< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
boun ie vs itü ceng

boun ie vs itü ceng
(En Son Oy Tarihi: 10.9.2022)
-
-
Özelden de yazmıştım 1k bursu yoksa ozyegin > itu cs benim gözümde. Ozude beleş yurt + 2-3kya yakin para aliyorsun. İTunes ev tutsan 3 kisi fln bile min 3 3.5k kira+
Yani ayda en az 5k fark ettirir.
Boun ie vs ozu cs diye düşünüp karar verin. Boun ie turkiyedeki en top bölümlerden biri. Ben boun ie yazardım açıkçası ama illa cs duysanız ozu üzmez
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
doğru hocam o da var aklımda. itü/özü diye güncelledim anketi de
-
yukarı sandıkları terk etmeyelim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İTÜ ve BOUN çok karizma bence ya. CENG de güzel bir bölüm. Sizin yerinizde olsaydım CENG yazardım.
-
CENG varken, lütfen.
Boun burs konusunda da iyi değildi diye hatırlıyorum. Ama devlet üni o da var.
Özü burs yukardaki hocamın dediği gibiyse iyiymiş.
boun burs konusunda iyi değil de itü de boun da bana zırnık koklatmayacak .d
:(
Yine de burs bulursunuz. Üniversitede burs ofisi oluyor sanırım. Onunla görüşüp bulursunuz.
Ayrıca internetten burslara başvurabiliyorsunuz.
Zaten biliyorsunuzdur da söylemek istedim.
maddi duruma bağlıdır heralde hocam onlar da, bana yine zırnık koklattırmazlar.
-
hocam öyle demeyin arada kaldık işte ne yapalım .d forumda bile %50-%50
-
Bilkent ie bence burs nedeniyle boun ie’den önde.
Derslerini iyi tutarsan tek kişilik odada kalır ayda 2300 burs alırsın. Hem de istanbul yerine ankarada olacaksın, inanılmaz büyük bir artı. İstanbul’un pahalılığı malum.
Eğitim benzer (bilkent’in dersleri bir tık daha modern).
Hoca kalitesi de benzer ama en son baktığımda bilkent ie bir iki tık öndeydi. Son senemde biri princeton’dan biri de mit’den iki hocayla da proje yapabildim. Bu sene bölümün 1.’si ve 2.’si stanford’a gitti. Puanı düşük durabilir boun’a göre ama kalite ve fırsatlar anlamında kesinlikte aşağıda değil.
İstanbul yerine ankarada olmanın kariyer anlamında artık çok büyük bir artısı yok. Birçok yer uzaktan çalışmaya uygun. Ayrıca akademi düşünürsen zaten bilkent daha mantıklı olur. Bilgisayar yerine endüstri yazmaya karar verirsen Bilkent’i ciddi anlamda değerlendirmeni tavsiye ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Şu yazılarınız yüzünden sabancıyı bırakıp bilkent yazasım geliyo hocam
Sabancı ve koç’un da eğitimi modern. devlet üniversiteleri 3-5 sene geriden geliyor curriculum anlamında.
Bu üçlüden herhangi birine gidince çok büyük farklılıklar olmaz. Kampüs hayatı değişir, alacağın burs değişir, bir de okulun zorluğu değişir. Demek istediğim bu üçüne puanınız yetiyorsa yapacağınız tercih geleceğinize karar vermek olmaz, önündeki 4-5 seneyi nasıl geçireceğin olur. Yanlış karar yok, başarılar dilerim.
Hacettepe TIP
teşekkürler hocam o zaman itü/özü ceng mi bilkent ie mi diye sorsam döver misiniz
-
forumda yaptığım ankette bile eşit çıktı LAN BEN HANGİSİNİ SEÇECEM
-
İlk kesinlikle olmaz da yakın zamanda çok yok galiba. Sıralama olayı çok overrated onu da söylemek lazım. İçi boş bir bölümü koy ilk 100e. 10 sene ilk 100-200den alır puanıma yazık olmasın kafasıyla. Çok ciddi şekilde trend değişmezse benzer bölümlerin görece sıralamaları hep sabit kalıyor. Bu kaliteden ziyade algının sabit kaldığını gösterir. Boun ie güzel bölüm, kesinlikle saldırmak için söylemiyorum ama aralarında da o kadar fark kesinlikle yok
Ben boğaziçi bilkent tutan puanla özyeğine gitmezdim açıkçası. Ceng istiyorsan itü yaz, ie istiyorsan boun/bilkent ie yaz. Sabancı oluyorsa şimdiden tercih yapmana da gerek yok. Çok kararsızsan sabancı yaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- avukatlar ne kadar kazanıyor
- aselsan hangi mühendisleri alıyor
- medikinet kullananlar yorumları
- elektronik ehliyet sınavı taktikleri
- boğaziçi işletme mezunları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X