Şimdi Ara

Bot boyatma veya lostra yardim..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler gecen sene timberland almistim iste biraz dagildi ayakkabi boyatma gibi bi imkan varmi kendi magazasinda yada lostraya versem pek birsey degisir mi?

• bot boyatmayı boy uzatma die okudum kendimden utanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: sound_of_silence!

bot boyatmayı boy uzatma die okudum kendimden utanıyorum

Helal olsun valla:D
  • Kimse yok mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: sound_of_silence!

bot boyatmayı boy uzatma die okudum kendimden utanıyorum

bunu yazmak için girdim
    görünce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klack -- 17 Ekim 2011; 14:40:23 >
  • Hic mi bilgisi olan yokkkk
  • Şaka gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ooooo hadi ya
  • Lostra salonları ayakkabıyı yeni gibi yapıyorlar. Renk değişimi bile yaptıklarını biliyorum. Gerçek deri/nubuk/süet ise yapıyorlar ama suni deri ise yapmazlar.
  • Oha bende boy uzatma diye okudum
  • quote:

Orijinalden alıntı: sydney78

Lostra salonları ayakkabıyı yeni gibi yapıyorlar. Renk değişimi bile yaptıklarını biliyorum. Gerçek deri/nubuk/süet ise yapıyorlar ama suni deri ise yapmazlar.

Suet timberland var biraz sueti yiprandi onu vericemde istanbulda bildigin yer varmi veya her lostra salonu bir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eFhiaLt3s

quote:

Lostra salonları ayakkabıyı yeni gibi yapıyorlar. Renk değişimi bile yaptıklarını biliyorum. Gerçek deri/nubuk/süet ise yapıyorlar ama suni deri ise yapmazlar.

Suet timberland var biraz sueti yiprandi onu vericemde istanbulda bildigin yer varmi veya her lostra salonu bir mi?

Benimde dockers botumda aynı sorun var . Yeşil mağazasına sordum bu bota ne yapabiliriz diye , lostra salonuna vericeksin onlar zımpara vb. ile botu temizliyorlar dedi. En kısa zamanda deniyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PsychoticInfIuence -- 19 Ekim 2011; 15:21:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PsychoticInfIuence

quote:

Orijinalden alıntı: eFhiaLt3s

quote:

Benimde dockers botumda aynı sorun var . Yeşil mağazında sordum bu bota ne yapabiliriz diye , lostra salonuna vericeksin onlar zımpara vb. ile botu temizliyorlar dedi. En kısa zamanda deniyeceğim.

Benimkine tazzikli su gelince deforme oldu biraz:(

• Benim pantolonun paçaları botun arka tarafına leke bıraktı , burun kısmında ise sağa sola çarpmalardan dolayı oluşan lekeler var ve çok kötü gözüküyor daha yepyeni bot . Acilen şu lostra olayını yaptırmam gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: PsychoticInfIuence

Benim pantolonun paçaları botun arka tarafına leke bıraktı , burun kısmında ise sağa sola çarpmalardan dolayı oluşan lekeler var ve çok kötü gözüküyor daha yepyeni bot . Acilen şu lostra olayını yaptırmam gerekiyor

Aynen deforme oldu kotu duruo daha toplasan 10 kez giymedim ya yeni:(
  • bakırköy carouselin otopark katında lostradamus var çok güzel bakım yapıyorlar ayakkabıya bi dene bence
  • İstanbul'da Bağdat Caddesinde bir iki tane var ve temiz iş çıkartıyorlar. Göztepe Işıklarda bir tane var ancak adını hatırlayamadım şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerboranlı

bakırköy carouselin otopark katında lostradamus var çok güzel bakım yapıyorlar ayakkabıya bi dene bence

@kerboranlı

@sydney78

Bilgiler için teşekkürederim , peki uzun süren bi işlemmi bu bakım? Tahmini ne kadar sürer ?
  • 1 gün sonra veriyorlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.