Şimdi Ara

[BOT FIRSATLARI 2024-2025] (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.624
Cevap
282
Favori
627.725
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ayaklarım çok fazla üşüyor. Geçen yıl harley davidson marka hantal ve kaba bir bot almıştım sırf ayaklarımı sıcak tutsun diye ama sıcaklık yönünde hiçbir artısını göremedim.
    Biraz araştırdım gtx modelli, the north face, merrell, solomon gibi markalar için iyi diyorlar.
    Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar. Bir de şehir içinde kullanacağım için kaymaması da büyük bir avantaj olur.

Bu arada şu site ve ürün nasıldır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IraArel -- 5 Aralık 2015; 23:37:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ernestitoo

Arkadaşlar şöyle karda kışta giyilecek ayağı çabuk üşüyen birinin bile ayağını sıcak tutacak, içinde kürkü olan ya da sıcak tutacak yapıda astarı olan, asla su geçirmeyen,karda kaymayan şeklen de biraz göze hitap eden bir model var mı ? Biliyorum çok şey istiyorum ama belki vardır :)

Arkadaş hislerime tercüman olmuş.
  • Arkadaşlar bende şöyle birşey buldum. Orjinalliği konuşunda şüphelerim olmasına rağmen :( Belki Ankara'da olan biri bakıp toplu indirim olabilir bizlere :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enfornog -- 6 Aralık 2015; 9:55:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Atsız-Ata

Ben memnunum hocam 2 kere kullandım su geçirmedi ve ayaklarımda terleme olmadı

Merhaba hocam,
    Hocam botu kullanıyor musunuz? (The North Face Snowstrike ii)
    Nasıl? İçi izalasyon malzemeleriyle kaplı mı? Demek istediğim tüy vs oluyor içi kalın kaba duruyor ama ayağı sıcak tutuyor.
    Anlatabilmişimdir umarım.

Sıcaklığı nasıl acaba? Benim için en önemli kıstas bu, ayaklarım hep üşür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Radyoaktifmadde

quote:

Orijinalden alıntı: Ch4ylak

3-4 yıldır Adidas ve Nike'ın goretex'lerini kullanıyorum, su geçirmiyor + koku yapmıyor, ancak fayans vb ıslak zemin üzerinde çok kayıyor nalet olası şeyler..
    Kaymadan kışı geçirebileceğim bi ürün yokmu?

Bu nasıl hocam?

hiç inceleme ansın oldu mu bilmiyorum ama
    bu ürün sırf nike diye bu para.
    elime aldıgım gibi yerine koymam bir oldu hiç BOT gibi bir ayakkabı değil. en fazla 150 tl eder.
    bu paraya yukarıda ak14 un aldıgı ayakkabı cok daha ürtün bir ayakkabı.

• quote:

Orijinalden alıntı: ak14

Scooter bakarkene resmi satıs yapan magaza bulamadım..adrenalin outdoordan the north face snowstrike aldım. 340 tl cıvarında idi nakıt ıle 305 e ve kampanya ile 255 tl ye geldı(işin ustadları ındırımlerı kovala derdı de ınanmazdım) ve kıs kapıya dayandı bakalım ne kadar ustun ozellıkte gorecegız :)

ayagı ıyı sarıyor acaba genısler mı bılemedım hanı yenı bot oldugu ıcın daha alısamadım 1 beden buyugunu aldım acaba yarım bedenle degıstırsem mı dıye dusunuyorken adrenalı aradım esneme yapacagını belırttı kı taraklı ayak aynı numara arkadasıma denettırdım ve brz olsn rahatladı bakalım görecegız özellıklerını..ortalama botlar su gecırmeyen 180 den baslıyordu kampanya ıle 250 ye gelmesı bana (kargoyu dusunce tam 250 edıyor :D ) işime de geldi hanii..

şimdi ucuza deri görünümlü klasık bot bakıyorum kuru kıs aylarında kısa surelıgıne göturecek hafıf bırsey tavsıye magaza önerılerıne acıgım butce ıse 100tl yı gecmeyı dusunmuyorum acıkcası new vision un botunu 2 yıl evvel ınce derı botunu( derı olmasada derı ıle farkını ayırt etmek ımkansıza yakındı) 50 tl ye almıstım ve patlak catlak hıcbırsey yoktu kısacası mevsımlık ucuza klasık bot tavsıyelerıne acıgım..

The nort face ıse sıparıs verdıgım merrel polaranda nazaran daha hafıf daha sık gorunumde 120 tl daha ucuza(merrel farklı renk gonderımı oldugu ıcın ıade ettım)

ayakkabının sıcak tutması konusuna gelınce de cok ıyı sardıgı ıcın oldugunu dusunuyorum..

kardeş sonunda döndün dolaştın benim önerdiğim modeli almıssın
    ayağında paralansın

gerçi ben bu modeli almadım ama

• www.flo.com.tr
    Lumberjack Modelleri ve Fiyatları | En Ucuz Lumberjack Ürünleri
    http://www.flo.com.tr/Lumberjack-A3323070-Koyu-Kahve-Erkek-Bot.html

ürün hakkında bilgisi veya tavsiyesi olan varmı?
    ayakları sıcak tutarmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: enfornog

Arkadaşlar bende şöyle birşey buldum. Orjinalliği konuşunda şüphelerim olmasına rağmen :( Belki Ankara'da olan biri bakıp toplu indirim olabilir bizlere :))

derisan.sahibinden.com
    sahibinden.com Hata Sayfası
    http://derisan.sahibinden.com/giyim-aksesuar-erkek?sorting=storeShowcase

armani ayakkabı 119 tl olur mu güzel kardeşim

• quote:

Orijinalden alıntı: u_g_o_189

quote:

Scooter bakarkene resmi satıs yapan magaza bulamadım..adrenalin outdoordan the north face snowstrike aldım. 340 tl cıvarında idi nakıt ıle 305 e ve kampanya ile 255 tl ye geldı(işin ustadları ındırımlerı kovala derdı de ınanmazdım) ve kıs kapıya dayandı bakalım ne kadar ustun ozellıkte gorecegız :)

ayagı ıyı sarıyor acaba genısler mı bılemedım hanı yenı bot oldugu ıcın daha alısamadım 1 beden buyugunu aldım acaba yarım bedenle degıstırsem mı dıye dusunuyorken adrenalı aradım esneme yapacagını belırttı kı taraklı ayak aynı numara arkadasıma denettırdım ve brz olsn rahatladı bakalım görecegız özellıklerını..ortalama botlar su gecırmeyen 180 den baslıyordu kampanya ıle 250 ye gelmesı bana (kargoyu dusunce tam 250 edıyor :D ) işime de geldi hanii..

şimdi ucuza deri görünümlü klasık bot bakıyorum kuru kıs aylarında kısa surelıgıne göturecek hafıf bırsey tavsıye magaza önerılerıne acıgım butce ıse 100tl yı gecmeyı dusunmuyorum acıkcası new vision un botunu 2 yıl evvel ınce derı botunu( derı olmasada derı ıle farkını ayırt etmek ımkansıza yakındı) 50 tl ye almıstım ve patlak catlak hıcbırsey yoktu kısacası mevsımlık ucuza klasık bot tavsıyelerıne acıgım..

The nort face ıse sıparıs verdıgım merrel polaranda nazaran daha hafıf daha sık gorunumde 120 tl daha ucuza(merrel farklı renk gonderımı oldugu ıcın ıade ettım)

ayakkabının sıcak tutması konusuna gelınce de cok ıyı sardıgı ıcın oldugunu dusunuyorum..

kardeş sonunda döndün dolaştın benim önerdiğim modeli almıssın
    ayağında paralansın

gerçi ben bu modeli almadım ama

Allah razı olsun hepımızın ayagı dert sıkıntı eza keza görmesın :) sen ne aldın üstad

Esasen bu modelin özelliklerine hakim değildim ve gecen senelerde baktıgımda yanılmıyorsam pahali idi o yuzden kafamda aradıgım özelliklerdeki modellere ve alternatıflere baktım the north face ulkemızde yaygın reklamından dolayı İYİ fiyatlara satılıyor ben öncelkle bu modelde füme veya siyah renk yok dıye eleyıp MERREL polarand a yöneldım :) Merrel sıparısımde ıstedıgım renk gelmedı sıyah yerıne kahverengı geldı kı gönderen fırmayı da tahmın edebılıyorum :) bırde kaba durdu abiyane tabirle amele ayakkabısı ıs ayakkabısı gıbı.. burda da ee paylasıldı konusuldu hb de ozellıklerıne yenıden göz attım rengı yıne yoktu lowa marka bota yonelırken adrenalinoutdoorda sıyahını gördum :) denkte geldı kampanyaya.. valla hayrında gectı hanı cunku eledıgım modeldı yalan yok özellıklerını de adrenalınde brz okuyup arastırdım yeter bu çile dedım aldım daha nasıp olmadı kullanmak şöyle sular seller aksa kuru kuru ayazlar karlar olsa da denesek :D

Bu aralar sanslıyım sanırım sen bır model daha öner ucuz yollu belkı ondada bır ındırım yakalarız :D klasik deri tipi

• quote:

Orijinalden alıntı: Altıpatlar

quote:

Arkadaşlar bende şöyle birşey buldum. Orjinalliği konuşunda şüphelerim olmasına rağmen :( Belki Ankara'da olan biri bakıp toplu indirim olabilir bizlere :))

derisan.sahibinden.com

Armani yazan sadece modeli belirtmis. Urun aciklamasinda kendi uretimleri oldugunu belirtmis.

Harley ler icin sormustum. Kesinlikle orjinal dedi. Yurtdisi outlet urunlermis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 150-250 tl bandında ayakkabı alıcaksanız özel üretm adı sanı bılınmedık bırsey almayın kesınlıkle...Gidin dockers cat harley lumberjak scooter greyder fln alın daha iyi hemen hemen hepsi aynı bantta fıyatlarda waterproof fix var ..Sıcak tutar mı bilemicem ama waterproofun dayanım suresı var hani... turk ayakkabı sanayı (kunduracılar )tasarımda guzeller eyw adamın ıcı gıdıyor ama bot degıl goruntu hepsı ve gereksız pahalı...

bıraz havam olsn seklım olsunda dersenız nike dan zıyade adidas öneririm (the north face yı satın aldı muhabbetınden dolayı ve olumlu yorum cok)

YDS de de super botlar var o paraya sıyah tavsıye edılır olumlu cok yorum var ozellıkle gezenbilir ve dagcılık uzerıne kurulu sıtelerde ama hepsı sıyah..Onun dısında malum fakir outdoorlarına takılmak lzm bnm gibi :)

Keen getırmıyor kıs botu dıstırıbutöru.. north face de var bazı botlar meshur ve pahalı merrel var dıstırıbutor sıkıntısı var lowa var tarza uyarsa mind var paraya kıyarsanız övgu dolu asolo vsvs gıdıyor . Colombiadan uzak durun ABD pazar malı denılıyor defaatle.

Hıcbırını bırebır kullanmadım ve kullanan olacagını zannetmıyorum cıddı meblaglar bunlar sonucta ..Kullanıcı yorumları ıse prof dagcılık uzerıne genelde yada yanlıs secımlerden öturu sıkayetlerden

vıbram taban dıye tutturan ben onca arastırmadan sonra yenı yenı anladım kı vıbram taban dag tas ıcın sehrde olmaz :D goretex dıye tutturan ben waterproof teknolojısı goretex ıle aynı :) contagrıp ultraselec vsvs bıton sey var her marka ıcın o yuzden verılen paraya degecek seyler tavsıye ederım arastırmaya gırmeye bıle gerek yok Bu konu gayet yeterlı..Bu ısın piri adamlarla da konusulmuyor adamlar ayaklı kutuphane :) tarıhcesıne gırıyor ısın cıkılmıyor

180-250 bandında waterproof olması kaydıyla scooter dockers lumberjack(ıcımde hep suphe olsada) cat greyder heryerde cesıt cesıt bulunabılır ki cetınkaya magazasında dockerın clasık ve spor tarzda eskı yıllara ve yenı yıllara aıt cok hos modellerı mevcuttu..

• Vay arkadaş başlıkta bot fırsatları yazıyor içerikte ise atomu parçalıyolarvibram,goratexler waterpoflar havada uçuşuyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: C93

quote:

bulursan bana da haber ver hocam ben de bakıyorum. denk gelirsem yazarım

hocam ınternetten bakınıyoruz ama hep ozel uretımler 100tl bandında var(olumlu yorumları olan) fakat guvenemıyorum ne yalan söyleyım 100 tl olunca 50 tl daha koyup max orta kalıte marka bırsey alınabılıyor..Son dönem modasal bot bakıyorsan hb collezıona marka bot var 70 tl dolaylarında..hanı collezıona dıe bıraz guvendım yoksa 50 tl ye de var ben sıyah klasık tıp bot bakıyorum ıcı kurklu olursada hanı guzel olur dıye bır bot kestırdıom gozume ama daha carsıya pazara bakmadım gectıgımız senelerde aldıgım new vision botu gıbı ucuza ıdare eder gorunumu guzel denk gelmıyor acıkcası

www.istanbulbilisim.com.tr
    Wolfland 802 2904 Sıyah Erkek Bot
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/wolfland-802-2904-siyah-erkek-bot-fiyati,194063.html

GittiGidiyor
    HAKİKİ DERİ DETECTOR ERKEK BOT Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    http://urun.gittigidiyor.com/giyim-aksesuar/hakiki-deri-detector-erkek-bot-197619476

decettor bot ıle ılgılı n11 de yada sanalpazardaydı sanırım olumlu yorum cok..işine yarar mı bilmem sende bulur gorursen haberdar edersen sevınırım

• Uzun araştırmalarım sonunda Salomon Eskape GTX aldım. Kış için işimi görecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: m@rslan

quote:

Orijinalden alıntı: Altıpatlar

quote:

derisan.sahibinden.com

Armani yazan sadece modeli belirtmis. Urun aciklamasinda kendi uretimleri oldugunu belirtmis.

Harley ler icin sormustum. Kesinlikle orjinal dedi. Yurtdisi outlet urunlermis

yalan.
    yurtdışında harley 100$ civarı
    bunlar 140TL ye satıyor

• quote:

150-250 tl bandında ayakkabı alıcaksanız özel üretm adı sanı bılınmedık bırsey almayın kesınlıkle...Gidin dockers cat harley lumberjak scooter greyder fln alın daha iyi hemen hemen hepsi aynı bantta fıyatlarda waterproof fix var ..Sıcak tutar mı bilemicem ama waterproofun dayanım suresı var hani... turk ayakkabı sanayı (kunduracılar )tasarımda guzeller eyw adamın ıcı gıdıyor ama bot degıl goruntu hepsı ve gereksız pahalı...

bıraz havam olsn seklım olsunda dersenız nike dan zıyade adidas öneririm (the north face yı satın aldı muhabbetınden dolayı ve olumlu yorum cok)

YDS de de super botlar var o paraya sıyah tavsıye edılır olumlu cok yorum var ozellıkle gezenbilir ve dagcılık uzerıne kurulu sıtelerde ama hepsı sıyah..Onun dısında malum fakir outdoorlarına takılmak lzm bnm gibi :)

Keen getırmıyor kıs botu dıstırıbutöru.. north face de var bazı botlar meshur ve pahalı merrel var dıstırıbutor sıkıntısı var lowa var tarza uyarsa mind var paraya kıyarsanız övgu dolu asolo vsvs gıdıyor . Colombiadan uzak durun ABD pazar malı denılıyor defaatle.

Hıcbırını bırebır kullanmadım ve kullanan olacagını zannetmıyorum cıddı meblaglar bunlar sonucta ..Kullanıcı yorumları ıse prof dagcılık uzerıne genelde yada yanlıs secımlerden öturu sıkayetlerden

vıbram taban dıye tutturan ben onca arastırmadan sonra yenı yenı anladım kı vıbram taban dag tas ıcın sehrde olmaz :D goretex dıye tutturan ben waterproof teknolojısı goretex ıle aynı :) contagrıp ultraselec vsvs bıton sey var her marka ıcın o yuzden verılen paraya degecek seyler tavsıye ederım arastırmaya gırmeye bıle gerek yok Bu konu gayet yeterlı..Bu ısın piri adamlarla da konusulmuyor adamlar ayaklı kutuphane :) tarıhcesıne gırıyor ısın cıkılmıyor

180-250 bandında waterproof olması kaydıyla scooter dockers lumberjack(ıcımde hep suphe olsada) cat greyder heryerde cesıt cesıt bulunabılır ki cetınkaya magazasında dockerın clasık ve spor tarzda eskı yıllara ve yenı yıllara aıt cok hos modellerı mevcuttu..

Guzel aciklamissin eyvallah ama Cat'ten kesinlikle uzak durun derim. Hele ki 250 TL'leri gecin 100 lira olsa belki alinir.

2 yil once cat'in cok hos bi modelini aldim(gorunum olarak), paraya da kiydim. Ve sonuc husran, ayaklarim BUZ gibi, uclari terliyor her daim. Ve kalas gibi agir bot. O botla yurtdisi gezisi yapmak gini bir mallik yaptim ve dizim sisti hastanelik olacaktim neredeyse. Outdoor bottan falan anlamam, hatta hic duymamistim o zamanlar.

Var mi 200 TL civarinda ayagimi sicak tutacak bir ayakkabi? Ne tipi ne markasi onemli degil, sicak tutsun istiyorum..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Terminou

Uzun araştırmalarım sonunda Salomon Eskape GTX aldım. Kış için işimi görecektir.

Netten baktim, guzel gorunuyor. Peki neden bu ayakkabiyi aldin onu da aciklar misin herkes bilsin ogrensin. Mesela gtx harici hangi ozelligi var, tabani nasildir, hangi dereceye kadar sicak tutar vs.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • üstad bizde su gecırmesın sıcak tutsun dedık saydıgım markaları o yuzden es gecıp orta sevıye kalıte outdoor urunlere yoneldık ama sehırde kullanım ıcın ve 200 tl ye maalesef :( kampanyada denk getırırsenız ne ala ama 300 tl den baslıyor hatta 350 bantlarından demek daha yerınde olur...

Heleki son 2 haftada takıpte oldugum su gecırmez ısı yalıtımlı urunler 50-100 tl daha pahalı halde..

200 gr. Thinsulate ® yalıtım malzemesi (hareket halındekı ısıyı korumak ıcın) -10
    400 gr Thinsulate ise hareketsiz koruma -25

sıcak tutmak ıcerıgı bu sekılde olucak yada ayagınızı cıddı anlamda saran nefes alan fakat terletmeyen bır ayakkabı + yıne aynı ozellıkte sıcak tutan corap :(

birebir görmüş oldugum ama kullanmadıgım fakat ayagınızı ıcıne soktugunuzda sıcak tutan
    the north face snowstrike ve merrel polarand rove mevcut....merrel gecen hafta hb da 369 tl ıdı suan 464 tl :) ve sıyah model degıl satısta olan kahverengıdır stoklarda tum numaralar yoktu su an var gozukuyor..

scootern bazı modellerınde ısı yalıtımlı sıcak tutar ıbaresı mevcuttu denemedım.. 189 tl bantlarında onlarda...

• İki seneye göre botlar abartısız 3.5 4 katına satılıyor, millet mi çok zengin biz mi çok fakiriz anlamadım...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

Keen bot aldım. Şu model:

Shumixte 260'a aldım. Pembe bağcıklısı 240. Düşünen varsa bir bakınsın derim. Oldukça rahat ayakkabılar. Merrellarda vardı indirimde.

Hocam botu deneyimleme şansınız oldu mu, şehir içi kullanıma uygun mudur?
    Fiyatları da dolarla birlikte epey fırlamış bu arada

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.