Şimdi Ara

[BOT FIRSATLARI 2024-2025] (118. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.624
Cevap
282
Favori
627.725
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Chill Out

Arkadaşlar merhaba, Sibirya da yaşıyorum. -30-40 gibi havalarda ayağımı sıcak tutacak bir bota ihtiyacım var. Geçen sene Türkiye den Greyder marka bota 380 lira vererek (güya -30 da bile ateş gibi tutardı ama -10 da ayaklarım donuyor) satın aldım. Ne yazık ki hiç memnun değilim.

Bana bir yardımcı olun, gitmeme 10 gün kaldı. Ne yazık ki orada satın alamıyorum, Türkiye fiyatlarının 2-3 katı fiyat söylüyorlar.

Edit: fiyat olarak da uygun olursa sevinirim, öğrenci adamız :)
    hocam keen markasına bakabilirsini

mammut markasına da bakabilirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Sizce bu sarı olanını almalı mıyım yoksa daha az fiyata daha iyisini bulabilir miyim? Askerlik anılarını hatırlattığı için kusura bakmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Imperionex -- 9 Ekim 2018; 23:41:56 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Imperionex

Sizce bu sarı olanını almalı mıyım yoksa daha az fiyata daha iyisini bulabilir miyim? Askerlik anılarını hatırlattığı için kusura bakmayın
    hocam şehir için biraz kaba duruyor bunlar, ama köy, arazi gibi yerlerde iyi gider

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Doğru diyorsunuz kaba ama alınca uzun süre bot almak istemiyorum. Yds bayağı dayanır dediler o yüzden foruma da bir danışayım dedim. Bundan başka yine bu fiyata 400'ü aşmayacak şekilde şehir içinde, su geçirmeyeceğinden emin olduğunuz botlar varsa onları da düşünebilirim.

• Imperionex kullanıcısına yanıt
    Hocam linkteki ve diger urunlerini bilmiyorum ama fikir vermesi acisindan;

Ankara’da askerlikte yds’nin duz botlarini kullanmistim. Askeriye malzemesi satan bir yerden (2014’te) 40-50 TL’ye tabanlik almistim. Bastan itibaren tabanlikla kullanmistim.

Hem ayagima tam oturmustu hem de cok rahat olmustu. Ne terleme, ne usume, cok rahat etmistim. (Disarda sabit olarak 1-2 saat durmamistim ama yagmurda karda gecip giderken falan su alma usume vb olmamisti).

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ogrenci icin insani fiyatlarda birsey var mi

su nasildir sizce
    YDS Shop - Avrupa'nın En Büyük Üreticisi
    ATTT 1092 PARS, AC1100000502
    https://www.ydsshop.com/attt-1092-pars-siyah-36?c=113

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meradz -- 10 Ekim 2018; 0:43:59 >

• emniyete verilen botlara benziyor. çok etkili değil ve sivilde biraz kaba durur :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AslanAvda -- 10 Ekim 2018; 1:16:24 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hyponsoinage kullanıcısına yanıt
    Hocam gtx botlar sogukta iyi degil diyeni duydum kimiside iyi dedi , tnf hedgehog modelini aldım , kışın resmen donuyor ayaklarım botun içinde , salomon 4d modelinden nasıl siz memnun musunuz?

• yds attp 1098 harrier model bot almıştım 2016da, 1 yılda tabanı delindi, bunu yds tamir eder mi, zamanında 170 liraya almıştım şimdi iki katına çıkmış resmen.

• Oscar Heykeli kullanıcısına yanıt
    fotoğraf var mı hocam hangi birlik
  • Sing_a_song kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim yds hakkında fazla düşünmeme gerek yok o zaman. Biraz daha bakarım daha uygun fiyata bir şey bulamazsam bunlardan birini alırım.

• ‪Geçen kış 269 tl olan catler bu yıl 399 tl. Ocak ayında hatrı sayılır bir boyner indirimiyle 135 liraya alıp dolaba atmıştım. Son zamanlarda yaptığım en iyi yatırım oldu. ‬keşke kerdeşime de alsaydım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ririii -- 10 Ekim 2018; 16:17:57 >
  • Oscar Heykeli kullanıcısına yanıt
    Yds mi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReqinLeif

Hocam gtx botlar sogukta iyi degil diyeni duydum kimiside iyi dedi , tnf hedgehog modelini aldım , kışın resmen donuyor ayaklarım botun içinde , salomon 4d modelinden nasıl siz memnun musunuz?
    Ben de Goretex kullaniyorum (Hedgehog ama bot degil, ayakkabi) hicbir sorun yasamadim -20 derecede dahi. Belki botu farklidir.
    Salomon bot da kullaniyorum, North Face'lerden cok farkli degiller.

Columbia'nin 200 gram (veya daha fazla) insulation malzemesi olan botlari var. Onlar kadar sicak tutan bot gormedim.
    Columbia
    Columbia Erkek Bot Modelleri, Fiyatları ve Ürünleri
    https://www.columbia.com.tr/urun/firecamp-erkek-bot-30521/089
    gibi.
    Ben Bugaboot III Plus kullaniyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrplt -- 10 Ekim 2018; 23:48:46 >

• Hocam o colombianin 200 gramlik ayakkabilari hangisi link verirmisin?

• quote:

Orijinalden alıntı: TwiNChiL

Hocam o colombianin 200 gramlik ayakkabilari hangisi link verirmisin?
    Columbia
    Columbia Erkek Bot Modelleri, Fiyatları ve Ürünleri
    https://www.columbia.com.tr/urun/firecamp-erkek-bot-30521/089

Ben bu botları denemedim, fakat benim botlarımla özellikleri benzer. Türkiye şartlarında bundan uzun bota gerek olacağını sanmıyorum.

Yoksa bu tarzda bir bot olabilir, hiç sorun yaşatmaz.
    [BOT FIRSATLARI 2024-2025]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrplt -- 10 Ekim 2018; 23:55:14 >

• Hocam bu cok uzun daha kisa ve 200 gramlik varmidir su gecirmeyen?

• mtan M kullanıcısına yanıt
    Er botu değil mi bunlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: TwiNChiL

Hocam bu cok uzun daha kisa ve 200 gramlik varmidir su gecirmeyen?
    Linkini gönderdiğim firecamp modeli de mi çok uzun?

Onun dışında maalesef bilmiyorum.

YDS botlar ile ilgili olarak, eksi kaç dereceye kadar soğuğa dayanıklı olduğu ve genel konforu hakkında bilgisi olan var mıdır acaba? Askeriyeye ve işyerlerine üretim yaptığını biliyorum, fakat uygun fiyatlara Gore-Tex ve Vibram tabanlı bot satıyorlar. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrplt -- 11 Ekim 2018; 0:10:57 >

• Bu tarz hafif bot ariyorum hocam

• 
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.