Şimdi Ara

[BOT FIRSATLARI 2024-2025] (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.633
Cevap
282
Favori
628.121
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok bilinen dünyaca ünlü bir marka hocam kaliteli deniyor ama ben hiç kullanmadım malum 700 ü bir ayakkabıya bağlamak pek mantıklı değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Scooter nasil acaba onerir misiniz

www.hepsiburada.com
    Scooter M1412Cko Erkek Bot Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    http://www.hepsiburada.com/scooter-m1412cko-erkek-bot-pm-sporsco19217

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • www.hepsiburada.com
    The North Face Storm Strike Erkek Su Geçirmez Bot Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/the-north-face-stormstrike-waterproof-erkek-bot-p-HBV0000016M7M?magaza=Samuray%20Sport

Şu bot nasıl kullanan var mı acaba.

• -benjamin- kullanıcısına yanıt
    Ben geçen n11 indiriminden scooter almıştım memnunum,ama ben baya ucuza aldım nerdeyse yarı fiyatına.

• Physicist_Emre kullanıcısına yanıt
    Hocam thr nort face bot iyidir. Fakat bu modelde goretex astar yok. Geçenlerde metro markete gittiğimde goretex astarlı modelini bu fiyata satıyorlardı normalde dediğim model 500 tl den aşağı değildir. (bursa Osmangazi metro). Sizde yakinlarinizda varsa eğer telefonla arayıp botun stoklarını sorgulatabilirsiniz.

• fayda-i maksimize F kullanıcısına yanıt
    Goretex yok ama su kaydırma özelliği var. Kullanmadım bilmiyorum ama belki de gtxden daha iyidir performansı... :)
  • gsserhat kullanıcısına yanıt
    Goretex in özelliği sadece su geçirmeyen değildir hocam. Aynı zamanda ayağı terletmez. Arkadaşın dediği botun fiyatı hemen hemen bütün sitelerde aynıdır. Ama benim bahsettiğim botu 500 tl den aşağı görmedim. Arkadaş bot almışken aynı fiyata daha iyisini alsın diye söyledim.

• iki hafta önce keen koven mid wp botu markafoniden 171 liraya aldım. f/p olarak uygun olduğunu düşünüyorum[BOT FIRSATLARI 2024-2025]
  • CONQUER. kullanıcısına yanıt

Sepette 50 euroya düşüyor. Kargo ücretsiz. 5-6 güne elinde olur.
  • Ümraniye Modern East AVM, 2.kat köşedeki mağazadan, yanlış hatırlamıyorsam Pelin mi ne idi mağaza adı, Dunlop bot aldım, ciddi indirim vardı, 102 TL'ye geldi, %100 Türk Malı, 2 gündür giyiyorum, uzun yürüyüş de yaptım bugün, şimdilik çok memnunum.

• McCloskey kullanıcısına yanıt
    Gayet uygun hocam bende almayı istiyordum. fakat fileli kısımları çabuk yipranir diye düşündüm. Botla ilgili gorusleriniz nasıl?

• Arkadaslar postal tarzi dar paca ile giyilebilecek bot bilen var mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi içinizden biri -- 6 Aralık 2016; 21:49:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: McCloskey

iki hafta önce keen koven mid wp botu markafoniden 171 liraya aldım. f/p olarak uygun olduğunu düşünüyorum[BOT FIRSATLARI 2024-2025]

nasıl o fiyata geldi hacı. çok iyi almışsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: McCloskey

iki hafta önce keen koven mid wp botu markafoniden 171 liraya aldım. f/p olarak uygun olduğunu düşünüyorum[BOT FIRSATLARI 2024-2025]

hocam çok iyimiş nasıl bu kadar uyguna aldınız
  • Metrodakiler hala duruyormu, tükenmediyse mutlaka almak lazim.

• metrodakilere baktım gereksiz pahalı. o fiyatlara zaten her yerden alınabiliyor 349-399 gibi fiyatlar vardı. sezon sonu 200-250 civarına iniyor

• aböRjin kullanıcısına yanıt
    250/50 +kod

• Metroyu aramak lazım hocam bende bilmiyorum. 50tl ve üzerine gıda dışı 50 tl ustu alisverise 25 tl lik çek veriyorlar. O cekide 100tl ve üzeri gidadisi alışverişte kullanabiliyorsunuz. Yani dediğim botu 25 tl daha ucuza alabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: narec

Scooter nasil acaba onerir misiniz

www.hepsiburada.com
    Scooter M1412Cko Erkek Bot Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    http://www.hepsiburada.com/scooter-m1412cko-erkek-bot-pm-sporsco19217

Hocam ben 2 sezondur kullanıyorum. Antalya da yağmurlu günlerde kullandım su almadı. Birde benim ayağım hava almayınca acayip terler ve koku yapar bu botta daha öyle bir problemle karşılaşmadım. Ayakkabı dünyasında 220 tl olan botu başka bir mağazadan kampanya ile 140 tl ye aldım.

• fayda-i maksimize F kullanıcısına yanıt
    şimdilik çok memnunum yürürken ayağı yormuyor. spor ayakkabılarımdan daha konforlu diyebilirim. ayağı sıcak tutuyor su geçirmiyor. columbia north face yorumlarına baktığımda olumsuz yorumlar fazlaydı. keen hakkında olumsuz yorum neredeyse görmedim. bakalım deneyelim

• 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.