Şimdi Ara

Boss Drop Kutu Boş ??? İceri Ltf.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar yaklaşik saat akşam 7-8 di rastgele karşilaştim lobo ile daldim ve kestim benim haricimde 1 human asas 1 orc mage bir asas ve bir priest daldik party de degildim clan party daha yeni dagilmişti herhangi bir disband .v.s olayi yok kutuyu actıgımda coins , pot , veya uniq. drop yoktu ? yani kutu resimdeki gibi bomboştu msnden bir arkadasa sordugumda ise bende barrk kestim bende de kutu boş cikti dedi .. böle bişi yaşayan varmi aranizda yada ks olmasindan fln mi kaynaklanmiştir ? coins bile yoktu kutuda ..

Boss Drop Kutu Boş ??? İceri Ltf.

• Fire drake eklentisi ile gelen bi durum ..

Moblar ile player arasındaki level farkından dolayı , exp gelmiyor partide olunmadığı zaman . Doğal olarak bu tür minik bosslardan coin çıkmıyor .

• quote:

Orjinalden alıntı: Me®t

Fire drake eklentisi ile gelen bi durum ..

Moblar ile player arasındaki level farkından dolayı , exp gelmiyor partide olunmadığı zaman . Doğal olarak bu tür minik bosslardan coin çıkmıyor .

ilgin icin teşekkürler hayret ettim yani :( bilsem oradakilere party fln atardim ya :( tekrar teşekkürler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: IIIg0rk3mIII

quote:

Orjinalden alıntı: Me®t

Fire drake eklentisi ile gelen bi durum ..

ilgin icin teşekkürler hayret ettim yani :( bilsem oradakilere party fln atardim ya :( tekrar teşekkürler..

gelse gelse 1.5 2k ex gelicek napıcaksın
  • Yok bu durum üzülcek bi durum değil .. Tek başına kesilen yaratıklarda kutuda eksik olan tek şey coin , eğer lobodan staff - pendant veya hammer çıkmış olsaydı , kutuda olacaktı ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Me®t -- 1 Nisan 2008; 21:47:06 >
  • bende czde bishop kestim 75 mage im ile kssiz tek başıma aynı şekilde coins bile yoktu..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.