca itemleri upgrade edebiliyorsun. Itemlerin sadece stat olarak değil, fiziksel olarak da değişiyor.Kılıcın tutma yeri olsun, kesici kısmı olsun değiştirebiliyorsun. Oyunun hikayesi meh biraz, karakterler de öyle.
    Bir de zorluk olarak tam ayarlayamamışlar gibi, burada zorluk kavramı, karşılaştığın düşmanlarının hpsinin yüksek, senin de düşük hasar vermenden ibaret. Böyle olunca da sürekli vur allah vur sıkıyor adamı, of yine mi bunlar diyorsun. Koridor olayı tıpkı Dragon Age gibi yani özgürlük pek yok. Diyaloglar biraz iyi ama oyun sıkıyor, ben de çok fazla ilerleyemedim bu yüzden.
    Korsansa kaybedecek bir şeyin yok ama para vereceksen sonbahar oyunlarına sakla.

Eyv hocam yok orjinal alicam oyuzden kararsizim zaten. peki open world ama koridor yapisi var gibiydi izledigim videolarda sureklimi bu yapida oyun? Zorluk seviyesi olarak easy dede yine vur allah vur oluyormu?
    Aslinda zor severim ama vurus hissiyati olursa severim. Ornegin dark souls serisinin buyuk hayraniyim.

• Evet belirli bir özgürlük yok koridor yapısı mevcut, easy'de bilmiyorum, zorluk seviyeleri var mıydı onu da hatırlamıyorum. Ama vuruş hissiyatı yok bence. Tek olumluca gördüğüm inceleme Trgamer'de idi. Buradan da bir oku diğer sitelerdeki incelemelere de bak. Trgamerdeki inceleme bu:
    http://www.trgamer.com/Yazi/bound-by-flame-inceleme/1/3235.trg
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grimm

Evet belirli bir özgürlük yok koridor yapısı mevcut, easy'de bilmiyorum, zorluk seviyeleri var mıydı onu da hatırlamıyorum. Ama vuruş hissiyatı yok bence. Tek olumluca gördüğüm inceleme Trgamer'de idi. Buradan da bir oku diğer sitelerdeki incelemelere de bak. Trgamerdeki inceleme bu:
    http://www.trgamer.com/Yazi/bound-by-flame-inceleme/1/3235.trg

Tesekkurler hocam valla vurus hissi yoksa vede butun oyun koridor open world se sanirim parami baska oyunlarda degerlendirsem daha iyi olacak..

• Aynen aslında son zamanlarda çok benzer oyunlar çıkıyor fakat ben de bunun vuruş hissiyatını beğenmedim aynen değerlendireceksen başka oyunlara... =)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BLADE AND SOUL OYNAYAN VARMI?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.