Şimdi Ara

[BOT FIRSATLARI 2024-2025] (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (4 Mobil) - 2 Masaüstü4 Mobil
5 sn
4.629
Cevap
282
Favori
627.988
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba,http://catsoutlet.com/kampanya/ sayfasında 149 tl'ye 41 numara siyah bot aldım, ancak büyük geldi, iade etsem paramı alabilir miyim? Birde sitede 0850 840 25 46 numaralı telefonu vermişler ama superonline çıkıyor karşıma, daha önce bu siteden alışveriş yapıp iade isteyen varsa yardımcı olabilir mi? Gelen botun orjinal olup olmadığını nasıl anlarım?
  • ebrehe84 E kullanıcısına yanıt
    Yazın takip etmiştim uygundu fiyatlar ama eski sezonun elde kalanlarıydı. Numara bulamamıştım. 400 liraya yeni sezon Keen gypsum 2 aldım. Gelince fikirlerimi paylaşacağım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: impossiblems

Merhaba,http://catsoutlet.com/kampanya/ sayfasında 149 tl'ye 41 numara siyah bot aldım, ancak büyük geldi, iade etsem paramı alabilir miyim? Birde sitede 0850 840 25 46 numaralı telefonu vermişler ama superonline çıkıyor karşıma, daha önce bu siteden alışveriş yapıp iade isteyen varsa yardımcı olabilir mi? Gelen botun orjinal olup olmadığını nasıl anlarım?

Gönlün rahat olsun
    Tabiki çakma

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bos gecicez heralde bu sezon soyle guzel bi bot kampanyasi cikmadi hala.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemsch

bende merrell aldım ve bugün iade ettim. çok geniş ve kabaydı. ayrıca ekşide okuduğum yorumlarda canımı sıktı. yapıştırmalar 1 senede açıldı ve hemen herkesin ortak şikayeti koku yapması.

Ben de Merrell kullanıyorum öyle bir problemim yok. Alalı 5 sene oldu ayrıca ayakkabı hala taş gibi. Açılma, yırtılma, su geçirme problemleri yok. Bakım da yapmadığım halde bu şekilde. Kesinlikle tavsiye ederim. Ben tekrar almayı düşünüyorum bulursam güzel bir modelini.

Her yıl sonbaharda giymeye başlarım hemen hemen her gün giyerim bahara kadar da onu da belirteyim.
  • Yeşil kundurada Cat Watershed Waterproof su geçirmez modeli 169 tl şuan ihtiyacı olan baksın bence piyasada 349 tl. Ben aldım bir tane.

Yeşil Kundura Online Ayakkabı Satış Sitesi | Erkek, Kadın ve Çocuk Ayakkabı Modelleri
    Watershed Waterproof Erkek Bot
    http://www.yesil.com.tr/erkek-botlari/watershed-wp.html

• zallas kullanıcısına yanıt
    bazı şeyler şans işi biliyorsunuz. yapıştırma hataları sık olmasada kullanıcılara denk gelmiş olabilir fakat koku konusunda bir çok kişi dert yanıyordu. vücudum normalden fazla terlediği için koku olayı ürküttü. riske girmek istemediğim için iade ettim.

bugün şu aşağıdaki botu aldım. uzun olması bileği rahatsız edebilir yinede renklerini beğendiğim için denemek istiyorum. ayak 44 numara alınca bu tip kaba ayakkabılar çok çirkin durabiliyor. bu da olmazsa outdoor bot defterini kapatırım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: cemsch

bazı şeyler şans işi biliyorsunuz. yapıştırma hataları sık olmasada kullanıcılara denk gelmiş olabilir fakat koku konusunda bir çok kişi dert yanıyordu. vücudum normalden fazla terlediği için koku olayı ürküttü. riske girmek istemediğim için iade ettim.

bugün şu aşağıdaki botu aldım. uzun olması bileği rahatsız edebilir yinede renklerini beğendiğim için denemek istiyorum. ayak 44 numara alınca bu tip kaba ayakkabılar çok çirkin durabiliyor. bu da olmazsa outdoor bot defterini kapatırım :)
    https://www.morhipo.com/kampanya/detay/15800641/50902/salomon-l37070900-conquest-gtx-

Hayırlı olsun hocam Salomon dan pişman olacağınızı düşünmüyorum Koku konusunda ise ayakkabı gerçekten çok sıcak tutuyor. Normal zamanda çok üşüyen birisi oldugum için bu durum beni rahatsız etmiyor herkesin bünyesi farklı tabi .

• quote:

Orijinalden alıntı: MertMeteAlp

quote:

Orijinalden alıntı: impossiblems

Merhaba,http://catsoutlet.com/kampanya/ sayfasında 149 tl'ye 41 numara siyah bot aldım, ancak büyük geldi, iade etsem paramı alabilir miyim? Birde sitede 0850 840 25 46 numaralı telefonu vermişler ama superonline çıkıyor karşıma, daha önce bu siteden alışveriş yapıp iade isteyen varsa yardımcı olabilir mi? Gelen botun orjinal olup olmadığını nasıl anlarım?

Gönlün rahat olsun
    Tabiki çakma

Nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz, fiyatından mı yoksa satın aldığım sitenin mi çakma bot sattığını duydunuz daha önce?

• quote:

Orijinalden alıntı: 34İSTANBUL58

Yeşil kundurada Cat Watershed Waterproof su geçirmez modeli 169 tl şuan ihtiyacı olan baksın bence piyasada 349 tl. Ben aldım bir tane.

http://www.yesil.com.tr/erkek-botlari/watershed-wp.html

Nubuk deri, botun ruhuna aykırı. Su ve çamurda çabuk deforme olur, temizliği zordur. Inşallah pişman olmazsınız.

• North Face, Jack Wolfskin gibi markaların max 350-400 civarına sağlam botları var mı bildiğiniz şuan fırsat olarak?
  • boynerde 389a northface vardı. hopi ve indirim çekiyle iyi fiyatlara gelebilir.

markafonide 50tl indirim + 50tl axess çip para +%10 avantajix üçlüsünü kullanıp bişeyler bulabilirsin.

• Boynerde oluyor bir şeyler ben aldım 529 liraydı fiyatı. %20 İndirim kullanarak 100 lira aşağıya iniyor. + 300/150 hediye çeki veriyor. Onu ister kullanır ister satarsınız. + 30 TL Shell puan veriyor. Satarsanız hediye çekini ayakkabı 370 e falan gelmiş oluyor
  • Avantajixi unutmayn markafoni 10 boyner o veriyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 46-47 numara giyiyorum bot bulmak zor oluyor baya zaten çok ağır kış olmadıkça pek giymem şöyle max 200 civarına bir bot bulamadım gitti internette Ankara'da bulabileceğim yer önerisi bekliyorum bulamazsam mecbur Decathlondaki 100-200 arası ürünlere bakıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pozitron~ -- 29 Ekim 2016; 13:49:39 >
  • Valla bot değil ama markafonide columbia conspiracy outdoor ayakkabı yakaladım. Epey indirimli. Büyük numara tekti. Dayanamadım yapıştırdım. Büyük ayaklı olunca fırsatları kaçırmamaya alışıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsserhat -- 29 Ekim 2016; 21:58:17 >
  • Metro markete gitmelisiniz north face salomon columbia jack wolfskin çok ucuz ben bugün 550 liralık north face i 200 e aldim

• quote:

Orijinalden alıntı: RecepB10

Boynerde oluyor bir şeyler ben aldım 529 liraydı fiyatı. %20 İndirim kullanarak 100 lira aşağıya iniyor. + 300/150 hediye çeki veriyor. Onu ister kullanır ister satarsınız. + 30 TL Shell puan veriyor. Satarsanız hediye çekini ayakkabı 370 e falan gelmiş oluyor

dostum % 20 indirim kullaninca cek geldimi acaba.

• quote:

Orijinalden alıntı: Trustuer

quote:

Boynerde oluyor bir şeyler ben aldım 529 liraydı fiyatı. %20 İndirim kullanarak 100 lira aşağıya iniyor. + 300/150 hediye çeki veriyor. Onu ister kullanır ister satarsınız. + 30 TL Shell puan veriyor. Satarsanız hediye çekini ayakkabı 370 e falan gelmiş oluyor

Evet kardeşim geldi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Trustuer

quote:

Evet kardeşim geldi

tasekkur ederim.

• 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.