Bildirim
Boştakyen cpu ve gpu kullanımı 100 yardım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Merhaba,
<!--ok--> Dostum bendede aynı sıkıntı vardı. Görev yöneticisinde performans penceresinde aşağıda kaynak izleyici olacak. Ordan dllhost.exe olacak 1 veya 2 tane olması lazım onları sil ve devre dışı bırak sorun ortadan kalkacaktır eminim
İyi Forumlar_____________________________ Demaciaaaa! -
Virüs girmiştir bilgisayarına.Görev yöneticisinden işlemler sekmesine gel ve cpuyu hangi işlemin kullandığına bak.Bu işin şakası olmaz.İşlemci ve ekran kartı aşırı sıcaklıktan yanabilir.Format atarsan sorunun %100 çözülür zaten _____________________________ -
sadece dllhost.exe değil başka exe dosyalarını taklit eden virüslerde vardır.Ayrıca gpu kullanımınında %100 olduğunu söylemiş yani böyle çözülecek bir sorun değil.Zaten genelde virüsler bu yöntemle silinemiyor. _____________________________ -
Hiç gerek yok formata dediğim gibi yap sorunun 100 de 100 çözülecektir. _____________________________ Demaciaaaa! -
Evet o konuda haklısın benim notebookumunda bir formata ihtiyacı var
_____________________________ Demaciaaaa! -
quote:
Orijinalden alıntı: asilduruşlumaymun
Hiç gerek yok formata dediğim gibi yap sorunun 100 de 100 çözülecektir.
Format son çözüm zaten.Dediğin doğru ama genelleme yaparsak sadece dllhost.exe olmuyor.Başka tarz exe dosyasıda olabiliyor._____________________________ -
asilduruşlumaymun un söylediğini yaptım olmadı daha sonra sistem geri yükleme ile 2 gün önceye yükledim sorun çözüldü,nedenini anlamış değilim
yine de yardımınız için teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanwetrust -- 22 Ağustos 2014; 21:33:14 >_____________________________ -
çözüm güzelmiş
geçmiş olsun.İnşallah kendini tekrarlamaz.Antivirüs programlarından nefret eden biri olarak antivirüs programı kurmanı öneriyorum bilgisayara.Bir tarama yapıp kaldırırsın.
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: erkanmestan34
çözüm güzelmiş
geçmiş olsun.İnşallah kendini tekrarlamaz.Antivirüs programlarından nefret eden biri olarak antivirüs programı kurmanı öneriyorum bilgisayara.Bir tarama yapıp kaldırırsın.
İyi hatırlattın öyle yapayım,teşekkürler_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt