Şimdi Ara

bosna hersekte üniversite ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
2
Favori
2.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öncelikle iyi günler.12. sınıf öğrencisiyim hukuk istiyorum internette gezinirken bosna hersekteki üniversitelerin Türkiyedeki vakıf üniversitelerine göre çok ucuz olduğunu fark ettim.hukuk okumak istedğim için hukuk fakültelerinin fiyatlarına baktım.travik üniversitesi 1500 euro saraybosna üni. bir yerde 600 euro bir yerde ise 1500 euro bide tuzla üniversitesi 1500 euro. yök denkliği var deniyor bu üniversitelerin.bilgisi olan pek fazla yok bu üniversitelerde okuyan yada bilgisi olan biri bilgi verebilirmi biraz yaşam nasıl ucuz mu ? şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redbull9 -- 20 Kasım 2014; 15:04:40 >

• Dostum şuan Bosnadayım. Eğer Türkçe eğitim görmek istiyorum diyorsan şukadar söylüyeyim. Türkçe eğitim yok.
  • ama hep reklamlarında felan sitelerde %100 türkçe eğitim diyor
  • Travnik universitesine bende gitmek istiyorum, türkçe eğitim yazıyor? CNN türkde rektörü türkçe eğitim verilmeye başlanicak 2014 2015 döneminden itibaren dedi. Face sayfasında turk profesörler hukuk dersleri veriyor. Nasil türkce eğitim yok?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen bende öyle biliyodumda demekki yanlış biliyormuşuz
  • Arkadaşlar bende travnik üni tip kaydı yaptırmak için eurostar firmasına ulaştım telefonda görüştüm telde ki bayan yabanciydi ve türkçe fazla bipmediginden pek yardimci olamadı başka danışman bir bayana bağladı ve mail adresimi alıp gerekli belgeler listesi gönderdiler ve fiyat listesi 3000 € danışmanlık ücreti + 5000€ da travnik tip fakultesi yıllık harcı hadi 5000 € anladimda şimdi bütün yorumlarınızı baştan aşağı okudum verdiginiz linklere girip baktım arastirdim şuanda firmayi aradigimda bana 10 gün sonra türkçe tip eğitimi onaylanacagini söylüyorlar . Benim size sorum 3000€ danışmanlık ücreti vermektense gidip Bosna'ya evrakları mi goturerek kendim kaydimi yaptirabilirmiyim ??

• ben tarvnik üniversitesinin kendi web sitesinin dahi bulmadım hep o firmalar açmışlr siteleri bide fiyatlarda çok değişiyo o euro star var bide anadolu diye bir firma var ikiside farklı rakam söylüyor. bilmiyorum güvenilirmi bide oraya o kadar para verip türkçe eğitim alamamak var yani en iyisi kendin gidip konuşmak ama başka bir ülke neticede ha diyince gidilmiyor.imkanın varsa git bence burayada yaz ne olup ne bittiğini
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Isveç'te üniversite okumak
    7 yıl önce açıldı
    BOSNA HERSEKTE MAHSUR KALDIM
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende o şekilde planlıyorum kendim gidip konusucam cuma gününe bilet aldım hafta sonunuda orada geciririm bakmış olurum hem nasıl bir yer çünkü çok orantısız rakamlar istiyorlar danışmanlık ücreti altında ve artı yaptıkları birsey yok gibi bilete kadar kendimizin alacağını söylüyorlar . Mevzu evrak teslimi yapmaksa kendim gidip yaparım en azından onlara vereceğim parayida oradaki masraflarima ayiririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: karatiktakli

Bende o şekilde planlıyorum kendim gidip konusucam cuma gününe bilet aldım hafta sonunuda orada geciririm bakmış olurum hem nasıl bir yer çünkü çok orantısız rakamlar istiyorlar danışmanlık ücreti altında ve artı yaptıkları birsey yok gibi bilete kadar kendimizin alacağını söylüyorlar . Mevzu evrak teslimi yapmaksa kendim gidip yaparım en azından onlara vereceğim parayida oradaki masraflarima ayiririm.

Bakım hocam beklemedeyiz

• Dostum yorma kendini 1 haftadir arastiriyoruz senin eurostar dediğin firmada ki danışman bile neyin ne oldugunu bilmiyor daha konuşmayı sokamam is insanları koymuslar birseyden haberleri yok sorduğum sorulara cevap dahi veremiyor bilgisi yok bunlarama guvenicem .

• Arkadasim ven 1 haftayı geçti araştırıyorum verdiğin üniversite nin resmi sitesi değil birkere kendi domaininiz ile kurduğunuz bir site ikincisi orada olan sizden dert yanan bir sürü insan var eurostar şikayet diye yazıp gene okudum artı bosna hersek konsolosluğu ile görüştüm ve artı konsolosluk üniversitelerin öğrenci işleri numaralarını veriyor ve resmi web sitesi asagidaki üniversite saraybosna üniversitesinin numarasi ben kendim aradım görüştüm bizde sonuçta paranizi yatiriyoruz zamanımız geçiyor hiç bir sınavsız öğrenci alan üniversitenin avrupa dil hazırlık sınıfı yok arkadaşlar danışmanlık şirketleri anlattıkları başka dil eğitim kurumları ile sizlere orada eğitim aldırıyor .ben kendim tip fakultesi ne kayıt olucam saraybosna üniversitesi ile kendim görüştüm konsolosluk aracı ile ce söyledikleri dil sertifikası ve daha sonra sadece tip fakultesi için geçerli kimya ve biyoloji sınavına tabi tutuyorlar sizleri ve bu sınavlardan yeteri puan alıp dil sertifikası Nida alıp üniversiteye kendiniz basvuruyorsunuz bakanlıktanda kendiniz izninizi alıyorsunuz bu işlemleri kendimiz gidip yaptigimizda danışmanlık adı altında alınan masraflardan daha az tutuyor hersey neredeyse yarı yarıya düşüyor tün fiyatlar gerekli evrakları kendiniz türkiyede halledebilirsiniz ve daha sonra yeminli tercumandan dil cevirisini yaptirip noter tastigi ve kaymakamlik apostil işlemlerinizi yaptirip dil sertifikaniz ve biyoloji kimya sınavı puaniniz ile üniversiteye kendiniz basvursugunuzda ben evraklarimi hazırladım pasaportumu bekliyorum suan maaliyeti bana 700 tl ye geldi ben eurostar ile görüştüm 3000 euro benden danışmanlık bedeli istiyor ama gene evrakları ben hazırlıyorum gene noter ben tastik ücreti oduyorum gene ucak biletimi ben alıyorum pardon da siz ne yapiyorsunuz bana ofisinizde gözde Alkan isim soyisimli danismaniniz 200 euro ya ev ayarliyoruz dedi turkstudent tan arkadaşları bulduk sagolsunlar kira sözleşmesine kadar gönderdiler 65 euro ev kirası saraybosna da pardon da neyin 200 euro şu kaç lira komisyon anlaştın iz daha sonrasında yeminli tercumandan çeviri fiyati aldım 6 adet evragimi 500 tl ye çeviriyor geride bir masrafm kalmadı uni zaten kendi bunyesindeki dil okuluna sizi kendi kayıt ediyor gerisi size kalmış dil sinavindan geçip biyoloji ve Kimya sinavindanda yeterli puan alırsanız tip fakultesi ne kayıt ediyoruz dediler verdiğim numaradan arkadaşlar saraybosna üniversitesi öğrenci işlerine ulaşıp konsolosluk aracı çevirisi ile görüşme yapiyorsunuz . Bana suan maliyet evrakların pasaport ta dahil 2 yıllık yaptırdım ben pasaport 1500 tl ye geldi şimdi eurostar a sorarım tüm herseyi ben kosturayim evraklara bir ton parayi ben vereyim evin kırasini ben odeyim ucak param benden çıksın zaten kendi bünyesinde dil okuluna 1750 euro ya kayıt yaptıran uni ye de ben parayi vereyim af edersinizde siz benden 3000 euro danışmanlık bedeli alarak ne yapacaksınız onu anlamadım ???

Saraybosna universitesi
    Tel +387 33 203 670
    Resmi web sitesi :http://mf.unsa.ba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C86FE2005 -- 13 Aralık 2014; 15:30:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Öaydın

Türkiye'den hoca nasıl sağlasın Eurostar öğrencisi olmazzsanız, çünkü üniversite Türkçe eğitimi sağlamıyor.

Cevap ???

• Numarayi verdim yazının sonunda var herkes arayip öğrenebilir buyurun bende öğrenci olmak içi günlerdir araştırıyorum hiç bir sizin dediğiniz gibi karıştırmaya niyetim yok ortalığı ama gerçekleriniz ortada . Verdiğiniz link ile resmi site arasında uzaktan yakından bağ bilene yok .

• quote:

farklı algılıyorsun 500 euro alıyoruz işlemlerin bakanlık dahil cevirilerin karşılanman yerleşmen için. ne 3000 eurosundan bahsediyorsun anlamadım

şimdi sen nerde çalışıyorsun ?
  • quote:

Bosnada sadece Eurosarın öğrencileri Okuyor. Bireysel başvurular alınmıyor. alınanlar ise denklik sorunları yaşar Başka firmalarda korsandır resmi görünseler de. Bosnada Öğrencileride Yok.

Siten neresi güvencen ne ?
  • Istiyorsan iz arkadaşlar denemesi bedava eurostari arayın bakın bakalım sizden ne kadar danışmanlık ücreti istiyorlar bırakın bu firma elemanlarına boşuna paranizi kaptırmayi gidin kendiniz halledin üniversite buna kendisi izin veriyor 3000 euro para istiyorlar yaptıkları dolandiriciktan başka hiç birşey değil . Herkesin kendi seçimi ama ben gidip kendim halledicem sırf euro star değil bütün danışmanlık firmaları bu şekilde çalışıyor hepsi sizin cebinize ki paranız ve aklınızdaki hayallerinizin birer düşmanı .

• quote:

Bosnada sadece Eurosarın öğrencileri Okuyor. Bireysel başvurular alınmıyor. alınanlar ise denklik sorunları yaşar Başka firmalarda korsandır resmi görünseler de. Bosnada Öğrencileride Yok.

Fake üyeliklerinizde gözüküyor merak etmeyin, dün banlandığı gibi bu da banlanacak size burayı dar edeceğim, bunu bilin. Dolandırıcılar sizi, milletin ekmeğini parasını çalmak sizin meşrebiniz olmuş.
  • quote:

Istiyorsan iz arkadaşlar denemesi bedava eurostari arayın bakın bakalım sizden ne kadar danışmanlık ücreti istiyorlar bırakın bu firma elemanlarına boşuna paranizi kaptırmayi gidin kendiniz halledin üniversite buna kendisi izin veriyor 3000 euro para istiyorlar yaptıkları dolandiriciktan başka hiç birşey değil . Herkesin kendi seçimi ama ben gidip kendim halledicem sırf euro star değil bütün danışmanlık firmaları bu şekilde çalışıyor hepsi sizin cebinize ki paranız ve aklınızdaki hayallerinizin birer düşmanı .

Siverek millieğitime gelen yazı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elixironn -- 25 Ocak 2015; 22:57:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: krstarica

quote:

Fake üyeliklerinizde gözüküyor merak etmeyin, dün banlandığı gibi bu da banlanacak size burayı dar edeceğim, bunu bilin. Dolandırıcılar sizi, milletin ekmeğini parasını çalmak sizin meşrebiniz olmuş.

Abi bırak iyice rezil edelim şu arlanmazlari da millette görsün bunların ne kadar üç kâğıtcilar dolandiricilar olduklarını paralarini kaptirmasinlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Elixironn

quote:

Istiyorsan iz arkadaşlar denemesi bedava eurostari arayın bakın bakalım sizden ne kadar danışmanlık ücreti istiyorlar bırakın bu firma elemanlarına boşuna paranizi kaptırmayi gidin kendiniz halledin üniversite buna kendisi izin veriyor 3000 euro para istiyorlar yaptıkları dolandiriciktan başka hiç birşey değil . Herkesin kendi seçimi ama ben gidip kendim halledicem sırf euro star değil bütün danışmanlık firmaları bu şekilde çalışıyor hepsi sizin cebinize ki paranız ve aklınızdaki hayallerinizin birer düşmanı .

Siverek millieğitime gelen yazı

Artık valilikler dahi sizin için önlem alıp okullara yazı gönderiyor lar sen halen neyin pesindesin neyi savunup ne için bizleri burada kaldırmaya calisiyorsunuz. Cebimizdeki üç kuruş paranın pesinemi dustunuz yazıklar olsun size .

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.