Şimdi Ara

Boston’dan Newyork Manhattan’a...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Haziran ayında Boston’a staj için gideceğim bir süreliğine. Bir haftasonumu New York’u gidip gezmek şeklinde planladım. Boston’dan New York’a en kolay en ucuz nasıl gidebilirim? Bir gece kalacağım New York’ta. Araç kiralayıp gitmek daha mı mantıklı gece araçta kalmak vs. Öğrenciyim. Öğrenci usülü en uygun hangisi olur?

Beni aydınlatırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkür eder iyi günler dilerim..

EDIT: busbud.com diye bir site keşfettim. Hepsi var ilgilenen olursa link bulunsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1AD08D0F1 -- 1 Mart 2018; 12:38:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Uber kirala git

• RioDeJaneiro kullanıcısına yanıt
    Hocam Boston New York arası otobüsle 25$ dan başlıyormuş. Kaliteliler 50$ civarı imiş. Şimdi ben bunlarla gitsem Manhattan’a gittiğimde nasıl ulaşım sağlayacağım? Bunlar Havaş gibi merkezde bırakır mı?

• bemim fikrim: ölücülüğü bırakıp araba kiralayıp araba ile gitmelisin ve otel kiralamalısın.

yok ben arabada uyurum sorun yok diyorsan tr de iken bir gün arabada uyu ertesi gün yamulmuş halinle ne kadar yanlış bir karar olduğunu anlarsın.

• Metro var istersen çok ucuz . Ama ben yürümüştüm Boston'dan New York'a etrafı görmek için

• Tren ya da bisiklet

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 300 küsür km'yi nasıl yürüdünüz :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • em2018 E kullanıcısına yanıt
    Hocam bende isterdim öyle yapmayı ama bütçe yetmez otel + araba kiralamaya. Manhattan'da metroya bineceğim. Boston'da 25 dolara kelle koltukta 50 dolara New York'a temiz götüren otobüs firmaları varmış. O zamanki bütçeme göre hangisi uygunsa onla gideceğim. Ucuz güzel bir otel bulabilirsem direkt yapışacağım. Şimdilik düşüncelerim böyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1AD08D0F1 -- 1 Mart 2018; 12:33:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Dr.Bruce Banner

Hocam 300 küsür km'yi nasıl yürüdünüz :D

Sabahın 10 unda başladık tam 18 saat durmadan yürüdük. Aşırı yorulduk gözlerimizden uyku aktı. Ama sonuçta başardık. Su falan da yoktu neyse ki o köprünün altında su içme aparatları vardı

• Hocam bende şahsen o yürek yok. Ama azminize hayran kaldım
  • sakin araba kiralama hem arabada uyumak yasak hemde arabanin gunluk park parasi 50=60 dolar arasi , neyorka park yeri sikintisi var haberin ola

en mantiklisi trenle gidip, hostel veya otelde konaklamak, NYC icinde trenle veya yuruyerek gezmek , bence yurume cok daha guzel her seyi gurursun ama metroyuda kullan zaten basit

araba kiralamaktan uzak dur , kesinlikle yapma oyle sey
  • RichardB kullanıcısına yanıt
    Hocam Boston'dan NY'a tren var mı? Varsa Ne kadar ve kaç saat sürer? Ben cuma gece gidip cumartesi gece konaklamalı düşünüyorum.
  • İşte klasik bir ölücü. Adam Amerika'ya gidiyor ve oradan oraya en ucuz nasıl geçeceğini düşünüyor şaka gibiyiz yeminle.
  • quote:

Hocam Boston'dan NY'a tren var mı? Varsa Ne kadar ve kaç saat sürer? Ben cuma gece gidip cumartesi gece konaklamalı düşünüyorum.

istersen birazda sen arastir ona buna soracagina

https://www.amtrak.com/northeastsaverfares?cmp=pdsrch-NEC|Unbranded%20Destinations-google&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_term=train%20boston%20to%20new%20york&utm_campaign=NEC%7CUnbranded+Destinations%7CDesktop_DFCB&utm_content=sBKuGS0AI|dc_pcrid_|149313733139&WT.mc_t=NEC%7CUnbranded+Destinations%7CDesktop_DFCB&WT.mc_n=google|train%20boston%20to%20new%20york&WT.mc_r=365&buf=999&WT.srch=1&CMP=search_nec&gclid=Cj0KCQiA5t7UBRDaARIsAOreQtgnpO8-jCmz_4AMKjEXLWlIqkWRAbnMldSLjbFXrHRKyiU2wfVFinkaAgV0EALw_wcB

• Manhattanda ulaşımı hiç dert etmene gerek yok. Metro ağı her yere ulaşıyor yani nereye bırakırsa bıraksın sıkıntı olmaz. Günlük sınırsız biletler var onlardan alabilirsin.

• Ghost Buster kullanıcısına yanıt
    Saolun hocam
  • RichardB kullanıcısına yanıt
    Doğru söylüyorsunuz
  • trambüsler var çok ucuz
  • quote:

Hocam bende şahsen o yürek yok. Ama azminize hayran kaldım

300/18 hiç durmadan :D hıza bakar mısınız mübarek xd sende buna inandın

• Mianfei kullanıcısına yanıt
    Mübarek sence hiç iki saat doğru söylemediğini tartışmaya değer mi He diyip geçmek en iyisi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.