Şimdi Ara

bot a ulti ile gelen pantheon a karsi ne yapilabilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bot lane de ittirmedigimiz halde kule alti ulti ile girip double kill aldiran pantheona karsi ne yapmak gerekiyor? Dunki seri macimda denk geldi, leona ile bu flash + butun stunlarini kullanip kule alti double kill aldilar her gank atisinda. Nasil bi onlem alicaz bu adama karsi? Ultiyi farkediyorsun fakat bu ara leona tepene biniyor ne kacabiliyorsun ne bisey, ben kacsam yanimdaki thresh i yakaladilar her seferinde ve rakip adc 6/1 cikti lane den.
    Edit:caitlyn alip tam dusecegi yere w koymak cozum olabilir mi? Ise yariyor mu bu teknik?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M 9 -- 19 Şubat 2014; 12:07:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Duzgun ulti atarsa nereye gidecegini sasiriyorsun dedigin gibi bir de leona varsa. Ustune w ile de stuni var panthin. Neyse takip.

• Bence de çok gıcık bir durum varus tristina gibi bir heroyla idare edilebilir jung yardımıyla ya da sizin top Lane ışınlanabilir.

• lane'i kulene yaklaştırmadan kendi tarafına yakın tutabilirsen pantheonun ulti atması zorlaşır. sizin yapabilceğiniz çok bi şey yok ama iyi bi jungler gelirse pantheonun her ultiyi bot lane'e atcağını bilip counter gank atmaya çalışır. dediğin caitlyn taktiği de işe yarar. support olarak da pantheonu en çok zorlayanlar thresh ve annie, thresh çok fazla cc'si olduğu için ve adc'yi kurtarabildiği için, annie de pantheona tek atabildiği için.
  • Cait işi olmaz pant düşmeden skilleri atmaya başlıyor

• ellerini açıp dua et belki tekrar r basar diye
  • Auspexa kullanıcısına yanıt
    Evet thresh sayesinde 3/3 ciktim lane den fakat adam beni kurtaracagim diye her seferinde mecburen kill verdi. Pantheon oyle bi zamanlamayla atiyor ki ultiyi, o sira ya wukong topta oluyor yada botta uzakta biyerde oluyordu yani counter gank atmasi cok zor bi haldeydi oyun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Karsida pant gorunce takimina olabildigince teleport aldir.

• ashe thresh bot lane ve gragas junglerdan kaçmak daha zor.
  • O kırmızı çizgileri görünce çay koymaya git
  • Thresh e q r ile seni kurtarır belki ama kendi ölür. O durumda kill vermeme gibi bir şansınız yok malesef.
  • Havada skil atiyor.inanilmaz sacma bisey

• karşıda leona varsa pantheona gerek yok ki leonayla direk kule altı yapardınız pantheon boşuna ulti harcamış reportlayın bence
  • olay yanındakı threshe bağlı. sana fazla yakın durmamalıkı lantern işe yarasın.karşıda pant varsa threshıne söyle uzak dursun 6dan sonra.bide pantı takıp etmenız lazım
  • twisted fateden korkmayın zaten
  • karşıda pantheon iyi durumda ise lane dondurmaya çalışın bu nasıl oluyor kulenizin önünde kulenin vuramayacağı ama duvarların içine bulunan bir bölge var işte orada minyonları kesiyorsun yapacağın şey rakibin ittirmesine izin vermek ve sadece last hit çalış ki lane pushlanmasın yok eğer zorlanıyorsanız adc oynayan oyuncunun iyi pantheon ultisine yapacağı bir şey yok thresh leona annie gibi herolar iş görür
  • Best Twisted Fate kullanıcısına yanıt
    O ayri bi olay. Kolay kolay tf oyuncusu bulunmuyor picklense bile lane de basarili olacak ta bot a gelicek, tf jungle olsaydi ondan da korkardim ayni sekilde:)

• quote:

Orijinalden alıntı: Auspexa

lane'i kulene yaklaştırmadan kendi tarafına yakın tutabilirsen pantheonun ulti atması zorlaşır. sizin yapabilceğiniz çok bi şey yok ama iyi bi jungler gelirse pantheonun her ultiyi bot lane'e atcağını bilip counter gank atmaya çalışır. dediğin caitlyn taktiği de işe yarar. support olarak da pantheonu en çok zorlayanlar thresh ve annie, thresh çok fazla cc'si olduğu için ve adc'yi kurtarabildiği için, annie de pantheona tek atabildiği için.

Annie alan suplardan teq yedin mi?

Son W nerfünden sonra,sarı kart alıp ulti basmak riskli oluyor.Ve takımın ampul olmaması lazım hakkaten.Geçen oynayayım dedim,tp flash aldım.Dakka başı pushlayan top ve bot'a ulti ve tp ile geldim.Her geldiğimdede adamlar benim %30 hp kalana kadar dalmadı."Fark etmemişler"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CusseD- -- 19 Şubat 2014; 13:19:33 >

• Leona belli edecektir agrasifliginden. Skillerini dodgelerseniz durum lehine döner ama ultisini dodgelamak cok zor. Yardım gelmezse keserler sizi.

• Tek çözüm JANNA :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.