Şimdi Ara

[BOT FIRSATLARI 2024-2025] (133. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.624
Cevap
282
Favori
627.725
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Watertight hocam ama tam modelini hatırlamiyorum araştırdım ama bulamadım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bunun daha büyüğü yok mu? 44-45

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Live yourlife -- 25 Kasım 2018; 17:31:21 >
  • Live yourlife kullanıcısına yanıt
    Ben alırken vardı ama bitmiş

Siyah olanı tekrar açılmış ama sadece 40 numara var şuan ondan da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim hocam, takipteyim büyük mumaralar belki tekrar gelebilir.
  • Live yourlife kullanıcısına yanıt
    Yeni üretimi yok sanırım bu botun, geri iadeler olursa anca öyle gelir belki şansına hocam

• Geçenki yeşil kundura kampanyasından bot alıp eline ulaşan varmı? Ben bir bot ve çocuk terliği almıştım, 200 üzerine tamamlayıp çek kullanmak adına. Geçen geldi kargo adamlar iki tane aynı bottan yollamışlar terlik yollamamışlar. Benzer durum başına gelen varmı?
  • yeşil kundura çorlu mağzası kasım sonuna kadar harley botlar 199 tl kızıma trendyoldan almıştım 289 tl ye iptal edip mağzadan aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: flexor

yeşil kundura çorlu mağzası kasım sonuna kadar harley botlar 199 tl kızıma trendyoldan almıştım 289 tl ye iptal edip mağzadan aldım.
    Cat marka botlarda herhangi bir indirim var mı?

• Ayakkabı dünyası mağazasında cuma günü cat ve harley botlarda indirimler vardı %30 larda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: flexor

yeşil kundura çorlu mağzası kasım sonuna kadar harley botlar 199 tl kızıma trendyoldan almıştım 289 tl ye iptal edip mağzadan aldım.
    Sadece harley mi hocam? Başka markalarda da var mı indirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

şu botu aldım ben de 230 liraya, mağazadan direk , alır almaz giydim kullandım , gayet sıcak tutuyor

https://www.decathlon.com.tr/mh500-ayakkabi-id_8383667.html?fbclid=IwAR2Fqz62zEkvazLlUs4UqC0ucyx3grAHWfD8gkEajm8NjQiY11UafFGaa7A
    Islak zeminlerde hafif yağmur vs kayıyor mu hiç ? Şehir de kullanılacak sonuçta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Islak zeminlerde hafif yağmur vs kayıyor mu hiç ? Şehir de kullanılacak sonuçta.

Alıntıları Göster
    yok hocam , avmlerdeki jilet gibi fayanslarda da kullandım , kaymaması başarılı. tabi yine dikkatli yürümek gerek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabi ki dikkat etmeli.
    MH100 var yine o modelin tabanında sıkıntı varmış zeminler için.Bu yüzden daha pahalı ama belki buna bakarım.
  • YDS Shop - Avrupa'nın En Büyük Üreticisi
    YDS EXTREME GTX, ACYDSEXTREME
    https://www.ydsshop.com/yds-extreme-gtx-kahverengi-47?c=112
    Bot çok iyi kesinlikle su gecirmiyo boşuna merrel salomon a para vermeye gerek yok.tavsiye ederim

• isyanlarda 16 İ kullanıcısına yanıt
    Salomondan pahalli ama 589 tl turkiye de üretiyorsun gene ulaşamıyoruz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: isyanlarda 16

https://www.ydsshop.com/yds-extreme-gtx-kahverengi-47?c=112 Bot çok iyi kesinlikle su gecirmiyo boşuna merrel salomon a para vermeye gerek yok.tavsiye ederim
    Boşuna merrel e salomon a para vermeyin derken? Fiyatı görmediniz galiba. YDS değil sanki North Face, iyice abarttılar fiyatları.

• quote:

Orijinalden alıntı: 3koray

Boşuna merrel e salomon a para vermeyin derken? Fiyatı görmediniz galiba. YDS değil sanki North Face, iyice abarttılar fiyatları.

Alıntıları Göster
    Yds neen North face olamasın eğer ürünü iyiyse kaliteli malzeme kullannışsa tasarımla da dünyanın en kaliteli ayakkabaılarını yapabiliriz buna engel yok.
    illa yabancı marka olunca mı kaliteli oluyor ? sırf yabancı diye çöplere binlerce lira vermek anlamsız özentilikten başka birşey değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silingitsinbunu

Yds neen North face olamasın eğer ürünü iyiyse kaliteli malzeme kullannışsa tasarımla da dünyanın en kaliteli ayakkabaılarını yapabiliriz buna engel yok.
    illa yabancı marka olunca mı kaliteli oluyor ? sırf yabancı diye çöplere binlerce lira vermek anlamsız özentilikten başka birşey değil.

Alıntıları Göster
    ben yerli olsun, en kalitelisi olsun ama halkımızın da alabileceği fiyatlar olsun istiyorum. siz yerli olsun ama halkımızı da kazıklasınlar istiyosunuz sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3koray

ben yerli olsun, en kalitelisi olsun ama halkımızın da alabileceği fiyatlar olsun istiyorum. siz yerli olsun ama halkımızı da kazıklasınlar istiyosunuz sanırım.

Alıntıları Göster
    Sormak istediğim YDS bu fiyatlara Avrupa'da satabilir mi? Salomonlar Asololar havada uçuşurken. Yerliysen ayakkabının fiyatı asgari ücretin 3te1i kadar olamaz. Kalitesi belliyken.

• Bot patladı botsuz kaldik fiyatlar uçmuş 200 in altına düzgün scooter bot bile yok

• 
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.