Şimdi Ara

[BOT FIRSATLARI 2024-2025] (98. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.624
Cevap
282
Favori
627.725
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sacma sapan yerlerden sacma sapan herifler konusuyor.
    buyrun adam akıllı link bir de burdan dinleyin.

Orkun Olgaryoutube
    Vibram Bot/Ayakkabı Taban Teknolojileri ve Çeşitleri I SPXTV
    https://www.youtube.com/watch?v=JLpKgoV2oWc

• gently weeps G kullanıcısına yanıt
    Bugün bu ( sport in street) mağaza'ya da uğradım ,hem ayakkabıya baktım ,hemde vibram taban hakkında konuştuk..Yukarda vermiş olduğum ,yazıların aynısını satış temsilcisi de söyledi..Şehir içi kullanım için uygun olmadığını belirtti..Bir de sizin vermiş olduğunuz link video'yu izleyelim bakalım..Ne demişler..

Evet izledim..Vibram tabanların ,kullanım alanına göre modeleri var gözüküyor..Boyner'de ki ayakkabı nasıl bilmiyorum.Normalde fiyat süper .Bugün uğradığım mağaza'da 279₺ idi..Mesela...Boyner 'de 150 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lene -- 19 Kasım 2017; 0:17:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekdellal

Ümraniye Canpark AVM Markapark’da her şey %50 indirimli. Her marka bot var hemen hemen. Cat 41-42 numaralar kalmamıştı. Yeğene Lumberjack bot aldık. 230₺ etiket fiyatı olan bot 115₺’ye geldi. Aynısını hemen az ötedeki Ayakkabı Dünyasında kontrol ettim hakikaten 230₺. İhtiyacı olan ve yakın olan bi baksın mağazaya.

İndirim cumartesi gününe özel miydi bilginiz var mı? Bir de Timberlandlerde de %50 indirim var mıydı acaba, gözünüze çarptı mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ekdellal kullanıcısına yanıt
    Hocam iade etme imkanınız varsa edin lumberjack kadar saçma ayakkabı görmedim yanlardan açtı benim bot bir de tabanı aşındı 4 ayda.

• quote:

Orijinalden alıntı: hrvl

quote:

Ümraniye Canpark AVM Markapark’da her şey %50 indirimli. Her marka bot var hemen hemen. Cat 41-42 numaralar kalmamıştı. Yeğene Lumberjack bot aldık. 230₺ etiket fiyatı olan bot 115₺’ye geldi. Aynısını hemen az ötedeki Ayakkabı Dünyasında kontrol ettim hakikaten 230₺. İhtiyacı olan ve yakın olan bi baksın mağazaya.

İndirim cumartesi gününe özel miydi bilginiz var mı? Bir de Timberlandlerde de %50 indirim var mıydı acaba, gözünüze çarptı mı?

Haftasınuna özel. Tüm markalar

• quote:

Orijinalden alıntı: bepo-san

Hocam iade etme imkanınız varsa edin lumberjack kadar saçma ayakkabı görmedim yanlardan açtı benim bot bir de tabanı aşındı 4 ayda.

Tamam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bepo-san

Tamam

flo 'da devamlı indirimler oluyor, hep bu fiyatlara gelir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bot tarzı ayakkabı alırken dikkat ettiğim şeyler şunlar

-Su geçirmemesi, ıslanan ayak üşür

-Hafif olması

-Havlu çorapla terletmemesi

-Fiyatı

• www.morhipo.com
    Harley Davidson 025M0249 Scout Bot - Morhipo
    https://www.morhipo.com/harley-davidson-025m0249-scout-bot/15971040/detay

Şu botu kullanmış olup da yorum yapabilecek birisi var mıdır ?

• quote:

Hocam.linkteki bot sanırım. 1 alana 1 bedava kampanyası ile 100 e geliyor, FLO da aynı kampanyayi yapmıştı

www.instreet.com.tr
    Lumberjack Modelleri ve Fiyatları | Instreet
    https://www.instreet.com.tr/lumberjack-1521245d-m-tarcin-erkek-306

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhanb53 -- 19 Kasım 2017; 11:0:58 >

• bir süredir harley bot ve çizmelere merak saldım.

piyasada ve net de 300-400 altında neredeyse yok gibi.

tek bir yer hariç.

sahibinden de. !!!!!!!

la oğlum niye söylemediniz orada 100-150 tl.ye harleylerin satıldığını
  • ayhanb53 kullanıcısına yanıt
    In street flonun zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: ayhanb53

quote:

Hocam.linkteki bot sanırım. 1 alana 1 bedava kampanyası ile 100 e geliyor, FLO da aynı kampanyayi yapmıştı

https://www.instreet.com.tr/lumberjack-1521245d-m-tarcin-erkek-306

Bot bu da. Niye 2 tane alalım onu anlamadım.

• beyler şu bottan aldım sizce karda yağışta iş yapar mı yoksa iade mi etsem bilemedim, ne dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SchmuTzReqaLx

Merrell in Moab Gtx diye bi modeli ar suan 84 euro gözüküyor ama bunun dışı biraz fazla fileli yapiya sahip goretex ama dış görünümü ilk kışı atlattıktan sonra ilk görünümünü büyük ölçüde yitirir gibi umarım 24 kasımda bunlarin Moab gtx fst modeli guzel bi indirime girer de alabiliriz

edit: ürünün linkini paylaşmayı unutmuşum
    Link:https://www.amazon.de/gp/aw/d/B003FM9A6A/ref=cts_sh_2_vtp?ie=UTF8&pf_rd_m=A3JWKAKR8XB7XF&pf_rd_p=1212178307&pf_rd_r=bcc29b3a-cb28-11e7-a9e0-013760635ec6&pd_rd_wg=lcJWO&pf_rd_s=mobile-detail-softlines&pf_rd_t=40701&pi=SL110&pd_rd_i=B000YPSKPS&pd_rd_w=P695e&pf_rd_i=mobile-detail-softlines&pd_rd_r=bcc29b3a-cb28-11e7-a9e0-013760635ec6&dpPl=1&dpID=51qGfCUXhhL&th=1&psc=1

Babama aldım 1.5 yıl önce. İlk yağmurda ayağı sırılsıklam oldu. Firma kullanıcı hatası dedi. Elimizde patladı. Ama günlük kullanmda kullanıyor hala

• DECATHLON
    Hiking - SH520 X-WARM KAR AYAKKABISI
    https://www.decathlon.com.tr/sh500-active-bot-id_8344341.html

Bunu deneyen var mı? Yorumlar ikna edici ve f/p ürün aklıma yattı gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alegra

https://www.decathlon.com.tr/sh500-active-bot-id_8344341.html

Bunu deneyen var mı? Yorumlar ikna edici ve f/p ürün aklıma yattı gibi.

selamlar, görünce yazmak istedim. bende bu bot var decatlon'dan aldım. internetten mi alacaksınız bilmiyorum ama deneyerek alın bir numara büyüğü tam gelebiliyor. onun dışında güzel bir bot, su geçirmez ve yıpranmaz ayrıca ayakları da kokutmaz. şantiyede çalışıyorum bu sebepten zor koşullarda deneme imkanımız var güzel bir bot iki üç kış sizi götürür.

• arkadaşlar şuanda orjinal cat botu en ucuz kaç paraya alabilirim ve nerden alabilirim ?
  • anqelford35 A kullanıcısına yanıt
    bi kaç gün beklersen belki trendyol veya hepsiburada'nın kampanyalarında uygun fiyatlardan alabilirsin.
  • max0007 M kullanıcısına yanıt
    hocam oradaki harley simgesine yakından bakınca mobiletli dayı çıkıyor dikkat et
  • 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.