Şimdi Ara

bot a ulti ile gelen pantheon a karsi ne yapilabilir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Janna kurtarabilir pantheonun tam oturacağı yere ulti basarak
  • Ayrilin biriniz busha biriniz rivera kacsin en kotu biriniz olur belkide adamlar focusta sikinti yasar ve kurtulursunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pantheon eger late game de 2 tane saldırı çıkarip gerisini tanklarsa sakın kule altinda bile yalniz gezmeyin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CusseD-

quote:

Orijinalden alıntı: Auspexa

lane'i kulene yaklaştırmadan kendi tarafına yakın tutabilirsen pantheonun ulti atması zorlaşır. sizin yapabilceğiniz çok bi şey yok ama iyi bi jungler gelirse pantheonun her ultiyi bot lane'e atcağını bilip counter gank atmaya çalışır. dediğin caitlyn taktiği de işe yarar. support olarak da pantheonu en çok zorlayanlar thresh ve annie, thresh çok fazla cc'si olduğu için ve adc'yi kurtarabildiği için, annie de pantheona tek atabildiği için.

Annie alan suplardan teq yedin mi?

Son W nerfünden sonra,sarı kart alıp ulti basmak riskli oluyor.Ve takımın ampul olmaması lazım hakkaten.Geçen oynayayım dedim,tp flash aldım.Dakka başı pushlayan top ve bot'a ulti ve tp ile geldim.Her geldiğimdede adamlar benim %30 hp kalana kadar dalmadı."Fark etmemişler"

Ulti ile giderken kart seçebiliyorsun.

• Panth var ise sup olarak janna alinabilir u icin ^^

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Best Twisted Fate

quote:

Orijinalden alıntı: CusseD-

quote:

Orijinalden alıntı: Auspexa

lane'i kulene yaklaştırmadan kendi tarafına yakın tutabilirsen pantheonun ulti atması zorlaşır. sizin yapabilceğiniz çok bi şey yok ama iyi bi jungler gelirse pantheonun her ultiyi bot lane'e atcağını bilip counter gank atmaya çalışır. dediğin caitlyn taktiği de işe yarar. support olarak da pantheonu en çok zorlayanlar thresh ve annie, thresh çok fazla cc'si olduğu için ve adc'yi kurtarabildiği için, annie de pantheona tek atabildiği için.

Annie alan suplardan teq yedin mi?

Son W nerfünden sonra,sarı kart alıp ulti basmak riskli oluyor.Ve takımın ampul olmaması lazım hakkaten.Geçen oynayayım dedim,tp flash aldım.Dakka başı pushlayan top ve bot'a ulti ve tp ile geldim.Her geldiğimdede adamlar benim %30 hp kalana kadar dalmadı."Fark etmemişler"

Ulti ile giderken kart seçebiliyorsun.

Çok kısa sürüyor müdür eğer adamın dibine yetişmiyorsa ultinin range'i kovalarken bitiyor

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.