Yazılım benlik değilmiş < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EDB3A46F5 -- 22 Ekim 2024; 17:46:55 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Yazılım benlik değilmiş < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EDB3A46F5 -- 22 Ekim 2024; 17:46:55 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Olm 100kya ücretli ctis okuyan adamsın la boun işletme neyine senin |
Az daha editle mesajı belki üste çıkarsın ahahaha |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Yapabiliyorum ama sevmiyorum. Benim teknik bir bölüm okumam mevcut koşullar altında mantıksızdı zaten < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 22 Ekim 2024; 18:4:11 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Olm 100kya ücretli ctis okuyan adamsın la boun işletme neyine senin < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EDB3A46F5 -- 22 Ekim 2024; 18:8:29 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Az daha editle mesajı belki üste çıkarsın ahahaha < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Düt düüt trk101 i 3 ye almaya gidiyom çekilin < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
babamın devralabileceğim bir işi yok, dedenin var da o işler de bana uzak. |
bilmiyorum ya. yazılım işleri beni hiç sarmadı. yapamadığımdan değil. he sınıfın en iyisi benim, bilmem kaç senedir yazılımla uğraşıyorum diyen lavuklardan daha hızlı çözüyorum soruları ama keyif almıyorum. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |