Şimdi Ara

Boştakyen cpu ve gpu kullanımı 100 yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  •  Boştakyen cpu ve gpu kullanımı 100 yardım

Pcyi yeni açtım ve hiç dokunmadım 20 30 saniye sonra cpu ve gpu kullanımı 100ü buldu şuanda da kart ve işlemci çalışıyor yükte nedenini anlamıyorum var mı yardımcı olabilecek?

• Merhaba,
    <!--ok--> Dostum bendede aynı sıkıntı vardı. Görev yöneticisinde performans penceresinde aşağıda kaynak izleyici olacak. Ordan dllhost.exe olacak 1 veya 2 tane olması lazım onları sil ve devre dışı bırak sorun ortadan kalkacaktır eminim

İyi Forumlar
  • Virüs girmiştir bilgisayarına.Görev yöneticisinden işlemler sekmesine gel ve cpuyu hangi işlemin kullandığına bak.Bu işin şakası olmaz.İşlemci ve ekran kartı aşırı sıcaklıktan yanabilir.Format atarsan sorunun %100 çözülür zaten
    sadece dllhost.exe değil başka exe dosyalarını taklit eden virüslerde vardır.Ayrıca gpu kullanımınında %100 olduğunu söylemiş yani böyle çözülecek bir sorun değil.Zaten genelde virüsler bu yöntemle silinemiyor.
  • Evet o konuda haklısın benim notebookumunda bir formata ihtiyacı var

Orijinalden alıntı: asilduruşlumaymun

Hiç gerek yok formata dediğim gibi yap sorunun 100 de 100 çözülecektir.

Format son çözüm zaten.Dediğin doğru ama genelleme yaparsak sadece dllhost.exe olmuyor.Başka tarz exe dosyasıda olabiliyor.
    Cpu Kullanımı %100 Ve Donma
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • asilduruşlumaymun un söylediğini yaptım olmadı daha sonra sistem geri yükleme ile 2 gün önceye yükledim sorun çözüldü,nedenini anlamış değilim
    yine de yardımınız için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanwetrust -- 22 Ağustos 2014; 21:33:14 >

Orijinalden alıntı: erkanmestan34

çözüm güzelmiş geçmiş olsun.İnşallah kendini tekrarlamaz.Antivirüs programlarından nefret eden biri olarak antivirüs programı kurmanı öneriyorum bilgisayara.Bir tarama yapıp kaldırırsın.

İyi hatırlattın öyle yapayım,teşekkürler
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.