Şimdi Ara

Botrk Nerf ünden sonra Ezreal a Hextech çıkmak? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
2.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trinity değişikliği sonrası rush.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mösyö Bolamyer

quote:

Orijinalden alıntı: Sinmyeong

Bence çok farklı itemler biri ap ad veriyo diğeri ad as lifesteal ve mavi buildde botrk hariç lifesteal olmadığı için şart bence

ciddi olmadığını söyle diyeceğim de gayet ciddisin

Yok be trolledim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ezreal ne zaten hiç anlamadım.

İtem desen ne olduğu belli değil, Top tasan yemez, Mid desen belki, ADC desen Damage az gibi, Supp desen OHA, Jungle desen beyler 10 lira atın yapıyım.

Ne olduğu belli değil yani. Buff şart.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpyNerology

Ezreal ne zaten hiç anlamadım.

İtem desen ne olduğu belli değil, Top tasan yemez, Mid desen belki, ADC desen Damage az gibi, Supp desen OHA, Jungle desen beyler 10 lira atın yapıyım.

Yak la seni şu konumdaki skorlarıma bakmaya davet ediyorum
    http://forum.donanimhaber.com/m_80617376/f_//tm.htm#80617376
    Bence şu an iyi durumda gibi yani muramana trinity ve normal bi seviyede kasılmayla q ile 1 k ya yakın vuruyor 3 sn cd cabası
    Ha diğer skillerine ad raito eklense ultininki de biraz daha artsa tam cillop gibi olur
    bunları ezreal ile 120-130 civarı maç sonrası söylüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Playinq

quote:

Bence şu an iyi durumda gibi yani muramana trinity ve normal bi seviyede kasılmayla q ile 1 k ya yakın vuruyor 3 sn cd cabası
    Ha diğer skillerine ad raito eklense ultininki de biraz daha artsa tam cillop gibi olur

Gördüm fena değiller. İyi şampiyon ama ne bileyim bir şey eksik gibi geliyor bana.

• Ezreal Useless. Direk useless yani. Anca soloq da oynamayı bilmeyenlere karşı kazanıyorsunuz. Oynamayı bilen biri dövüyor sizi lanede. Hiçbirşey yapamıyorsunuz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Playinq

quote:

Gördüm fena değiller. İyi şampiyon ama ne bileyim bir şey eksik gibi geliyor bana.

Burst dmg o da dediğim gibi ulti ye buff ile olabilir zaten yetenek işi birz ad raitosunu bufflasalar çok mu?
    Ya da çok minnacık bir slow mesela e sinin vurduğu adama olabilir zaten kullanmak zor 2 belirteç koymaları gerekir smartcastsiz kullanırken bir atlayacağı alan 2 atladıktan sonra vuracağı alan böylece kime gideceğini kestirmek kolaylaşır biraz oynadıktan sonra çözülüyor da diğer türlü zor

• Ezreal'e Trinity,Muramana,Botrk kasın ve kazanın oyunu bu kadar basit.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BiRDY36

Ezreal Useless. Direk useless yani. Anca soloq da oynamayı bilmeyenlere karşı kazanıyorsunuz. Oynamayı bilen biri dövüyor sizi lanede. Hiçbirşey yapamıyorsunuz.

Hiç yavhehe gifi atmadım atmak da istemiyorum
    Oynamayı bilen bi ezreal da lane de adamı en az 3 kere base gönderir late de de ağır döver. yakında her champ a karşı nasıl ezreal oynanır diye konu açacağım zaten lane de dayak yiyen useless i yapıştırıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wraths Trap

Ezreal'e Trinity,Muramana,Botrk kasın ve kazanın oyunu bu kadar basit.

Botrk yerine bazı durumlarda bt de çıkılabiliyor hatta ben genelde bt çıkıyorum burst dmg olmadığı için skillerle herhangi birine girerken inletmek için
  • Playinq kullanıcısına yanıt
    http://www.lolking.net/summoner/tr/466112#ranked-stats

Ben oynamayı bilerek söylüyorum zaten :) Şimdi o gifi kendine sakla.
  • BiRDY36 kullanıcısına yanıt
    6 itemli bi Ezreal ciddi anlamda oyun taşır Buzdoğanla yakalanmıyor çünkü.
  • S1'den beri Ezreal oynuyorum ben. Ezreal karşısı kötüyse taşıyor. İyiyse kaybediyorsun. Eşit olsan kazanamazsın hepsi daha fazla vuruyor çünkü Ezreal'dan. Early game çooook iyi oynarsan tamam taşırsın ama çooook iyi oynayan fazla yok. Kimse skor atıp '' bak çok iyiyim '' demesin lütfen uğraşmak istemiyorum. Eray birşey söyle :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sinmyeong

Bence çok farklı itemler biri ap ad veriyo diğeri ad as lifesteal ve mavi buildde botrk hariç lifesteal olmadığı için şart bence

• quote:

http://www.lolking.net/summoner/tr/466112#ranked-stats

Ben oynamayı bilerek söylüyorum zaten :) Şimdi o gifi kendine sakla.

Ben de bundan bahsediyorum
    http://www.lolking.net/summoner/euw/32299512#ranked-stats
    Ezreal mainim ve şu aralar sadece Ezreal oynuyorum o yüzden bu davam

• 9 4 9 ve Altın 1 > senin attığın. Dava kapanmıştır.

Doğukan eray help plz...
  • quote:

9 4 9 ve Altın 1 > senin attığın. Dava kapanmıştır.

Doğukan eray help plz...

Şöyle bir olay var yalnız onların arasında 2 kere server değişiminden b5 e düşmek var
    Ha kendini övme psikoljisine gireceksen gel duo girelim bir oyun yarın westte hesabın varsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Playinq -- 7 Eylül 2013; 3:06:13 >
  • Playinq kullanıcısına yanıt
    Bu kendimi övme psikolojisi değil. Ben senin düştüğün hatayı göstermeye çalışıyorum.Anlamak istemiyorsun. Bende Westten TR ye geçtim Gümüş 5 den 1 haftada çıktım Altına. 30 maç gibi birşey sürdü. Altın 3 de sürünmeseydim büyük ihtimal şu an Plat 2 ya da 1 olurdum. 16 lı win streak yaptığım halde lig atlayamıyorum ondan salıverdim şu anda. İşte plat olsam kendimi övebilirdim çünkü bronzdan baya yüksek oluyor plat :)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.