Şimdi Ara

Botrk Nerf ünden sonra Ezreal a Hextech çıkmak? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
2.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Playinq

quote:

Orijinalden alıntı: Wraths Trap

Ezreal'e Trinity,Muramana,Botrk kasın ve kazanın oyunu bu kadar basit.

Botrk yerine bazı durumlarda bt de çıkılabiliyor hatta ben genelde bt çıkıyorum burst dmg olmadığı için skillerle herhangi birine girerken inletmek için

Botrk/BT tabi bende BT çıkıyodm bugün bi adam BotrK yapmıştı kitelarken daha rahat oluyor diye düşündüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BiRDY36

Bu kendimi övme psikolojisi değil. Ben senin düştüğün hatayı göstermeye çalışıyorum.Anlamak istemiyorsun. Bende Westten TR ye geçtim Gümüş 5 den 1 haftada çıktım Altına. 30 maç gibi birşey sürdü. Altın 3 de sürünmeseydim büyük ihtimal şu an Plat 2 ya da 1 olurdum. 16 lı win streak yaptığım halde lig atlayamıyorum ondan salıverdim şu anda. İşte plat olsam kendimi övebilirdim çünkü bronzdan baya yüksek oluyor plat :)

Benim de durumum şu ki MMR ın süreli olduğunu bilmiyordum ve b5 den hiç MMR yardımı olmadan b1 e çıktım ve veteran oldum b1 kaç puan geldiğini tahmin edersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Botrk yerine bazı durumlarda bt de çıkılabiliyor hatta ben genelde bt çıkıyorum burst dmg olmadığı için skillerle herhangi birine girerken inletmek için

Botrk/BT tabi bende BT çıkıyodm bugün bi adam BotrK yapmıştı kitelarken daha rahat oluyor diye düşündüm.

Müsait olunca kıyaslayacak şekilde deneyeceğim net bir şeyler yazarım zaten slow olmadığı için yarıyor hem tf ve kırmızı damgalı ayakkabı ve botrk aktifi ile uçarız herhalde

• Playinq kullanıcısına yanıt
    4 skilli de apden alıyor bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Burn

4 skilli de apden alıyor bu arada

I missed ty

• quote:

quote:

quote:

quote:

Müsait olunca kıyaslayacak şekilde deneyeceğim net bir şeyler yazarım zaten slow olmadığı için yarıyor hem tf ve kırmızı damgalı ayakkabı ve botrk aktifi ile uçarız herhalde

Genelde homeguard almak zorunda kalıyorum:D

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Genelde homeguard almak zorunda kalıyorum:D

Aa olmadı kırmızı olmazsa olmaz q tutunca da işliyor tf ile beraber çok iyi oluyor

• Playinq kullanıcısına yanıt
    adam haklı ezreal ciddi anlamda ad carry rolünde vasat bir yerde şu an

tear nerfünden felan önce 20dkda muramanayı alıp damage kusabiliyordunuz, zaten o ara trde baya elo kasmama yardımcı olmustu ama teardan sonra iyice bitti açıkçası

stomp yapmak için iyi bir hero olabilir, aptal aptal kovalayan oyuncular soloq da bol olduğu için kite yapa yapa kesmek vs derken yeri var ama onun dışında aoe team comp vs kurmadığınız zaman hiç bir işe yaramıyor ciddi anlamda. solo queueda ihtiyaç duyulan ad carry rolü 40. dakikadan sonra takım arkadaşlarından yardım alınca tek başına oyunu carrylemesi gereken bir rol ama ezrealla deli gibi snowball yapmadıysanız hiç bir yeriniz olmuyor oyunda

yani hero kötü değil tamam kaçıyor/vuruyor falan ama dediğim gibi ya çok kötü kişilere karşı işe yarıyor ya da doğru takım kompozisyonuyla bir iş görüyor, aksi takdirde takımımda görünce dodge atasım geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Adaniellium

adam haklı ezreal ciddi anlamda ad carry rolünde vasat bir yerde şu an

tear nerfünden felan önce 20dkda muramanayı alıp damage kusabiliyordunuz, zaten o ara trde baya elo kasmama yardımcı olmustu ama teardan sonra iyice bitti açıkçası

stomp yapmak için iyi bir hero olabilir, aptal aptal kovalayan oyuncular soloq da bol olduğu için kite yapa yapa kesmek vs derken yeri var ama onun dışında aoe team comp vs kurmadığınız zaman hiç bir işe yaramıyor ciddi anlamda. solo queueda ihtiyaç duyulan ad carry rolü 40. dakikadan sonra takım arkadaşlarından yardım alınca tek başına oyunu carrylemesi gereken bir rol ama ezrealla deli gibi snowball yapmadıysanız hiç bir yeriniz olmuyor oyunda

yani hero kötü değil tamam kaçıyor/vuruyor falan ama dediğim gibi ya çok kötü kişilere karşı işe yarıyor ya da doğru takım kompozisyonuyla bir iş görüyor, aksi takdirde takımımda görünce dodge atasım geliyor

ben taşıyorum yani gold adamlarla da oynadım bronzlar la da 1-2 kişi bilmez anlarım ama 20n 30 maçımda sadece 2 oyunda oyunu ben taşıyamadım

• bu oyunda ad carry damage atacaksa çıkacağı itemler ie, pd, bt, lw'dir. zorlarsan trinity de girer. ezreal 3. sezondaki buildleriyle kritik vurmayan bir adc oldu, ki karşıda bi vayne varsa 30. dakkadan sonra hayattan soğursunuz. ezreal de corki de hem kendileri hem de itemleri nerflenen adcler sezon 4 gelmeden herhangi bi builde eski durumlarına gelecek gibi değiller.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpyNerology

Ezreal ne zaten hiç anlamadım.

İtem desen ne olduğu belli değil, Top tasan yemez, Mid desen belki, ADC desen Damage az gibi, Supp desen OHA, Jungle desen beyler 10 lira atın yapıyım.

Ne olduğu belli değil yani. Buff şart.

katılıyorum tfde blue falan bi vayne degil
  • Valla kim ne derse desin ben bu buildi gidiyorum çokta hoş oluyo As Bot - Botrk - İceborn veya Trinity - BT - İnfinity - LW

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eminem Bağımlısı Genç -- 7 Eylül 2013; 22:36:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Clody00

Valla kim ne derse desin ben bu buildi gidiyorum çokta hoş oluyo As Bot - Botrk - İceborn veya Trinity - BT - İnfinity - LW

2 lifesteal fazla ayrıca skill spamladığın için muramana gerekli ve de defansif item yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedJug

quote:

İtem desen ne olduğu belli değil, Top tasan yemez, Mid desen belki, ADC desen Damage az gibi, Supp desen OHA, Jungle desen beyler 10 lira atın yapıyım.

WTF??

Late game'de vayne'e kafa tutabilen sayılır şampiyonlardan blue build ezreal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forglory

quote:

Orijinalden alıntı: RedJug

quote:

WTF??

Late game'de vayne'e kafa tutabilen sayılır şampiyonlardan blue build ezreal.

Q atmaktan başka nesi var sadece tf öncesi dürtmesi var yeteneklerinin hepsi ap ratio

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Sizde benim hissettiğimi hissediyor musunuz ? hani ez as yapsan olmaz blue build bi yeri eksik ad olsa bi değişik bi değişik goşuyo ne biliyim vitaminsiz ezreal
    (amma saçmaladım)
  • phage-sheen rush yapıp bt ve lw çıktım bugün en son triforce tamamladım filan gayet hoş bi build oldu.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Clody00

Valla kim ne derse desin ben bu buildi gidiyorum çokta hoş oluyo As Bot - Botrk - İceborn veya Trinity - BT - İnfinity - LW

2 lifesteal fazla ayrıca skill spamladığın için muramana gerekli ve de defansif item yok

Muramana çıkılmasına karşıyım. Bitimi nerden baksan 25-30 dakkada bitiyo 25-30 dakkadada ezrealdan pek hayır gelmiyo anca skill spamlar tf de 0.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noisecore

bu oyunda ad carry damage atacaksa çıkacağı itemler ie, pd, bt, lw'dir. zorlarsan trinity de girer. ezreal 3. sezondaki buildleriyle kritik vurmayan bir adc oldu, ki karşıda bi vayne varsa 30. dakkadan sonra hayattan soğursunuz. ezreal de corki de hem kendileri hem de itemleri nerflenen adcler sezon 4 gelmeden herhangi bi builde eski durumlarına gelecek gibi değiller.

Blue ezreal vayne in en kötü counterlarından biri yalnız. Ayrıca crit demişsin ama ie yi koymamışsın oraya
  • Hext. Mantıklı ama pahalı olduğu için tercihim değil

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.