boğaziçi yönetim bilişim sistemleri kaçla kapatır? çok talep olur mu? geçen sene 1300le kapatmış |
boun ybs

-
-
Foruma yazmaya devam ederseniz 3 basamakla kapatacakmis
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1150 ile falan kapatsa en azından geçen sene 300 oynamış
siz kaç k bekliyorsunuz hocam netleriniz nasıl
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Autghust34 -- 30 Haziran 2022; 21:7:13 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1000-1050 bekliyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3 haneli kapatır herhalde.
950 980
-
Hocam say puanınınz kaç CEng daha iyidir YBS den
-
Katılıyorum hocam zaten aksi de iddia edilmez. Bir koltuğa iki karpuz sığmaz, disiplinler arası bölüm akıl işi değil. Yani birazcık temel yazılım birazcık temel yönetim öğrenip donanımlı olacağını düşünmek ahmaklık. Yani size sadece matematikten sadece türev, Türkçe'den ise sadece ünsüz sertleşmesini gösterdiklerini düşünün ve siz yks'den matematik ve türkçede veya yalnız birinde başarılı olacağınızı sanıyorsunuz. Mümkün değil! Kendiniz bolca çalışmanız gerek. E ben kendim çalışıp bir alanda yetkin kazanacaksam okula ne gerek var? Okul bana bilgi aşılar, ben meslekte kendimi geliştiririm. Ancak YBS okuyanlar okul okurken de bir alan seçip okula ek olarak o alanda okumalar, çalışmalar yaparak o konuyu ''ÖĞRENMELERİ'' gerek, bakın altını çiziyorum o alanda kendini geliştirmeleri değil o alanı ''ÖĞRENMELERİ'' gerek. Çünkü kendinizi geliştirmeniz için bile belli bir alt yapı bilgiye değil yeterli bilgiye sahip olmanız lazım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9162BF8FE -- 30 Haziran 2022; 23:17:41 >
-
Çok iyi yazmışsınız hocam.Elinize sağlık
-
Asabı bozuk adamı ciddiye almayın ybs manyağı bir müptezel. Ybs için kendini yedi bitirdi burda millet ybs yazmasın diye insanları kandırmakla eğleniyor. Asla ciddiye almayın
gsnin ve bilkentin aşırı ayrıcalıklı bölümleri ve boun econ gibi çok iyi yerlerden hemen sonra eanın en iyi tercihi boun ybs yukardaki elemanlara bakmadan yazın geçin
-
Yks siralamalarini bu forum belirliyor yazmayın amk ben yazcam
İyi bölümdür iyi. Top 3 Hukuk, Boun-Koç Management or Econ gelmiyorsa ybs net yazılır.
Benim geçen sene tercih listem şu şekildeydi :
BOUN MANAGEMENT
BOUN ECON
SABANCI YBF
SABANCI SSBF
BİLKENT ECON
BOUN YBS
-
Neyi belirleyecek olum bi cahil çapulcu kendi çapında 1 kişiyi vazgeçirirsem kâra geçerim modunda 30klık adamlar mı boun ybs sıralamasını belirleyecek
Onu demiyorum kanka yks anlamında İnternetteki en aktif yer sanırım bu forum.Burada hangi sene hangi bölüm konusulduysa hyplanio amk
He yok ben şey diyorum kendi çapında ceng kötüleyip tıp yazın diyen tiplerin ve ybs kötüleyen tiplerin bence hiç etkisi yok o kadar bariz ki amacları
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- tıp okumak zor mu
- özdebir zor mu
- 345 tyt türkçe 12"li deneme cevap anahtarı 2024
- msü tercih yapıp gitmezsek obp düşer mi
- elit karma video çözüm
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X