Bildirim
[BOT FIRSATLARI 2024-2025] (119. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Hocam bunlarda takoz gibi yanlış anlamayın ama :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçen sene 380 tlye kemiksiz düşmüştü, çek ile falan daha iyi fiyata alınabiliyordu, bakalım bu sene kaçtan gidecek. Bununla cold pack olanını uygun fiyata getirebilirsem almayı düşünüyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ya hocam ne bileyim erzurumdayım , -10 da filan dondu ayaklarım gerisini siz düşünün , buranın -40 oldugu oluyor , botu hbden aldım da acaba gtx diye çakma bişe mi gönderdiler bu yorumları okuduktan sonra şüphelenmeye başladım
quote:
Orijinalden alıntı: TwiNChiL
Bu tarz hafif bot ariyorum hocam
Columbia
Columbia Peakfreak Nomad Chukka Wp Omni-Heat Erkek Bot Bm3926231 Fiyatıhttps://www.columbia.com.tr/urun/peakfreak-nomad-chukka-wp-omni-heat-erkek-bot-24729?_sgm_campaign=scn_a3852d15a7be2000&_sgm_source=24729&_sgm_action=click
Bunun gibi sanırım!
Bu tarz botlarla ilgili çok fikrim yok, fakat Columbia USA sitesinde genel olarak pozitif yorum almış.
-
Aynen hocam ama agirlik yzmiyor bunda hafif olmayabilir
@Led Zeppelin hocam sormayın :) ama çok karlı olduğu zaman mecbur giyiyorum, her sabah okula gitmek için otobüse biniyorum. Gün içinde dışarıda dolaşırken de şart. Fakat bina içlerinde giyilmiyor zaten, normal spor ayakkabılara geçiyoruz.
@ReqinLeif ayakkabıların ilk aldığımdaki fotoğrafı burada. Ben de -10/-15 derecelerde giydim, ama bilmiyorum. Belki de ben ayakkabıdan beklentimi çok düşük tutmuştum da o yüzden beni etkiledi. Ben de ViaPort'taki SPX mağazasından almıştım geçen sene, yaklaşık 350TL'ye.
@TwiNChiLburada 384 gram olduğu belirtilmiş.Columbia_US
Men's Woodburn™ II Waterproof Omni-Heat™ Boothttps://www.columbia.com/mens-woodburn-ii-chukka-wp-omni-heat--1552991.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrplt -- 11 Ekim 2018; 0:31:33 >
-
Ya işte bendeki model bundan daha dayanıklı soguga , dışı deri zaten ama -10 da pert :) , anlayamadım gerçekten , ama rahat hakiketen harley cat filan 400 olmuşken bunlar 500-600 e iyi , ha tabiyki ucuz degil , ama alınabilirligi dha yüksel onlara göre bence
Okulda ayakları terletmeyen kışın dershane dönüşünde de giyilebilen Gora tex hangi ayakkabılar önerirsiniz? 44 numara giyiyorum 45 mi alayım? Cat var çok sıcak karda kışta giyeceğim yine bot biçiminde almak istemiyorum. -
44 beden ayakkabı için 44,5 mı alsam Salaom XA pro 3 d .Salaon kalıplar nasıl ?quote:
Orijinalden alıntı: Hyponsoinage
Valla xa pro 3d yakın bir arkadaşım kullanıyor muhteşem bir ayakkabı o da. Eskape 2.5 sene falan önce hediye gelmişti ama bu kadar iyi olcagını tahmin etmiyordum. Uygun fiyat bulunursa kesinlikle değerlendirilmeli.
Alıntıları Göster -
www.flo.com.tr
Lumberjack Modelleri ve Fiyatları | En Ucuz Lumberjack Ürünlerihttps://www.flo.com.tr/lumberjack-martin-siyah-erkek-ayakkabi.html
199 TLye Vibram tabanlı Waterproof ayakkabı, bence çok iyi fiyat. Yalnızca 41 numarası kalmış, 41 giyenler değerlendirebilir.
-
Linkte verdiğiniz columbianın aynısının orjinal sıfır kutusunda boynerden alınma 41 no 500 tlye veriyorum.İlgilenenler pm lütfen -
ah be cok guzelmis ya ama ben 44 giyiyorum
-37 derecede dahi ayağı üşütmeyen, birkaç metre kara dayanıklı bir bot var mı?
bot 42 numara, morhipodan alalı 3 hafta oldu sadece 1 kez evde denedim numarasi büyük oldu , iş yoğunluğundan bir de 1 ay iade süresi var diye bildiğimden hemen iade etmedim ama iade süresi 14 günmüş , 300 liraya satıyorum,İstanbul içi elden teslim edebilirim,pm den isteyenler ulasabilir.
Marka Park
Timberland Erkek Bot WaterProof Kauçuk Taban A1GU8 LEAVITT WP LACE BOOT BLACK CONNECTION | Marka Parkhttps://www.markapark.com/Ayakkabi-Timberland-A1GU8-LEAVITT-WP-LACE-BOOT-BLACK-CONNECTION-11518?gclid=Cj0KCQjw6fvdBRCbARIsABGZ-vQAeaJYReVuKHH94l5wzMWcSRY0MGG775R5LK0VVMkZU-qPZM-n5AMaAoINEALw_wcB
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Şöyle 200 liraya bot yok mu nerdeyse bütün öneriler 700 800 tl öğrenci adamız sonuçta :)
50TL Yeni üye indirimi ile 150TLye aldım.Haber için teşekkürler. -
O kadar zor koşullarda sadece outdoor ürünleri işe yarar. Adamlar evereste çıkacak ürünler üretiyor sonuçta:)quote:
Orijinalden alıntı: Ohol Oula
-37 derecede dahi ayağı üşütmeyen, birkaç metre kara dayanıklı bir bot var mı?
Ben de mammut runbold tour high gtx var, kış festivalina gidip saatlerce karın üzerinde kaldım ayaklarım hiç üşümemişti. -
Hocam ben de öğrenci işi birşeyler bakıyorum bir süredir. En uygunu deicmannda denk geldim. Bir bak istersen. Ama ne kadar kalitelidir, ne kadar süre idare eder hiçbir fikrim yok. -
teşekkürler hocam bir bakayım
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X