Şimdi Ara

[BOT FIRSATLARI 2024-2025] (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.560
Cevap
279
Favori
621.197
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sano

Ben de YDS'den almayı planlıyorum ama gore-tex'li modellerle diğerleri arasında kafadan 100 liradan fazla oynuyor. Bu farka değecek bir şey mi bu gore-tex, ona göre alalım?

Alıntıları Göster
    ilgilenen olursa 43 numara giyenler için Timberland bot Amerikadan gelme

http://forum.donanimhaber.com/m_112002812/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: getbusy06

ilgilenen olursa 43 numara giyenler için Timberland bot Amerikadan gelme

http://forum.donanimhaber.com/m_112002812/tm.htm

Alıntıları Göster
    Puma Nakiska GTX® giyen tavsiye eden varmı arkadaşlar, 240 tl civarı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: undermunder

Bu mesaj silindi.
    ya arkadaşlar takım elbiseyle giyilebilecek f/p ürünlerinde yok mu hiç kampanya ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Subsie

ya arkadaşlar takım elbiseyle giyilebilecek f/p ürünlerinde yok mu hiç kampanya ?

Alıntıları Göster
    Darkwoodtıkla
  • quote:

Orijinalden alıntı: TrMaSter

Darkwoodtıkla

Alıntıları Göster
    Günlük kullanım için bordo renk bot tavsiyelerinizi alabilirim ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: electronica

Günlük kullanım için bordo renk bot tavsiyelerinizi alabilirim ..

Alıntıları Göster
    Bana hediye bir harley davidson bot geldi.Ürün sadece bir kere deneme amacıyla giyildi ve büyük geldiği için isteyen birine satabilirim.(ayakkabı 40 numara.30cm)Ürünün etiket fiyatı 340 lira.İsteyen pm atsın fotoğrafları falan atarım.Fiyatı da konuşuruz.
  • Böyle giderse ya gtxli bir yds alacam ya da the north face snowstrike ii alacam biri yardımcı olsa sevinirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atsız-Ata kullanıcısına yanıt
    Scooter marka bot aldim arkadaslar. Bir deneyin hosunuza giderse alin. Tavsiyedir. L

• Arkadaşlar büyük ihtimalle şubat gibi Slovakya ya gideceğim ve harley davidson bot almak istiyorum su geçiriyor mu soğuktan korur mu bilgi verirseniz memnun olurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknolojist_44

Arkadaşlar büyük ihtimalle şubat gibi Slovakya ya gideceğim ve harley davidson bot almak istiyorum su geçiriyor mu soğuktan korur mu bilgi verirseniz memnun olurum
    www.hepsiburada.com
    Outdoor Ayakkabı Modelleri ve Fiyatları - Efsanelerin Hepsi Burada!
    http://www.hepsiburada.com/salomon-x-ultra-gore-tex-ayakkabi-p-OUTBATISL9798-09

Linkteki ayakkabıyı almayı düşünüyorum. Fiyatı 330 liraya geliyor. Ancak bu modelin diğer Salomon' lara göre daha ucuz olduğunu fark ettim. Paraya kıyıp XA Pro 3D mi alsam?

• Harley davidson bot 150 tl. Fakat orjibal mi bilemedim. 46 numarasini, eger urun orjinal ise almayi dusunuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: u_g_o_189

quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

quote:

Orijinalden alıntı: u_g_o_189

Arkadaşlar Columbia Firecamp Mid Waterproof bu ayakkabı hakkında bilginiz var mı? önerir misiniz? (295tl)
    http://www.columbia.com.tr/urun/columbia-ayakkabi-21639/siyah

diğer yandan aklımda

North Face M Snowstrike II
    Keen Koven Mid WP
    Lumberjack 1524990M (uygun fiyatlı)

Columbia markasına o kadar para vermeyin, sağlam outdoor markalarının gerisinde kalan bir markadır. Listeden snowstrike olabilir. Koven daha ziyade orta karar 4 mevsimlik bir bot. Onun yerine revel III modelini alsanız daha iyi olur. Lumberjack'ten uzak durun. Onu alacağınıza scooter alın daha iyi.

öncelikle ilginiz için teşekkür ederim çok oluyorum ama bir kaç sorum daha olacak
    belirtmeyi unuttum kusura bakmayın.
    ben botu şehir hayatında kullanacagım outdoor botlarını tercih etme sebebim daha saglam, hafif ve sıcak tutmaları.
    outdoor markaları arasından model secerken biraz daha kibar modelleri secmeye çalışıyorum.
    bu nedenle rebel III yerine koven dedim (iki modeli de canlı görme sansım olmadı fotolardan anladıgım kadarıyla)
    bir de koven 4 mevsimlik derken kış koşullarında (sıcaklık,su geçirmeme,kayma,saglamlık,rahatlık....olarak) snowstrike ve firecamp ın gerisinde mi kalır??
    Columbia Firecamp Mid
    North Face M Snowstrike II
    Keen Koven Mid WP

bu modellerin tabanları şehir hayatında kayma flan yapmaz degil mi?

Alıntıları Göster
    339 TL'ye Harley Davidson'un şu (http://www.boyner.com.tr/urun/harley-davidson-bot-1789758-518988656-0-0.html) botunu aldım.Sizce iyi mi yapmışım yoksa kötü mü?

• Arkadaşlar şu botu almak istiyorum, duruşu hoşuma gitti fakat teknik detay olarak pek fazla bilgi verilmemiş sıcak tutar mı bu ayakkabı

• abjkli kullanıcısına yanıt
    Güzel fakat bakımı zor bi ayakkabı nubuk deri olması sebebiyle

Ben de 1 hafta önce laconia modelini aldım ama kotun altına çok garip duruyor gibi geldi hala giymedim
    Bağcık olmayınca kız botu gibi geliyor insanın gözüne
    Ama fiyatlar aşağı yukarı aynı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hogokce -- 29 Kasım 2015; 23:58:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

Harley davidson bot 150 tl. Fakat orjibal mi bilemedim. 46 numarasini, eger urun orjinal ise almayi dusunuyorum

Cakma hocam almayin paraniza yazik.

• quote:

Orijinalden alıntı: Teknolojist_44

Güzel fakat bakımı zor bi ayakkabı nubuk deri olması sebebiyle

Hocam yalnız nubuk deri olan değil diğer siyah olan benim bot.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hogokce

Ben de 1 hafta önce laconia modelini aldım ama kotun altına çok garip duruyor gibi geldi hala giymedim
    Bağcık olmayınca kız botu gibi geliyor insanın gözüne
    Ama fiyatlar aşağı yukarı aynı

Hocam öyle düşünmeyin. Bağcıksız bot da güzeldir bence.Bu arada benim bot siyah olan,linke tıklandığında ilk gelen bot değil yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abjkli -- 1 Aralık 2015; 0:25:11 >
  • Beyler KEEN markasının güzel botları var. Fiyatlar 350 tl civarı. Marka hakkında bilgi verir misiniz? Verilen paraya değer mi?

www.flo.com.tr
    Keen Modelleri ve Fiyatları | En Ucuz Keen Ürünleri
    http://www.flo.com.tr/Keen-1013285-Siyah-Koyu-Yesil-Erkek-Outdoor.html

Bu hoşuma gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olcaycukur -- 1 Aralık 2015; 1:34:10 >

Hadi ya yanlış oldu o zaman biz iki tane aldık
    Estes ve charles modelini ikisi de gayet güzel tavsiye ederim tabi Zaman'la ne olur bilinmez

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.